ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με απίστευτο κέφι & χορό έως τα ξημερώματα η χοροεσπερίδα με Φασουλά & Καλλέργη στη Νέα Φαντασία από τους συλλόγους γονέων Πυλίου

4
3514
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία, πολύ κέφι και χορό με το πολύ δυναμικό ντουέτο των γνωστών Κρητικών καλλιτεχνών Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ με πολύ κόσμο στη Νέα Φαντασία η χοροεσπερίδα των συλλόγων γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πυλίου για τις ανάγκες των σχολείων.

Την βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά του ΑΠΕΛΛΗ με Δασκάλα την Αργυρώ Κεφαλιανού, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν και στην συνέχεια πήραν την σκυτάλη και άλλες ομάδες φίλων από σχολές χορού ενώ η πίστα δεν άδειαζε καθώς η βραδιά κύλησε με πολύ χορό και διασκέδαση έως τα ξημερώματα…

 

Πρόσθετες φωτό & βίντεο Χαρίκλεια Χριστοφή

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ........................ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΚΥΡΕ ΚΙΑΡΗ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.’ΟΠΩς ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, Π,Χ. ΔΕΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ.

  2. Ο σύλλογος υπεύθυνων καπνιστών γονέων Πυλιού έδωσε μαθήματα υπεθυνότητας!Έτσι τα παιδιά μας, οι καθαρόαιμοι απόγονοι του Μεγ. Αλεξάνδρου θα γίνουν οι θεριακλήδες του άυριο εκπροσωπόντας τον ΜΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ καθαρόαιμου χριστιανου ελληναρά!ΕΥΓΕ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ