ΔΕΙΤΕ (νέες σκληρές) ΦΩΤΟ Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή μοτοσυκλέτας στην ευθεία προς Φάρο | Διαμελίστηκε το πόδι διερχόμενου τουρίστα!

33
20319

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή μοτοσυκλέτας ενώ κινούνταν στο δρόμο προς Φάρο (από την είσοδο του Atlantis προς Aqua blue) σημειώθηκε λίγο πριν τη μία τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μοτοσυκλέτα σύρθηκε για αρκετά μέτρα (περνώντας στην απέναντι πλευρά του δρόμου) χτυπώντας και τραυματίζοντας στο πόδι πεζό τουρίστα του οποίου διαμελίστηκε το πόδι! (Το κομμένο τμήμα το πήραν σε ψυγείο)

Όπως μάθαμε σήμερα ο άτυχος 67χρονος επισκέπτης του νησιού διακομίστηκε την ίδια ώρα σε κεντρικό νοσοκομείο, δυστυχώς όμως – όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις- χάνει το πόδι του από το ύψος του γονάτου.

Ενώ ο νεαρός οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε ελαφρά  (μόνο με εκδορές και εξωτερικά τραύματα).

Μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας με τόσα που συμβαίνουν….

 

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καποιοι θέλουν να πουλήσουν Εφέ στις Τουρίστριες με την μηχανή σε Δρόμους τις Πόλης,και μην μου πείτε ότι δεν έκανε Βλακεία και ότι απλά γλίστρησε λόγο του Δρόμου

    • ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝΕ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ (βλεπε θεσεις αναπηρων & ραμπες), ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ … ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ!!!!

    • Τι προσοχή και ….λακίες! Ρε ….. θέλει ο άμυαλος! Να τον αφήσουν στην πλατεία Ελευθερίας και να ………..Αντε με τα …..σμενα καλοκαιριάτικα!

  2. Με τόσα ατυχήματα καθημερινά θα έλεγε κανείς ότι είναι αρκετά για να κάνουν κάποιον να μην τρέχει.

  3. Η ΑΣΤΙΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΑ ΑΤΙΧΙΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

  4. Καποια γιδια τρέχουν και σκοτωνουνε τον κοσμο..τι θα γίνει αν τους τα παρουν ολα οι τουρίστες και τους αφησουν με τα σωβρακα ε;

    • καλυτερα να μην το εβαζες καθολου το σχολιο οχι να το κοψεις ετσι…σκοτωνουν κοσμο και εσεις νοιαζεστε για τα σχολια?

  5. Μπροστά είμουν δυστυχώς και πρέπει όπως πέρσι που έγινε γενικευμένη επιχείρηση απ την Αστυνομία για τα ναρκωτικά

    Έτσι και τώρα πρέπει να »καθαριστεί» από συγκεκριμένα οχήματα η περιοχή της Ζουρούδη,ο Φάρος και το κέντρο.Καθημερινά δεν μπορείς να περάσεις απ τις σούζες με τα 15χρονα και τους δρομείς της νύχτας και τις κόντρες,τις καταλήψεις πεζοδρομίων και δρόμων από νεαρούς και την επικίνδυνη οδήγηση.Όλη αυτή περιοχή καρδιοχτυπά την νυχτερινή Κω,καθώς υπάρχει μια ασυλία ανάλογη με τα Εξάρχεια,εις βάρος του νόμιμου κόσμου.Τα γκάζια ακούγονται ακόμα και χιλιόμετρα μακρυά,γειτονιές δεν μπορούν να ησυχάσουν..και όλα αυτά για να οικονομάει κάποιος.ΈΛΕΟΣ.

  6. Ευτυχώς που δεν σκοτώθηκε ο νεαρός, και κρίμα για το πόδι του τουρίστα. Κρίνοντας από την μηχανή που βλέπω στην φωτογραφία, προφανώς οδηγούσε προς τον παραλιακό της Λάμπης για να αρχίζει τις γκαζιές όπως κάνουν σχεδόν κάθε βράδυ διάφορα καλόπαιδα αδιαφορώντας για τους δεκάδες πεζούς και οχήματα που υπάρχουν στον δρόμο (ειδικά τώρα που καλοκαίριασε) και αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα ακόμα και απογευματινές ώρες.

  7. ….Ο ΑΤΥΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ!

    • Στις 24.35 έγινε απέναντι απ το Ατλαντίς.Κανείς δεν μιλάει με την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά κάποιων.

      Έπρεπε χρόνια να γίνει μια σκούπα και να τσεκάρει ουσίες,μαγκιές,παρενόχληση,κατάληψη.Έχει και η Κως δυστυχώς τα γκέτο της,αλλά για να πλουτίσει κάποιος ,δεν πειράζονται.Όλοι ξέρουν ποιοι δρόμοι υποφέρουν,ποιες περιοχές έχουν υποβαθμιστεί,συγκεκριμένες ώρες Παρασκευο-Σάββατα και σε λίγο καθημερινά.Πολύ ναρκωτικό στο Νησί και διαφθορά κάργα.

  8. Όπως σε όλα τα …κισμένα που έχουν κάνει κατάληψη της Ζουρούδη. Από Εκεί ξεκινάνε όλα ,τα πάντα και έχει ευθύνη ο Αστυνομικός Διοικητής γιατί τα γνωρίζει από καταγγελίες χρόνια.

    • H Αστυνόμια εχει άποψη μόνο για το κλείσιμο του λιμανιού!!! Βρε αιντε από εδώ εχουμε μπλεξει με αλλα κι αλλα

  9. Θέλετε και τουρισμό!Τον τουρίστα ποιος θα τον αποζημιώσει που έχασε το πόδι του ή μήπως έφταιγε και αυτός που πήγαινε βόλτα νυχτιάτικα..Μαζεύτε τα «καλόπαιδα» σας δεν είναι τσιφλίκι σας οι δρόμοι!

    • Αγαπητέ όλα είναι γνωστά στην Αστυνομία.Δεν γίνεται να μην βλέπει κάθε Σάββατο το μαύρο χάλι

      να πηγαίνουν ανάποδα στην κυκλοφορία,σε μονόδρομο δεκάδες μεθυσμένοι.. Δεν γίνεται να μην έχουν αντιληφθεί την κατάληψη πεζοδρομίων από συγκεκριμένα άτομα,χρόνια τώρα.Τις κόντρες στο φάρο,τις κομπανίες που πάνε δύο-τρεις χεράκι με τα μηχανάκια,τις γκαζιές,Ας πάρει την κάμερα η Τροχαία και να τσεκάρει πόσες φορές πέρασε ο συγκεκριμένος και με τι ταχύτητα.Όλοι έχουν κάμερες.Απλά Αστυνομία ….απουσιάζει για κάποιους λόγους,που όλοι ξέρουμε!!!!!

  10. θεμα χρονου ηταν να γινει το κακο. καποιοι που νομιζουν οτι ειναι ο βαλεντινο ροσι κανουν καθε μερα το ιδιο πραγμα και καποια στιγμη θα γινοταν/γινει το κακο. δυστυχως εκανε κακο σε αλλον…….

  11. μπαχαλο!!αυτο είναι το νησί μας !!! Δυστυχώς…Λυπαμαι για το φουκαρά τον άνθρωπο που έχασε το πόδι του,επειδή ένα………έτρεχε σαν διάολος! και μη μου πείτε οτι δεν έγινε έτσι

  12. ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

  13. Μου αρέσει που φώναζε ….. «Τί θα κάνω τώρα» και «Τί θα κάνω τώρα»!
    …………………………
    Ήμουνα στο ύψος του «Βασιλόπουλου» και την άκουγα τη μηχανή που γκάζωνε.Ωσπού να φτάσω στο Ατλαντίς είχε ήδη γίνει το ατύχημα.
    Πιάνετε στα χέρια σας το τιμόνι και νομίζετε πως είστε μέρος παιχνιδιού στο PlayStation και όσους περισσότερους χτυπήσετε/σκοτώσετε,τόσους περισσότερους πόντους θα πάρετε για να περάσετε την πίστα!
    Αν δεν σας αρέσει η ζωή σας,………….οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα!

    Υ.Γ.: Με 2-3 γρατζουνιές και 1-2 σπασμένα δόντια,δεν θα βάλει μυαλό!Τα ίδια και χειρότερα θα κάνει!

    • ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

      ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΚΑΖΟΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

  14. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΠΟΔΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΑΤΥΧΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΚΑΙ….. ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ?

  15. πρεπει να αλλάξει η νομοθεσια και να θεωρούνται τετοια ατυχήματα απόπειρα δολοφονίας.. μηχανές και αυτοκίνητα που κινούνται με μεγαλη ταχύτητα γινονται φονικα οπλα και οι οδηγοί πρεπει να μπαίνουν φυλακη…

    • Συμφωνώ ,αλλά σε περιπτώσεις ανηλίκων να μπαίνει μέσα ο μπαμπάκας...

      Δεν υπάρχει να κάνει σούζες στον ποδηλατόδρομο το κάθε ανήλικο και να πληρώνει ο διερχόμενος τις ανοχές κάποιων απέναντι σε μια κατάσταση.Τα στενά στα λαϊκά,υποφέρουν πρωί-βράδυ.

  16. Tι να λεμε τωρα,μεγαλες παρεες ανηλικων καποιοι με πολλες προσαγωγες στο τμημα

    οπως ο κανακαρης καποιου που γραφει στο φεισμπουκ για παρανομα παρκαρισματα.πολλοι ξερουν και ειδικα η αστυνομια και η ασφαλεια,αρα οσοι σιωπουν εχουν ενοχη

  17. Είναι οι γνωστή αικιού ραδικιου που έχουν της 1000λιαρες κόβουν της εξατμίσεις κάνοντας τεράστιο θόρυβο ενοχλωντας την γειτονιά αλλά αν δεν έχεις μυαλό δεν μπορείς να το καταλάβεις πόσο ηλίθιος έχεις καταντήσει..τουλάχιστον δεν τρώνε τα μούτρα τους μόνοι τους αλλά περνούμε και αθώους..ειναι μια παρέα καμία 20ρια αικιού ραδικιου που τους ξέρει η αστυνομία αλλά δεν κάνει τίποτα..κατασχεση της κολομηχανες τους αυτό θέλουν..

  18. ΠΟΛΛΆ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ. ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΜΟΙ ΧΑΛΙΑ …….Κ.Λ.Π.
    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ?????????ΤΩΡΑ ΕΛΠΊΖΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΚΥΡΙΟΙ……

  19. Επειδή μεγάλωσα στην γειτονιά αυτή η ιστορία είναι ότι όλοι αυτοί είναι καμικάζι (δολοφόνοι)της ασφάλτου!!!!! Όσο για την αστυνομία πού λέτε όταν πάει στο σημείο που κάνουν κόντρες τα παιδάκια αυτά εξαφανίζονται!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ