Ορκίστηκε σήμερα ο Τέλης Πατούρης στη θέση του παραιτηθέντος Νίκου Μυλωνά (Pics-Vid) Αποδοχή παραίτησης από Δήμαρχο Κω (επιστολή)

23
2231

Ορκίστηκε σήμερα ο κ. Τέλης Πατούρης ως δημοτικός σύμβουλος στη θέση του παρετηθέντος κ. Νικόλαου Γ. Μυλωνά.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες του στον κ. Νικόλαο Γ. Μυλωνά και καλωσόρισε τον κ. Τέλη Πατούρη ευχόμενος του δύναμη και καλή δουλεία στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ανάλογη με την επιτυχημένη θητεία του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Μαρίνα.

BINTEO από Δημοτική Τηλεόραση:

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΘΕΜΑ: “Αποδοχή παραίτησης από τη θέση του τακτικού συμβούλου του επιτυχόντα συνδυασμού “Δύναμη Αλλαγής”, στην εκλογική περιφέρεια Κω, κ. Μυλωνά Νικόλαο του Γεωργίου.”

 

Αγαπητέ Νίκο,

Κατά το τυπικό σύμφωνα με το αρθρ. 54 του Ν. 3852/2010 γίνεται αποδεκτή η παραίτησή σου από μέλος του δημοτικού συμβουλίου, η οποία υποβλήθηκε με την υπ’ αριθμ. πρωτ. εισερχ. Δήμου Κω: 15482/06-06-2018 γραπτή δήλωσή σου.

Οφείλω όμως γι’ άλλη μία φορά να σ’ ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου τόσο στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Αλλαγής – Νέα Αρχή, όσο και στην κοινή προσπάθεια που κάναμε όλο αυτό το διάστημα.

Ναι, όντως είναι μια ιδιαίτερη περίοδο αυτή που διανύουμε. Έχουμε ανάγκη αλλαγών ως κοινωνία.

Μαζί και με την ενεργή παρουσία σου πετύχαμε αρκετές αλλαγές.

Χρειαζόμαστε περισσότερες.

Η ουσιαστικότερη όμως είναι να εμπεδώσουμε ως κοινωνία πως μόνο με γρήγορες και ριζικές αλλαγές, θα επιβιώσουμε και θα προχωρήσουμε.

Θεωρώ πως η παρουσία σου στην καθημερινή αυτή προσπάθεια θα είναι ουσιαστική και θετική.

Στους συνεχείς αγώνες θα είμαστε παρόντες μαζί.

Ο Δήμαρχος Κω

Γιώργος Ι. Κυρίτσης

Εσωτ. Διανομή:

  • Πρόεδρο Δ.Σ.
  • Δ/νση Δ.Υ.
  • Τμήμα Υ.Π.Ο.

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποιος είδε κράτος λιγοστό
      σ’ όλη τη γη μοναδικό,
      εκατό να εξοδεύει
      και πενήντα να μαζεύει;

      Να τρέφει όλους τους αργούς,
      νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς,
      ταμείο δίχως χρήματα
      και δόξης τόσα μνήματα;

      Δυστυχία σου, Ελλάς,
      με τα τέκνα που γεννάς!
      Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
      τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

      Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά
      και να σε κλέβουν φανερά,
      κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
      τον κλέφτη να γυρεύουνε;

      Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
      κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
      Κι από προσπάππου και παππού
      συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

      Δυστυχία σου, Ελλάς,
      με τα τέκνα που γεννάς!
      Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
      τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

      Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
      να παριστάνει τον ευρωπαίο.
      Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει
      στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.

      Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
      ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
      οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
      δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

      Δυστυχία σου, Ελλάς,
      με τα τέκνα που γεννάς!
      Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
      τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα

  1. Από τους καλυτερους οικονομολόγους της Κω και πιο τίμιους και ηθικούς.
    Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, άσχετα αν τον γουστάρει ή όχι σαν χαρακτήρα.

  2. ΤΡΑΙΝΑ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ,ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ,
    ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ(ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ),ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ),ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ RYAN AIR(ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!),ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ(ΚΑΙ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΗΣ ΙΚΑΝΟΣ!),ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ PARKING(ΣΕ ΜΑΚΕΤΕΣ!),ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ(ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ(ΕΡΓΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ),ΚΟΥΝΕΛΟΠΟΔΑΡΟΣ(ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΣΕΙΣΜΟΣ),ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΛΑΙΩΝ(ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ…ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!)

  3. ΠΟΛΗ ΠΕΝΤΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ),ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ,ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΩΚΕΑΝΟΛΟΓΟΣ,ΓΕΩΛΟΓΟΣ(ΘΕΡΜΑ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ-ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ),ΓΛΥΠΤΗΣ(ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!),ΛΑΜΠΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ(ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ),ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ(ΤΙ-ΠΩΣ-ΠΟΥ;)…ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ!
    ΤΑ ΔΥΝΑΜΟ-ΑΛΛΑΓΟ-ΠΑΙΔΙΑ (ΜΑΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

  4. ΠΟΛΗ ΠΕΝΤΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ),ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ,ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ,ΩΚΕΑΝΟΛΟΓΟΣ,ΓΕΩΛΟΓΟΣ(ΘΕΡΜΑ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ-ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ),ΓΛΥΠΤΗΣ(ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ-ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΑΝΑΠΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!),ΛΑΜΠΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ(ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ),ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ(ΤΙ-ΠΩΣ-ΠΟΥ;)…ΜΕΓΑΛΗ Η ΛΙΣΤΑ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ!
    ΤΑ ΔΥΝΑΜΟ-ΑΛΛΑΓΟ-ΠΑΙΔΙΑ (ΜΑΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

  5. Για να ορκιστεί ο Τελης δημοτικος σύμβουλος επρεπε πρωτα να παραιτηθεί απο μέλος του ΔΣ της μαρίνας,αυτο βαζει 2 ερώτηματα.1. Πως θα πληρώνεται τωρα ο Τελης οταν σαν μελος πληρωνόταν με 700 ευρω περίπου;
    2.Ποιος θα πάει στην θεση του στη μαρίνα και ποσα θα πληρωνεται;

      • Υπομονή μερικές μέρες και θα δεις ποιον θα πάρουν στη θέση του.Η εντολη του δημαρχου ηταν να μην πληρωνεται.
        Αλλά δεν! Αν δεν πάρει μισθό δεν πηγαίνει κανείς.

  6. ΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΕΙ? ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΗΠΩΣ? ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ…..

  7. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  8. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των πλατειων ,των συντριβανιων,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΝ,ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!.μονο μασα και φουνταραν το νησι.γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι. δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ LIDL FRAPORT TUI ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

  9. στο χέρι σου είναι να τον τηρήσεις τον όρκο σου; Κι αν δεν τον τηρήσεις ε και; το κεφάλι θα σου πάρουν; Για γέλια ή για κλάματα είμαστε; «Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι;»

  10. ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΕ ΠΑΤΟΥΡΗ…..ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ…ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ….ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

  11. Αξιος Τελη, Καλοριζικος και καλη δυναμη, Με μεγάλη εκτιμηση ενας πρωην συνεργάτης σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ