Απώλεια για το νησί, η ακύρωση της δοκιμαστικής μερικής απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ακτή Κουντουριώτη!

21
1189

Θεμα: Απώλεια για το νησί, η ακύρωση της δοκιμαστικής μερικής απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ακτή Κουντουριώτη!

Α. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των ιδιωτικών αυτοκινήτων στην Ακτή Κουντουριώτη ήταν μάλλον παιγνίδι εντυπώσεων που οδηγεί στην ακύρωση μιας χρήσιμης ρύθμισης που αποβαίνει σε βαρος του τόπου μας. Το πλαίσιο για την λήψη μιας τέτοιας πολιτικής πρότασης δοκιμαστικής εφαρμογής, την προβλέπει ο κώδικας της αυτοδιοίκησης. Αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του Δήμου. Δεν απαιτεί απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Απαιτείται απλή συμπλήρωση της κανονιστικής διάταξης ρύθμισης της κυκλοφορίας στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση η δοκιμαστική εφαρμογή της αποτελεί εκτελεστική πράξη που γίνεται με έγγραφο αίτημα των τεχνικών υπηρεσιών και απόφαση Δημάρχου στο πλαίσιο της διαδικασίας αναθεώρησης της ισχύουσας κανονιστικής διάταξης.

Β. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής: Η δημοτική αρχή γνώριζε ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις. Οι αλλαγές δημιουργούν αναταράξεις που η αντιπολίτευση σπεύδει προς εκμετάλλευση! Το έζησε το 2007 με την μονοδρόμηση του Λιμανιού. Έπρεπε πριν αναγγείλει το μέτρο να έχει εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις εφαρμογής του! Το δις εξαμαρτείν δεν δικαιολογείται και η ακύρωση του μέτρου αποδεικνύει ή ανικανότητα ή σκοπιμότητα! Κέρδισε τις εκλογές σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το νησί μετά από αποτυχημένη διαχείριση για να κάνει σχεδιασμένες αλλαγές. Δυστυχώς άμεσα υποχώρησε στην συντηρητική λογική ‘’μην θίγετε τα κακώς κείμενα’’! Οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν στην αρχή της 4-ετίας (εδώ 5-ετίας), αλλά εδώ άφησε (-σαμε) να χαθεί το πλεονέκτημα της εκλογικής νίκης, προσχωρώντας στον δρόμο της απαλής διαχείρισης. Ο Δήμαρχος επηρεάστηκε σοβαρά από την ήττα του 2010 και απομακρύνθηκε από τον ‘’κακό παρεμβατικό εαυτό του’’! Έτσι χάθηκε η υπόθεση για τις αναγκαίες αλλαγές στην πόλη και τους οικισμούς όπως χάθηκε και η υπόθεση του ειδικού τουριστικού τέλους! Τώρα στο τέλος της 5-τίας η Δύναμη Αλλαγής-Νέα Πνοή αντιμετωπίζει το κενό ανάμεσα στις ανάγκες του τόπου με την πολιτική που εφάρμοσε. Τα προβλήματα δεν κρύβονται! Η προχειρότητα στην εξαγγελία της παρέμβασης στην Κουντουριώτη και η ανατροπή της στην πράξη σηματοδοτεί την συνέχεια της πολιτικής των υποχωρήσεων που δεν καλύπτεται από την (δεδομένη) άρνηση της μειοψηφίας. Η εξαγγελία ήταν κατά την γνώμη μας, ένα επικοινωνιακό τρυκ που διασκεδάζει την απουσία πολιτικής στην πόλη που κορυφώνεται στην απαράδεκτη κατάσταση που υπαρχει σήμερα στο λιμάνι του Μανδρακίου! Ο όλος χειρισμός κάνει μεγαλύτερο κακό γιατί σβήνει την προοπτική του εκσυγχρονισμού των χρήσεων γης στην περιοχή. Πίσω από τους κακούς χειρισμούς κρύβεται η απουσία κατανόησης της αξίας του προβλήματος της ανταγωνιστικότητας της πόλης (και του κάθε οικισμού) μας! Η υποτίμηση της αξίας της εμφάνισης και λειτουργίας τους! Η άγνοια του αναδιανεμητικού οικονομικού και κοινωνικού τους ρόλου! Περπατήστε στην Κουντουριώτη αυτές τις μέρες και θα νιώσετε θλίψη. Ένα αλαλούμ! Μια κατάσταση χωρίς μέτρο, χωρίς τάξη, χωρίς ρυθμό, χωρίς αρχές. μια … σκοπίμως (;) υποβαθμισμένη κατάσταση. Όλα αφημένα στο έλεος της αυτοσυντήρησης! Η ευθύνη του κ. Δημάρχου είναι τεράστια γιατί έχει επίγνωση της κατάστασης που με τους λαθεμένους χειρισμούς οδήγησε στην αναξιοπιστία την παρέμβαση στην Κουντουριώτη .

Γ. οι ευθύνες της μείζονος μειοψηφίας: Η μείζων μειοψηφία παίζει το παιγνίδι της τυφλής απόρριψης! Δρα με αντανακλαστικά αυτό-επιβεβαίωσης. Παρεμβαίνει με όρους πολιτικής επιβίωσης προσπαθώντας να ωφεληθεί εκλογικά στην λογική της κεφαλαιοποίησης των αντιδράσεων σε ένα τόσο απλό, προσωρινό, μερικό μέτρο, θέλοντας να εκθέσει τον Κυρίτση για την διαχειριστική του ανεπάρκεια. Όμως στην ουσία παίζει το παιγνίδι του κ. Δημάρχου, δίνοντας του γερό πάτημα αλλά και άφεση αμαρτιών στην απεμπόληση του μεταρρυθμιστικού του ρόλου (θα πουν: ο Κυρίτσης θέλει, οι άλλοι δεν τον αφήνουν)! Ο Κυρίτσης δεν θα κριθεί από τις προθέσεις και τις εξαγγελίες του. Θα κριθεί από την επάρκεια του στο να λύνει προβλήματα! Στο συγκεκριμένο θεμα θα χρεωθεί την αδυναμία του να δώσει νέο χρώμα και νέα εμφάνιση στην μόστρα μας, που είναι το λιμάνι. Με την αντίδραση της όπως την διαβάσαμε, χάνει την επαφή της με την λογική των αλλαγών που πρέπει να γίνουν και οδηγείται σε συντηρητικότερους δρόμους αν αύριο κληθεί στην διαχείριση. Δείχνει αδιαφορία στην βαθύτερη ουσία αναγκαίων μέτρων. Δεν μπαίνει στην λογική διατύπωσης εναλλακτικών προτάσεων και πολύ περισσότερο δεν οδηγεί την συνείδηση των δημοτών στον δρόμο των αλλαγών! Δηλαδή να περιμένουμε από την νίκη της την αλλαγή των προσώπων και μόνον;

Δ. Δυστυχώς το δοκιμαστικό μέτρο δεν θα εφαρμοστεί! Στην πολιτική κάποια πράγματα λέγονται για να μην γίνουν! Εδώ αυτό έγινε! Πρέπει όμως να συνειδητοποιούμε το τι χάνεται κάθε φορά από την αναντιστοιχία λόγων και έργων. Στη περίπτωση μας, αυτό που χάνεται με ευθύνη δημοτικής αρχής (και μειοψηφίας) δεν είναι μόνο σε αισθητικό και λειτουργικό επίπεδο. Είναι κυρίως ότι οι αλλαγές και οι εκσυγχρονισμοί στην πόλη και τους οικισμούς πρέπει να σκοπεύουν στην μετατροπή τους σε αποτελεσματικούς μηχανισμούς αναδιανομής των κερδών από την μεγάλο τουριστική κίνηση και τον τεράστιο πλούτο που κρατιέται στα κλειστά μεγαθήρια του νησιού μας. Ας μην βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας! Οι αλλαγές είναι ανάγκη!

Ν. Μυλωνάς

Δευτέρα 13 Ιούλη 2015: 1. «Η Κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Επειδη νικο οι κωοι εχουν στη μπουκα αυτον το ψευτοδημαρχο,και τα γιουσουφακια του

      δεν θελουμε να του περασει με τιποτα,γιατι εμεις οι κωοι ειμαστε περισσοτερο πισματαρηδες από αυτόν.Μαθε νικο ότι ολοι στο νησι του τα εχουμε μαζεμενα,για όλα τα ψεματα του.Ουτε μια αληθεια από οσα εταξε δεν εγινε.Αυτος είναι ο ζητιάνος ψηφων που κτυπαγε πορτα,πορτα τα σπιτια μας,εταζε λαγους με πετραχιλια για να τον ψηφισουμε.Να γιατι ψευτοδημαρχο μιλαμε.Παρακαλαμε ολοι στο νησι να ερθουν οι δημοτικες για να ξεγκρεμιστει.

    • από το πρωί αναζητείται από τα ραδιόφωνα ένας ηλικιωμένος τύπος με παπούτσια all star και κόκκινα παντελονάκια … όποιος τον εντοπίσει να επικοινωνήσει με το alter ego του… γνωστό «ψηλό» μυστακοφΩρΩ που έχει χάσει τον ύπνο του!!!!

  1. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ .
    ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ.
    ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΡΑΣΤΙΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΑΧΙ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑΚΙΩΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ.
    ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΙ

  2. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  3. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ «ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ»ΜΕΤΡΟ?
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΗΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ!ΟΥΤΕ ΤΑΧΙ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΥΦΛΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ.ΕΙΝΑΙ TO ΑΙΣΘΗΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

  4. Αν θελετε να κανετε απαγόρευση, να την κάνετε για όλους. ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ! χωρις διακρίσεις…

  5. Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΝΤΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ Η ΔΗΜΡΧΙΑΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΗΝ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ . ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ. ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ ΚΥΤΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ;;;; ΚΡΙΜΑ ΝΙΚΟΛΑΚΙ….

  6. Λάθος κ.Μυλωνά και κρίμα που είχαν στηριχθεί στον καταγγελτικό σου λόγο πολλοί,ειδικά στο θέμα των All Inclussive

    …Ειλικρινά αν πιστεύεται ότι έτσι αναδιανέμεται ο τεράστιος πλούτος…τότε ,είμαστε χαμένοι από χέρι.Το Νησί είναι overbooking ,αύξηση ίση με ρεκόρ και όμως δεν κυκλοφορεί ούτε γλάρος μετά κάποια ώρα.Μετά τα μεσάνυχτα η Κως θυμίζει Χειμώνα,την εποχή που παλιότερα όπου και να πήγαινες,ακόμα και σε περιφερειακά σημεία,υπήρχε ζωή,υπήρχε κίνηση.Λάθος οι εκτιμήσεις σας,λάθος οι κατευθύνσεις σας,παντελώς λάθος η προσέγγιση του θέματος.Το Νησί έφτασε εδώ,επειδή με την ανοχή όλων στήθηκε αυτό το ..μεγαλούργημα.Επειδή συμμετείχατε όλοι με την ένοχη σιωπή,με την αβάντα,με την υποστήριξη,με την αμαρτωλή διγλωσσία.Δεν υπάρχει παρόμοιο μέρος στον κόσμο,που να έχει 120.000 επισκέπτες και κατοίκους και μετά τις 1 να φοβάσαι να περπατήσεις.Το ξέρετε πολύ καλά ότι η Τοπική διαπλοκή και η Πολιτική του Κράτους είναι οι μεγαλύτερες αιτίες και η κατάσταση θα χειροτερεύει.Μέχρι τις 15 Ιουλίου δεν υπήρχε καν κίνηση που να θυμίζει Τουριστικό Προορισμό πριν τις 24.00.

  7. Η εποχή των ντελάληδων έχει περάσει..εσύ ο ίδιος Νίκο λες ότι ‘δεν ακούει κανένας πια’…αλλά διαφαίνεται ένας διαφορετικός …Κοινωνικός ‘παρανομαστής’ ή μου φαίνεται?Πάντως απ το ‘πηλίκον’ των πράξεων …σίγουρο είναι ότι διαψεύδεστε.

  8. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΩΣ ΤΗ ΔΕΗ. ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ;;;; ΜΕ ΟΛΙΓΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ;;;;ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ….. Κ ΜΗΧΑΝΙΚΕ…..

  9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ. ΝΑ ΠΟΓΥΡΙΖΟΥΣΙΝ ΟΙ ΙΧ ΙΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΙΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΟΥΤΟΠΙΚΩΝ ΤΥΠΩΝ.

  10. ΣΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Κ ΜΗΧΑΝΙΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΤΕΛ..ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ..ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΒΟΝΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ

  11. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

  12. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΣΗ ΠΡΙΝ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

  13. Ο φασισμός σας δεν πέρασε και το καλό στο τέλος κέρδισε. Σε όσους χαλαστηκαν ξυδακι. Με αγάπη, ένας Κώος πατριώτης.

  14. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ;;;;ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟΚΟΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ;;

  15. ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΤΑΞΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΟ ΤΑΞΙ. ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ ΙΧ ΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΛΙΜΑΝΙ . ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑΞΙ ΑΜΕΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

  16. Το πρόβλημα του Οικονομικής καταστροφή του Νησιού είναι η αβάντα προς τα All Inclussive

    κ.Μυλωνά πως να βγει έξω κάποιος του μέσου επιπέδου επισκεπτών που έχουμε και να δώσει 7 ευρώ για ένα ποτό,όταν έχει στα πόδια του τσάμπα δεκάδες,εκατοντάδες,απεριόριστες ποσότητες σνακ,φαγητού,γλυκών,δημητριακών,σφολιατοειδών,σε βηματικά ωράρια ανοίγματος τραπεζαρίας και μπουφέ;Ο ανελέητος οικονομικός πόλεμος που έχει κηρύξει στις τοπικές Κοινωνίες η Κυβέρνηση,όπου φορολογεί τα πάντα,δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε ανταγωνιστικότητα,που μαζί με το ότι 80% των Ξενοδοχείων είναι All Inclussive,σκότωσαν τους επαγγελματίες.Αυτοί είναι οι λόγοι.Κυβερνητικός Οικονομικός πόλεμος και απεριόριστη προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων στα Σκλαβάδικα.Τα υπόλοιπα που λέτε είναι ιδεοληψίες.Δεν γίνεται ολόκληρο κράτος να τρομοκρατεί τους μικρο-επαγγελματίες που είναι σε λειτουργία 5μηνο και να τους εξισώνει με Μύκονο και Σαουδάραβες κροίσους. Ακόμα και απέναντι η επίσημη πολιτεία ‘αφήνει’ τα παζάρια,τους πάγκους,τους μικρούς γενικά για να ζήσουν .Εδώ τους επικηρύσσει!

  17. Φτιαξτε το λιμανι πρωτα που δεν το εχετε ακουμπησει καν και γινόμαστε συνεχως ρεζιλι εν μεσω τουριστικης περιοδου φτιαξτε τους δρομους στην καρδαμαινα που περπατα ο κοσμος και πεφτει στο ισιωμα από τις λακουβες και την ελλειψη φωτισμου και αφήστε τα κλεισίματα και τα μονοπατια αυτά σας μαρανανε.. Ελέος ουτε τα βασικα δεν κανετε που πανε όλα τα λεφτα μας αν δεν μας παρεχεται τα στοιχειωδη??
    το εχετε τερματισει ολοι από την κυβερνηση μεχρι τις τοπικες κοινοτητες… Γινοντε ένα σωρο τροχαια κάθε μερα και εσεις κοιμαστε τον υπνο του δικαιου κανοντας τα στραβα ματια βγαλτε την αστυνομια εξω επιτελους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ