ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δήμου Κω: Περίσσευμα αθλιότητας από κ. Ρούφα & υπολείμματα του Οράματος με άθλια υπονοούμενα εναντίον του κ. Χατζηκαλύμνιου | Τα 50.000 ευρώ επέστρεψαν στο Υπουργείο

19
596

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Από την κ. Ρούφα και τα υπολείμματα του Οράματος, το μόνο που μπορεί να περιμένει κανείς είναι αθλιότητες, ύβρεις και ψέματα.

Επανειλημμένα έχουμε πει να μην απαντούμε στις αθλιότητες, όμως κάθε φορά ξεπερνούν τα εσκαμμένα….

Αυτή τη φορά αφήνουν άθλια υπονοούμενα για την τύχη της προκαταβολής των 50.000 για το έργο του “προπονητηρίου” που ήταν μόνο στα χαρτιά και κυριολεκτικά στον αέρα, όταν το συγκεκριμένο ποσό έχει επιστραφεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης, όπως άλλωστε προβλεπόταν.

Ανακινούν το ζήτημα ενός έργου που οι ίδιοι φρόντισαν να μην γίνει αφού γνώριζαν ότι:

-Υπήρχε πρόβλημα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου στο οποίο υποτίθεται ότι θα κατασκευαζόταν το προπονητήριο. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 δεν είχε γίνει η μεταγραφή των συμβολαίων στο Κτηματολόγιο Κω – Λέρου της ΚΜ 981 Κω Εξοχής αφού υπήρχε μεγάλο μέρος ιδιωτικής έκτασης που δεν περιήλθε ποτέ στο δήμο.

-Δεν είχε εγκριθεί η μελέτη από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, που αποτελεί προϋπόθεση για να διαβιβαστεί ο φάκελος μελέτης στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ομόφωνα απέρριψε τη μελέτη, διότι ο προτεινόμενος χώρος δεν ήταν ενδεδειγμένος αφού προστίθεται κτιριακός όγκος σε επαφή με υφιστάμενες κερκίδες και δεν εναρμονίζεται με τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

-Εξ’ αρχής υπήρχε όρος ότι η χρηματοδότηση έπρεπε να απορροφηθεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διαφορετικά θα επέστρεφε στο Υπουργείο, όπως και έγινε στις 31-12-14 αυτόματα από την Τράπεζα της Ελλάδος στην οποία είχαν κατατεθεί τα 50.000€


Η νέα δημοτική αρχή, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να γίνει το έργο, προσπάθησε να αξιοποιήσει την προκαταβολή των 50.000 ευρώ, στο χρόνο που διέθετε, για να χρηματοδοτηθεί η μελέτη για το κλειστό γήπεδο στη Δ.Ε Δικαίου αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το Υπουργείο.

Χρειάζεται πολύ θράσος λοιπόν για να εγκαλούν τη Δημοτική Αρχή, αυτοί που τότε προεκλογικά κορόιδευαν τον κόσμο, αυτοί που βαρύνονται με τη διαχείριση ζητημάτων για τα οποία έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη.

Αυτοί που έδιναν ακίνητα του Δήμου σε ψηφοφόρους τους, χωρίς αντίτιμο και χωρίς διαγωνισμό.

Χρειάζεται περίσσευμα αθλιότητας για να αφήνει η κ. Ρούφα άθλια υπονοούμενα εναντίον του κ. Χατζηκαλύμνιου, από τη στιγμή που γνωρίζει ότι τα χρήματα της προκαταβολής από τη στιγμή που δεν διατέθηκαν, επέστρεψαν στο Υπουργείο ειδικά όταν την περίοδο της χρηματοδότησης ήταν κορυφαίο στέλεχος της τότε δημοτικής αρχής.

Προφανώς νομίζει ότι είμαστε όλοι ίδιοι.

Δεν είμαστε όμως.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστά!!! Εσεις ειστε χειρότεροι!!!
    Βρε αξιος οποιος σας πέταξε αυγά και αλεύρι 1000 μπραβο.Στις αποριςς σας προσθέστε τα 4 εγκληματικα χρονια τη; θητεια σας.Ετοιμα χρηματα και τα χασατε.

    • Ξεσουρώστε βρε ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, βουρ για ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη, καλό στα σαλεμένα σας μυαλά...

      άρπαγες, ψεύτες, λαϊκιστές τα κατακάθια του σΟυΡΑΜΑτος που κατάντησαν κατά φαντασία ανακριτές σε δήθεν λαμογιές σαν αυτές που για χρόνια καθημερινά έκαναν…

      • ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΟΥΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΞΥΠΝΑ ..(ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΠ) ΟΚΙΟΥΣ!!

    • Ντροπή Λαίδη οι υπαινιγμοί σου για αυτόν που σε έκανε πολιτικό ζώον και με τους μισθούς λάδωσε το αστεράκι σου...

      Τώρα ξέμεινες από το δημοτικό παραδάκι, τις παρελάσεις, τα μεγαλεία, ξερνάς χολή και μίσος για τα φράγκα και την καρέκλα που έχασες. Πάνε πια τα μεγαλεία μαζί με ΤΑ ΠΑΡΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ, πάνε οι παντούφλες και τα μπριζολάκια και έμεινε το μαγαζί με τα συνεταιράκια της κουμπαριάς σε δημοτική περιουσία…

      • Βρε πας καλά, που την είδες την Λαίδη; Απόκτησαν και τα παραμορφωμένα τσοπανάκια τίτλους ευγενείας.

        Τι είναι βρε η Δημαρχία, γίδα να την αρμέγουν ή χωράφι να το θερίζουν; Τέτοια τις γράφουν οι φωστήρες και κατάντησε Μαντάμ Σουσού.

        • ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.
          ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΕΕΕ ΣΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

        • ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ Η «ΔΗΜΑΡΧΙΑ» ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΣΟΥΝ ΦΑΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ «ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ» ΠΑΡΑ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ,ΨΕΥΤΗΣ,ΚΟΛΑΚΑΣ,ΑΝΗΘΙΚΟΣ,ΚΛΕΦΤΗΣ,ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ,
          ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ,ΞΕΡΟΛΑΣ «ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ».

      • ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΞΕ-ΛΑΔΩΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ???
        ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ «ΧΟΡΤΑΤΗ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ…ΕΝΤΙΜΩΣ!
        ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ «ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!!

  2. Κυριτση σε χρονο dt εδωσες δημοτικο ακινητο στον στρατιωτη Ryanair αποζημιωσες δημοτη με 950 χιλιαδες ευρώ χασαμε την ΑΒΙΚΩ χαρισες το Ακταιον έκλεισες το ΔΗΡΑΣ για να μην δείχνει την κατεστραμμένη πολη χωρις φωτισμο γεμάτη σκουπιδια.Έπαιξες στα ζαρια το χοτ σποτ και ήθελες την διαχείριση του προτείνοντας μαλιστα και 10 ακινητα.Μας εταξες δημοψήφισμα και χρυση ανάπτυξη μας προσθεσες δημοτικα τελη και φορους.
    Ειστε ηδη παρελθόν.Οσο για τον Μιχαλακη…4 χρονια και δεν ακουμπησε.

  3. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  4. Γιατι δεν λεει ο Χατζηκαλυμνιος την αληθεια; Οπως την ελεγε στο Ζηπαρι;
    ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗΝΤΗΣ ΚΩ; ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ!!
    Εμ θελατε χωρικους αντιδημαρχους.

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  6. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ;
    ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,Ή ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ;
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΟΥ!

  7. ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!! ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ