Μηνάς Κιάρης: Το παραμύθι για την “κακή” δημοτική αρχή δεν πουλάει πλέον. Πήγε άπατο μαζί με αυτούς που το διακινούσαν

13
938

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: “Το παραμύθι για την “κακή” δημοτική αρχή δεν πουλάει πλέον. Πήγε άπατο μαζί με αυτούς που το διακινούσαν”.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μηνάς Κιάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τις δηλώσεις της επικεφαλής του Οράματος:

Η κ. Ρούφα, πρωθιέρεια του γκρίζου συστήματος του χθες που καταδίκασαν οι Κώοι πολίτες, με έβαλε στο στόμα της με τον τρόπο που συνηθίζει.

Αναγκάζομαι να απαντήσω γιατί το ήθος μου και ο σεβασμός απέναντι στους πολίτες δεν μου επιτρέπουν να αφήνω να αιωρούνται σκιές.

Ουδέποτε διανοήθηκα να απειλήσω εργαζόμενο του Δήμου. Ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της Δημοτικής Αρχής.

Το παραμύθι για τον “κακό Κυρίτση” δεν πουλάει πλέον. Πήγε άπατο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μαζί με αυτούς που το διακινούσαν.

Το ίδιο θα συμβεί και στις επόμενες εκλογές.

Η υπόμνηση της ιδιότητας του δημοτικού υπαλλήλου που έκανα, είχε την έννοια ότι ως υπάλληλος του Δήμου έχει μεγαλύτερες δυνατότητες να ενημερωθεί ο ίδιος από τη ΔΕΥΑΚ.

Άλλωστε, στη συνέχεια εγώ ο ίδιος τέθηκα στη διάθεση του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά και κάθε δημότη που θέλει υπεύθυνη ενημέρωση για τους ελέγχους στην ποιότητα του νερού αλλά και τις δράσεις και τα έργα της ΔΕΥΑΚ.

Η πόρτα μου είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

Συνιστά μήπως και αυτό απειλή;

Το να αναμένει κανείς ευπρέπεια και σοβαρότητα από την κ. Ρούφα, είναι μάταιο.

Στο νησί μας γνωριζόμαστε όλοι. Οι πολίτες γνωρίζουν ποιος είμαι, γνωρίζουν το χαρακτήρα μου.

Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν τη δημόσια ζωή σε Θέατρο Σκιών και σκιαμαχιών, θα μείνουν μόνοι τους.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..απο λαλακια σε λαλακια ! Ως δημοτικός υπάλληλος εχει μεγαλύτερες δυνατότητες να ενημερωθει;;;
    Πραγματικα αν ειχες ηθος οπως λες θα επρεπε ηδη να εχεις παραιτηθει! Αλλα ….

  2. Η ΓΑΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΤΑΝΞΑΝΑΧΡΙΑΣΘΕΙ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ —ΑΛΛΑΞΑ –ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΣΑ Α. Α.Α.Α.Α ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΚΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΜΑ ΑΝΑΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ????

  3. μην αφηνεις να σε ξεφτιλιζει ο κακος απερχομενος. αυτος ειναι τελειωμενος και το ξερει. απο δω και πισω θα τα ριχνει ολα σε αυτους που ειναι διπλα του. Μην γινεις η σανιδα του

  4. Παιδια πειτε οτι θελετε για την πολιτικη. Οχι ομως για το ηθος του Μηνα γιατι ειναι ντροπη. Μονο αυτο σας λεω.

    • Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται. Δε σας το ‘μάθαν αυτό στο Πυλί; Το ήθος πρέπει να φαίνεται. Όχι να δηλώνεται και ιδιαίτερα από τον ίδιο να μιλά περί του ιδίου ήθος. Κοροϊδία είναι και μόνο να λες ότι «έχω ήθος και αρχές» όταν ψεύδεσαι δημοσίως και κάνεις το άσπρο μαύρο. Ο Κυρίτσης κέρδισε με το άλλαξα. Άλλαξε προς το χειρότερο και μαζί του όλος ο περίγυρος. Μην κουράζεσαι λοιπόν Πυλί. Ο κόσμος κρίνει από τα έργα και τις δηλώσεις. Επίσης ο Μηνάς το παίζει κριτής σε αυτή τη δήλωση. Ε λοιπόν είναι κρινόμενος και όχι κριτής. Αυτά περί ήθους πολιτικού.

  5. το άλλαξα άλλαξα και ξανάλλαξα του Γεώργιου έχει πάει στο βόθρο της παλιάς εποχής. Εκεί που ανήκει ο ίδιος και όσοι τον ακολουθούν. Το πόσο κακοί είναι το γνωρίζουν πολλοί υπάλληλοι του Δήμου και πιο πολλοί δημότες. Κάθε ανακοίνωσή τους είναι γεμάτη ειρωνεία, αποπνέει τη σκληράδα των κακών ανθρώπων

  6. MHNAKO ΤΕΛΕΙΟΣΑΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ; ΤΟΛΜΑΣ ;

  7. ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ….Ουδέποτε διανοήθηκα να απειλήσω εργαζόμενο του Δήμου. Ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της Δημοτικής Αρχής.
    Το παραμύθι για τον “κακό Κυρίτση” δεν πουλάει πλέον. Πήγε άπατο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μαζί με αυτούς που το διακινούσαν.
    ΞΥΠΝΑ ΜΗΝΑ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΚΟΙΜΑΣΑΙ? ΞΥΠΝΑ ΠΙΟ ΜΗΝΑ .ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΤΕ?? ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ «Verba volant, scripta manent»

  8. Εχετε πάρει χαμπάρι εκει στο δήμο οτι μέσω ΕΣΠΑ υπάρχει το ( χρηματοδότικά εργαλέια για Ο.Τ.Α ΦΙΛΌ ΔΗΜΟΣ Ι–ΙΙ για έργα υδρευσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ