ΒΙΝΤΕΟ Live Η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου | Έντονη ανησυχία για την καθυστέρηση του έργου του λιμανιού (Αιχμές Κυρίτση κατά Καματερού… «Πρώτα βουλευτής Δωδ/σου, όχι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»)

15
914

ΔΕΙΤΕ την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω (θέματα ημερήσιας διάταξης)

Ώς έκτακτο θέμα τέθηκε η σύμβαση με το Κέντρο ανακύκλωσης με σοβαρούς προβληματισμούς από την Υπ. Περιβάλλοντος αλλά και από Δημ. συμβούλους για την εικόνα και τη λειτουργία του. Επίσης προβληματισμός υπήρξε για τη σύμβαση με την Fraport σε ότι αφορά την καθαριότητα του αεροδρομίου (όπου ο Ν. Μυλωνάς επανέφερε το θέμα της σύμβασης ελληνικού δημοσίου-Fraport, την οποία χαρακτήρισε «λεόντειο»).

Η έντονη ανησυχία για την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα του λιμανιού της Κω και την έλλειψη ενημέρωσης από τους αρμόδιους τέθηκε από τον Δημοτικό σύμβουλο Ν. Κανταρζή με τον Δήμαρχο να καταθέτει την ανησυχία του με αιχμές κατά του τοπικού βουλευτή Η. Καματερού από τον οποίο περίμενε να είναι πρώτα βουλευτής Δωδεκανήσου και όχι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πολύ πονηρά ο καθένας προσπαθεί να μεταφέρει προς το δήμο ευθύνες…» Τονίζοντας ότι ο δήμος προχώρησε ενώ δεν ήταν δική του δουλειά σε χρόνο ρεκόρ την αποτίμηση όλων των ζημιών, ενώ εξαιτίας της επιστολής που έστειλε τελευταία στην κα Κρέτσου αναγκάστηκαν να ασχοληθούν και πάλι με το θέμα του λιμανιού για το οποίο δεν έκαναν μέχρι σήμερα τίποτα… Τώρα έρχονται και ζητάνε από τον Δήμο να κάνει εκείνος την εκτίμηση της ζημιάς στο λιμάνι όταν δεν του έχουν καν κοινοποιήσει τη μελέτη που ετοιμάζουν… Αν δεν πιέζαμε συμπλήρωσε ο Δήμαρχος δεν θα ερχόταν ούτε η εταιρεία που έκανε τη γεωτεχνικές μετρήσεις στο λιμάνι. «Βγαίνει ο βουλευτής και λέει: υπερτιμολόγησε ο δήμος το λιμάνι… Και στενοχωριέμαι γιατί είναι και συνάδελφος μηχανικός»

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • οι ξευτιλες του δημου,υπερχρεωσανε τις ζημιες του σεισμου,και τις κοστολογησαν εις τριπλουν.Τους πηρε χαμπαρι η κυβερνηση,και οι ευρωπαιοι και δεν τους εδωσαν φραγκο τσακιστο.Βρε πονηριδηδες στον δημο,δεν σας φτανουν αυτά που τρωτε,εσεις οι εργαλαβοι,και οι κολητοι,απο τον δημο,θελετε βρε κλεπταποδόχοι πασοκοι να φατε και τους ευρωπαιους.Αυτα εκαναν οι πασοκοι του ψευφτοδωρου δημαρχου και φαλιμενταραν την ελλαδα.Το τερματησατε ρε εκει στον δημο.Λιγο ΤΣΙΠΑ δεν εχετε.θΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Ο κλευτης και ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιροντε,γιατι τα υπολοιπα χρονια τα κανουν στην φυλακη.

  1. τον δημαρχο που ψηφισατε.Γιαυτο θα τημωρηθειτε ακομα ενα χρονο.Καλα να παθετε κοταρες ξεπουπουλιασμένες.

    • εσυ καραμητρο βλαχομαγκα που κοροιδευεις τους Κωους πηγαινε πισω στο χωριο σου πισω να πεινασεις
      και να θυμηθης την δικη σου βλαχικη γλωσσα κομπλεξικε αντε βλαχαρε

    • εσυ καραμητρο βλαχομαγκα που κοροιδευεις τους Κωους πηγαινε πισω στο χωριο σου πισω να πεινασεις
      και να θυμηθης την δικη σου βλαχικη γλωσσα κομπλεξικε αντε βλαχαρε.

  2. Αν περιμενεις Κυριτσακο μου με επιστολες να κανεις κανενα εργο στην Κω τοτε δεν σε φτανουν ουτε 10 πενταετιες.Αφηστε λοιπον εκει στην Δυναμη Καταστροφης τα ταξιδακια αναψυχης και ασχοληθειτε με το νησι λιγακι γιατι σε λιγο καιρο φευγετε

  3. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΓΟΡΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΗΡΙΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΒΕΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ ΦΤΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

  4. αγωνιστες συντροφοι, μην ασχολειστε με τον οχλο.
    συνεχιστε το προγραμμα καταστροφης που περηφανα υπηρετειτε ανικανα πλασματα.
    κατα τ αλλα η αναπτυξη προχωραει.
    χασισακι και μασαααααααααααα

  5. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. 2018: αρνητικό ρεκόρ όλων των ετών σε αφίξεις κρουαζιεροπλοίων!

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον xρουσούζη που μπλέξαμε!

  6. Ο…ΨΗΛΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ?????? ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ????????

  7. Ας γίνει πρώτα αυτός Δήμαρχος όλων των Κώων-και όχι μόνο των Λινοποτέων- και μετά να μιλά για τον Καματερό..Άντε πιά….

  8. Κύριε Ζερβέ ναυάγησε η υποθεση του λυκείου ; Γιατί δεν απάντησες στη Ρούφα; Μας ξεγελάσατε. μας κοριοιδεψατε. Μου φαινοσουν και τιμιος ανθρωπος. Αλλα όλοι εκει ειστε ιδιοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ