Ν. Χατζηδιαμαντής για απόφαση να κλείσει η παραλιακή (18:00-00:00): Τέτοια διάλυση. Τέτοια απαξίωση. Κοινοτικό συμβούλιο Κω με Κυρίτση χωρίς απαρτία…

40
2482

Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες,

το Κοινοτικό Συμβούλιο Κω κατάφερε έως και σήμερα 3/7 να συνεδριάσει 1 και μοναδική φορά μέσα στο 2018!!! (μετά την πρώτη και δεύτερη ματαιωθείσα)

Ο κος Κυρίτσης με το γνωστό δημοκρατικό τρόπο του απαξίωσε συνειδητά τον πολιτικό του ρόλο για άλλη μια φορά. 

Στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής φέρνει θέμα για: 

«Λήψη απόφασης για περιορισμό της κυκλοφορίας στην Ακτή Κουντουριώτη κατά τις απογευματινές ώρες.»

Θυμήθηκε λοιπόν στο παρά 5 ότι για να έχει νομιμότητα η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όφειλε να εκμαιεύσει την σχετική απόφαση και από το ανύπαρκτο κοινοτικό συμβούλιο της Κω.

Εξέδωσε λοιπόν μια πρόσκληση, μετά από 6 ολόκληρους μήνες, δηλώνοντας την παρουσία του στο κοινοτικό συμβούλιο δήθεν για να κάνει και ενημέρωση!

Προφανώς δηλώνοντας ότι ο ίδιος θα είναι παρών επιδίωξε να εκβιάσει την παρουσία των κοινοτικών του συμβούλων που ο ίδιος έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Πριν από πόσο καιρό ο κος Κυρίτσης έβγαλε δελτίο τύπου, συναντήθηκε με επιχειρηματίες του Λιμανιού, ξαναέβγαλε δελτίο τύπου διορθωτικό των προθέσεων του, υποσχέθηκε διαβούλευση με τους φορείς για το κλείσιμο του λιμανιού;

Που ήταν τότε η θέση του κοινοτικού συμβουλίου Κω; Τότε του ήταν παντελώς άχρηστη.

Η πρώτη μας αντίδραση ήταν να ζητήσουμε την σχετική εισήγηση για να λάβουμε την απλοϊκή απάντηση… «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»

Όπως ήταν φυσικό δεν προσήλθαμε σε αυτή την αναγκαστική συνεδρίαση – θέατρο σκιών και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό θέμα για τη λειτουργία και την οικονομία της πόλης μας.

Βεβαίως η σημερινή συνεδρίαση με την παρουσία του κου Κυρίτση δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας! (εξαιρετικά κοινότυπο)

Φαίνεται πως κάποιοι δεν τρώνε κουτόχορτο…

Αντί λοιπόν να τηρηθεί η διαδικασία που ορίζει ο νόμος μετά την πρώτη ματαιωθείσα συνεδρίαση μας σβουντουράει μια κατεπείγουσα για αύριο στις 13.15 (οποία τιμή… πάλι με την παρουσία του κου Κυρίτση)

Βλέπετε αύριο είναι Τετάρτη… και την Παρασκευή συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο…

Τέτοια διάλυση. Τέτοια απαξίωση. Το κοινοτικό συμβούλιο της Κω με βάση τη νομοθεσία δεν υφίσταται πλέον. 

Καλό θα είναι οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας να αυτοπροστατευθούν διαβάζοντας μόνο τι προβλέπει ο Καλλικράτης για τη λειτουργία του και τις συνεδριάσεις του….

για τη Δημοτική Παράταξη

«Όραμα Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω»

Νίκος Χατζηδιαμαντής

Κοινοτικός Σύμβουλος Κω

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε Χατζηδιαμαντη θα αποφασίσουν αυτοί που παρκαρουν παρανομα σε πεζοδρομο δεχονται αυγα και αλευρι απο τους κατοίκους και αντί να κλεισουν οπως οφείλουν τον δρομο απειλούν δημοσιους υπαλλήλους;;;

  2. Συμμετοχή-Συναποφαση μας έλεγε προεκλογικα ο Δήμαρχος.Μαλλον ετσι το βλέπει.Με διαδικασιες μια μαυρης εποχης για την Ελλαδα μας παιρνει αποφασεις εντελως μονος του.Να κλείσει ο δρομος για τους κατοικους αλλα οχι για πδηγους ταξι,ντελιβερι,τρενακια,και ανοιχτα λεοφωρεια.Συνγχαρητηρια δημαρχε ρων μεγαλων συμφερόντων…

  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΣΙΡΚΟΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΣΤΗΝ ΖΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΧΑΧΑ

    ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΨΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΛΑΛΗΣΕΣ .

  4. Βρε αν ειχαν ιχνος αξιοπρεπειας θα επρεπε να ειχαν παραιτηθει.Τους ξεφτιλίζει τους απαξιώνει τους απειλει με την παρουσια του εκει μην ρυχον και ψηφίσουν κατι αλλο.Μα δεν μπορουν και αλλιώς,τους κρατάει με τις εταιρίες φύλαξης και με τις δικαστικες ποινές…
    Οπότε πεταει ο γαιδαρος; πεταει δημαρχε μου.Yes master!

  5. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  6. Απορία!!!
    Με τις στασεις των φαρμακειων τι θα γινει κυριε Χαδουλη; Πως θα γίνεται ο έλεγχος αυτων που χρειαζονται φαρμακείο;Θα μας κάνετε και σωματικο έλεγχο; θα ζητάτε ΑΜΚΑ οι πινακιδες αυτοκινήτων οπως στην Αβερωφ με τους δεκάδες ανάπηρους;

    • Εχει και άλλα φαρμακεία γραφουν τα στρατιωτάκια στο facebook.Ετσι ο αλλος δουλευει μια ζωη να στησει μια επιχείρηση και έρχεται το παρεακι του Χαδουλη και θα πει να σε ολα σαν τον τσιπρα στη Μέρκελ.Ανθρωποι χωρις πολιτικό αναστημα.

    • Εσυ εξυπνε στην αβερωφ υπαρχουν ατομα ΑΜΕΑ αν γουσταρεις και εσυ κατσε πανω σε ενα αμαξιδιο για το υπολοιπο της ζωης σου και παρε μια θεση παρκινκ . ο αναπηρος εισαι συ και μαλιστα στο μυαλο σου…

  7. κυριτση 4 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ

    ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

  8. Ζορίστηκαν οι προνομιούχοι με τα ποσοστά των All Inclussive φέτος ,που παρά το 33% αύξηση στις αφίξεις ,δεν κυκλοφορεί τίποτα,δεν σπαταλά εύκολα για αγορά κανένας,αφού η υπερπροσφορά υπηρεσιών και προϊόντων εστίασης στα σκλαβάδικα,έδωσαν στο Νησί την χαριστική βολή μαζί με την φορολογία και πιέζουν για εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων.

  9. Εχει και άλλα φαρμακεία γραφουν τα στρατιωτάκια στο facebook.Ετσι ο αλλος δουλευει μια ζωη να στησει μια επιχείρηση και έρχεται το παρεακι του Χαδουλη και θα πει να σε ολα σαν τον τσιπρα στη Μέρκελ.Ανθρωποι χωρις πολιτικό αναστημα.

  10. Αλλιώς θα κάνω την διανομή με drone ,εναέρια στα μαγαζιά,με προσγείωση έξω απ την Πίστεως.Πόρτα πόρτα,όπως τα πρεζάκια στο Λιμάνι!!!

  11. Ολα για τα τρενακια και λεοφωρεια των πολιτικών φίλων του.Ναι να κλείσει και να γινει μπ%*@× το νησί αλλα ποιος θα το καταλάβει οι αντιδήμαρχοι; Ο Κρητικός απο την Κεφαλο η Παπαχρηστου απο την Καρδαμαινα ο Χατζηκαλυμνιος απο το Ζηπαρι ο Μουζουρακης ενα δεντρο δεν μπορεί να φυτέψει… θα εχει αποψη για το λιμάνι; Και ο πολυς Η.Σιφακης αντιδήμαρχος τουρισμου μετραει.την επιστροφη των δημοτικων τελων.
    Για το τελος αφησα τον επικεφαλή Γ.Κυριτση,ανθρακας ο θησαυρος!

  12. Φιλε Νικο Χατζηδιαμαντη σε παρακαλω ανέδειξε το προβλημα που θα δημιουργηθεί με το κλεισιμο του λιμανιου και την αυξηση κυκλοφορίας στην πλατεια Διαγόρα,ολα τα αυτοκίνητα θα περνούν απο εδώ.Θα καταστραφούν επιχειρήσεις καντε κατι.

  13. περασες και τον ΧΙΤΛΕΡ στην αυταρχικοτητα.χαχαχαχαχαχα

  14. Θα αναφερθώ σε αιρετούς και σε υποθεσεις που εχει αναδειξει η παράταξη Οραμα με δελτια τύπου και εχουνδημοσιεύσει.
    Βλέποντας το θεμα με την συνεδρίαση θα αναφερω καποια γεγονότα.χωρις ονοματα βέβαια.Με αναθέσεις αρκετων χιλιαδων ευρώ εχει το ΝΑΙ σε ολα των συμβούλων του.Τι εννοώ; Βάψιμο στο λιμενικο ταμειο απευθειας αναθεση σε συμβουλο,προσφυγικο και θεματα ασφαλειας αναθέσεις σε οικογένεια συμβούλου(καποτε ο Κυριτσης κατηγορουσε τους πολιτικους φιλους του Κ.Κ) σύμβουλος με ποινη απο το δικαστήριο εκανε εσωτερικη μεταθεση για να κρυφτει σε καποιο γραφείο…
    Λυστε το κουιζ εσεις.

    • Πολυ σωστά!!! Παιρνεις ανάθεση σε μπογιές,κλιματιστικα,λαστιχα,σεκιουριτι,μελανια,χαρτικα,μεταφορικα;;;;;
      Τι θα ψηφίσεις μπροστα στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ; Ναι σε ολα και εσυ θα συνεχισεις να τρως….οι επιχειρήσεις να πανε να γα&;@/=÷+

  15. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποιο παρκιν κοντα στα ορια που θα κλεισουν τοτε δεν αναμένεται καμια μα καμια αυξηση στο κλειστο κεντρο, απλα θα περπαταν στο κεντρο του δρομου αφου ετσι κι αλλιως παρκαρουν στο ενα και μοναρικο παρκιν του κεντρου και κατεβαινουν με τα ποδια.Α οχι συγνωμη ξεχασα, θα περνούν τα λεωφορεια τα ταξι και τα τρενάκια!

    • Οταν ο Δήμαρχος ειρωνεύεται τους φαρμακοποιούς καποια στιγμη θα τα βρει μπροστα του.Κρίμα που ο συλλογος τους ξαφνικα σιώπησε

  16. Ποσο κοστίζει ενα Ναι σε ενα συμβουλιο; Οσο ενα κλιματιστικό; Οσο το βαψιμο 50 καβων; Η αγορα ανταλλακτικων; Μήπως μερικους υπολογιστες;;;;
    Κυρια Ρουφα αυτο θα ηταν η καλυτερη απαντηση σας.
    Οι αναθέσεις φερνουν τα Ναι σε ολα.το συμβουλιο κανταντησε μικρογραφια της Βουλής,στην αρζη κλωτσας….και αναβαζεις το κασε σου.Στην επομενη συνεδρίαση θα εχουν απαρτία…..

  17. Ενα λαθος εκανε ο δημότης! Αντι για αλευρι και αυγα πίσσα και πούπουλα! Ο κοσμος σας πηρε χαμπάρι και σας φτυνει παντου.
    Αλλοι ξεπουλησαν την Μακεδονια για το χρήμα και αλλοι κλεινουν το λιμανι για το χρημα.ιδια τακτικη

  18. Νίκο οπως κατάλαβες αποφαση θα πάρουν οσοι παίρνουν ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ…χωρις να υπολογισουν τι θα γινει με τα φαρμακεια,με το κυκλοφοριακο στην Γρηγοριου Ε’ αλλα και στην πλατεια Διαγόρα.Δεν θα λαβουν υποψη τους καμια μελετη γιατι δεν υπαρχει,και όμως το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ το εχουν ήδη πει στο δημαρχο-χορηγό.Θα πουν Ναι να κλεισει το λιμάνι αλλα θα επιτρεπε η διέλευση σε τρενα-ταξι-τουριστικα λεοφωρεια,ντελιβερι.Εδω μπαινει και ενα σοβαρο πολιτικο ζήτημα με ποια κριτήρια θα πουν ετσι ευκολα το ΝΑΙ οταν υπάρχει οικονομική ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ; Ποιος θα πει ΟΧΙ στο αφεντικο;

  19. Νικο Κ. η πλαυεια διαγορα θα καταστραφει θα γεμισει με αυτοκίνητα.εσυ τι θα καμεις? θα το ψηφισεις φοβούμενος μην χασεις τα ταξιδάκια?

  20. Δυστηχως ο δήμαρχος βρηκε και τα κανει! προεδρος και αντιπρόεδρος αλλα και τα μελη απλα γονατιζουν μπροστα του.Νικο αν και δεν σε ψηφισα σου λεω μπραβο και συνεχισε ετσι.Μην φοβηθείς αν κανεις λαθη,μονο μην αλλαξεις μεινε ο ιδιος!Δεν θελουμε καλους πολιτικους,θελουμε τιμιους και ηθικούς ανθρώπους στην πολιτικη.Μπραβο! ο πατερας σου θα ηταν υπερήφανος.

  21. Μίλησε και ο ανύπαρκτος Νικολάκης
    Καλά το πάτε
    Ας μας πει ποσά χρόνια έχει να πατήσει το πόδι του στις συνεδριάσεις

    • Σε ποιες συνεδριασεις; Σε αυτες που ο Δήμαρχος εχει ανακοινωση τις αποφασεις πριν απο εσας; σε αυτες που δεν μπορείτε να συνεδριασευε λόγω απαρτίας; έχετε πλειοψηφια απλα συνεδριαστε! Αλλα πως ο ενας στην Αθηνα και ο αλλο μονο τους χειμερινους μήνες.Εξάλλου η νομοθεσια ειναι σαφης,συνεδριαση μια φορα τον μηνα!!!

  22. Η οδός μακρυγιαννη του πολιτικού σερβιτόρου και το πυλι της πολιτικού της ντομάτας δεν βαρέθηκαν να γράφουν παπα….ες όλη μέρα ;
    Από την άλλη στην διαύγεια το όνομα σου Νικολάκη Δέν το βλέπω πουθενά στις συνεδριάσεις . Μήπως κάτι κανεις λάθος ;

  23. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ 1000000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

  24. ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΠΙ »ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ» ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ;ΝΑΙ!
    ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΑ »ΠΡΟΣΟΝΤΑ» ΤΟΥ;Ω ΝΑΙ!
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ(ΑΦΗΣΤΕ ΤΑΧΩΡΙΑ-ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ);Ε ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ!
    Ε, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΨΑΡΙΟΥ;(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ)!
    ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ!
    ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

  25. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ’ΓΩ ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΕΠΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ).ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

    • Οταν εκλεινε το λιμανι αρχες του 1990 η Ελευθερίου Βενιζελου ηταν διπλης κατεύθυνσης οποτε οι οδηγοι κινούνταν επι της Βενιζελου και εστριβαν δεξια στην μεγάλου Αλεξανδρου.
      Σημερα 2018 με 10 τρενακια και αρκετες χιλιαδες αυτοκινήτων δεν γίνονται αυτα τα πραγματα.

  26. Γίδια τσοπάνηδες θέλετε κ τουρισμό κλειστό έπρεπε να είναι όλο το κέντρο βλάκες Ε βλάκες που μηλατε κιόλας πιο καλά είναι τώρα που βλέπεις μηχανάκια σούζες κ θόρυβο ; Τσοπάνηδες βρε τίποτα δε θέλετε εσείς έτσι να σας αφήσουν

  27. ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΥΡΙΤΣΙΣΤΑΝ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΤΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΤΟΥΝΟΥΝ. Ε ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ