ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Φοβερή βραδιά… Τα είχε όλα η χοροεσπερίδα του 2ου ΓΕΛ Κω στην κατάμεστη Νέα Φαντασία | Δήμαρχος Κω: 2 σχολεία θα πιέσουμε να είναι έτοιμα τον Σεπτέμβριο

21
6489

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αναπόσπαστο κομμάτι των αναμνήσεών τους από τα μαθητικά χρόνια και το Λύκειο θα αποτελεί το δίχως άλλο και η αποψινή αποχαιρετιστήρια χοροεσπερίδα  των τελειφοίτων του 2ου ΓΕΛ ΚΩ, στην κατάμεστη νέα Φαντασία,

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μ. Ζερβός, ο πρ, Αυτοδιοικητικός Α. Χατζηνικολάου, εκπαιδευτικοί, γονείς συγγενείς και φίλοι των παιδιών.

Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων Κώστας Αυγουλάς, με ένα θερμό καλωσόρισμα προς όλους και πολλές ευχαριστίες προς τους χορηγούς της βραδιάς (μιας και ακολούθησε μια πλούσια λαχειοφόρος με πολλά δώρα για την ενίσχυση της εκδρομής των τελειοφοίτων). Παράλληλα καλώντας στο βήμα τον Δήμαρχο Κω, ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων έθεσε επιτακτικά το θέμα της αποκατάστασης του σχολείου ώστε να μην συνεχιστεί η ίδια ταλαιπωρία για τα παιδιά (κυρίως για τους τελειόφοιτους) και την επόμενη σχολική χρονιά.

Αλλά και ο Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου Γιώργος Πολλάκης σε μια πολύ περιεκτική και παραστατική ομιλία περιέγραψε πέρα από τα συναισθήματά τους για το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου πολύ σημαντικού για τη ζωή τους και την αναστάτωση την οποία βιώνουν τα ίδια τα παιδιά με τα απογευματινά μαθήματα και τη φιλοξενία σε άλλο σχολείο.

Ο Δήμαρχος Κω παίρνοντας το λόγο αφού σημείωσε για άλλη μια φορά την έκτακτη κατάσταση στην οποία βρέθηκε το νησί με το λιμάνι, τα σχολεία, τις εκκλησίες και τα μνημεία μας να περιμένουν την αποκατάστασή τους η οποία απαιτεί μελέτες και χρόνο, τόνισε ότι ο Δήμος Κω πήρε πρωτοβουλία να επισπεύσει την αποκατάσταση των σχολείων ως άμεση προτεραιότητα, κάνοντας ο ίδιος τις μελέτες και παρά τις τρικλοποδιές που δέχτηκε -όπως τόνισε- από κάποιους αναμένει εντός των ημερών την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης για να προχωρήσει η εγκατάσταση των αναδόχων. Ο Δήμαρχος εκτίμησε αυτή τη φορά ότι τον Σεπτέμβριο με την πίεση του δήμου προς τους εργολάβους ευελπιστεί να είναι έτοιμα δύο σχολεία (ένα εκ των οποίων θα είναι το 2ο ΓΕΛ Κω).

Ο Δήμαρχος Κω δείχνοντας τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του δήμου τόνισε ότι και φέτος υπάρχει μέριμνα για όσα παιδιά αδυνατούν οικονομικά να πάρουν μέρος στην 5ήμερη εκδρομή τους που φέτος θα είναι στην Πελοπόννησο, να καλύψει το ποσό η Σχ. Επιτροπή.

Τον χαιρετισμό και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου (ο οποίος απουσιάζει στην Σύμη) μετέφερε ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς (λέγοντας χαρακτηριστικά καταχειροκροτούμενος ότι «μπορεί να είναι 2ο Λύκειο στα χαρτιά, είναι όμως πρώτος στην καρδιά μας»).

Εκ μέρους των καθηγηγητών (λόγω απουσίας του Διευθυντή Γ. Χλαπάνη στο εξωτερικό) ο υποδιευθυντής του σχολείου Ηλίας Γεωργακόπουλος έδωσε τις ευχές του στα παιδιά και σε όλους τους παριστάμενους.

Παράλληλα για την προσφορά τους στο σχολείο με διάφορες σημαντικές δωρεές τους (τις οποίες σημείωσε και ο Δήμαρχος σε άλλους τομείς) βραβεύτηκαν από τον Σύλλογο γονέων οι ξενοδόχοι: Χρυσούλα Μπακάλογλου-Σούλη, Νίκος Ζαχαριάς και Κλεόπας Χριστοδουλίδης.

Την παράσταση έκλεψε κι αυτή τη φορά το πολύ εντυπωσιακό χορευτικό των παιδιών υπό τις οδηγίες του Δασκάλου χορού JP DANCE Γιάννη Πετούση στον οποίο -για να τον ευχαριστήσουν- πρόσφεραν ένα συμβολικό δώροΌπως και τα παιδιά-ταλέντα που έπαιξαν και τραγούδησαν, καταχειροκροτούμενα από όλους τους παριστάμενους:

Βιολί-κιθάρα: Ειρηάνα Κάππα
Τραγούδι: Κωνσταντίνα Χατζηδιαμαντή, Θεοδόσης Παπαστεριάδης και Κωνσταντίνος Τσιαμπάζης. Στην κιθάρα (και β’ φωνή) ήταν επίσης και ο εκπαιδευτικός Γιάννης Αλεξίου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση έως αργά με την ορχήστρα των: Δημήτρη Πέτρου (βιολί – τραγούδι), Ν. Τσατσακλά (λαούτο) Γ. Βορδόχειλα (πλήκτρα), Γ. Χατζηαντωνίου και Γ. Μηνά (μπουζούκι), Βέτα Πλουμή (τραγούδι) και Γ. Μαυρουδή (ντραμς).

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε λίγο θα ξεχαστεί ο δήμαρχος και θα λέει ναι και τα τέσσερα σχολεία τον Σεπτέμβρη ναι και τα πέντε σχολεία μπλα μπλα μπλα μπλα

  2. Ο κυριος Ανώνυμος που ειναι να σχολιάσει τα παιδια του σχολειου. Μονο για το 1 γενικό Λύκειο είχε να πει τις κακίες του …… ?

    • μην ανησυχείτε, δεν σας θίξαμε την πρωτιά ή σας στερήσαμε την αποκλειστικότητα. Παντού τα ιδια χάλια – δεν βλέπετε; Ολοι το ιδιο ανεύθυνοι και απογοητευτικοί.

  3. ΒΡΕ ΚΟΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ . ΒΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ.

  4. Αρχίσαμε παλι… Σε λίγο θα σχολιάσει και εκεινο το σαψαλο ο γερο-ΦΡΟΥΝΤ… αφήστε ρε τα παιδιά να διασκεδασουν (με μέτρο όμως παιδιά)

    • ο γερό Φρόυντ (που πέθανε απο καρκίνο οισοφάγου λογω καπνίσματος), στο προηγούμενο φόρουμ υποστήριζε τους ανήλικους καπνιστές και ‘δεν εμπόδιζε τα παιδια να διασκεδασουν’, οπως πολυ υπεύθυνα, αλλα άδικα, τον κατηγορήσες.

      • Έχεις δικιο φιλε μου, ΦΡΟΥΝΤ παρότι μου τα ειχες σουρει χωρις λογο στο προηγούμενο post, ζητάω συγνώμη (άλλα εξακολουθείς να είσαι σαψαλο και γερομπαμπαλης)

        • Σωστή ή λάθος η γνωμάτευσή σου, νομιζω παντως οτι και ο Φρόυντ θα συμφωνούσε μαζι σου, αλλα δεν μπορει να μιλησει (του’κοψαν το σαγόνι απ’τον καρκίνο, λογω καπνίσματος). Μηπως ξερεις να μας διαφωτίσεις και για το παρακάτω; Τι συμβολίζει η μεσα-εξω κίνηση του τσιγάρου στο στόμα αλλα και το ρουφηγμα, που τόσο πολυ αγαπάτε και προωθείτε;

  5. Μπράβο στα παιδια !!! Ηταν μια καταπληκτική βραδια. Ίδιος τα παιδια που τραγούδησαν !!!! Πολυ ωραίες φωνες !!!!

  6. ξεκινησε παλι τα σχολια αυτοs ο καραγκιοζηs για τα τσιγαρα και τα ποτα ; τα ιδια και για την χοροεσπεριδα του ιπποκρατειου μια εβδομαδα σχολιαζε.

    • Μονο για τα δικά σας τσιγάρα και των ανηλικων σας ειπαμε, που διακινδυνεύουν την υγεία μας. Κατα τ’αλλα, να πίνουν και να καπνίζουν όσο θέλουν τα ανήλικά σας. Αλλα μας εχετε μπερδέψει κ.Τακη: Γράφουμε στο αλλο, μας βρίζετε. Δεν γράφουμε εδω (‘φωνή βοώντος…’), μας βρίζετε. Γράφουμε εδω επειδη μας βρίζετε που δεν γράφουμε εδω, παλι μας βρίζετε. Ειστε καλα κ.Τακη θεριακλή; Μηπως εχει θολώσει το μυαλό απο την κάπνα; Το βραβείο της χρονιας Τασα-Τάκη το παραλάβατε ή ακομα;

  7. Μπράβο στα παιδια !!! Καταπληκτική βραδιά. Και ιδιαίτερα στα παιδια που τραγούδησαν !!! Καταπληκτικές φωνές

    • βρίζετε για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια, αλλά ξέρω ότι κατα βάθος είστε καλός άνθρωπος και θα θέλατε να καπνίσουμε την πιπα της ειρήνης. Αλλα μη συγχύζεστε αλλο. Επιβαρύνετε που επιβαρύνετε την υγεία σας με το κάπνισμά σας και την κάπνα των ανήλικων τέκνων σας, δεν υπαρχει λόγος να χειροτερεύετε την κατάστασή σας. Εξάλλου ο δρόμος προς τη νιρβανα, τι ειναι; Δυο τσιγάρα δρόμος. Για να επισπεύσουμε ομως αυτην τη νιρβανα, ποιον τίτλο προτιμάτε, ποιος τίτλος θα σας έφερνε γαλήνη; Τεκε-τάκης, Τρακα-τάκης ή Τασα-τάκης; Επειδη ανατολικοφερνουν ομως, και επειδη σας κόβω και πολυ ελληνα, μπορει να μη σας αρεσει κανενας, οποτε θα οργανώσουμε θινκ τανκ με τα ανήλικα χαρμάνια σας να βρούμε τον τίτλο που πραγματικά σας αξίζει, π.χ. οι πιπο-τάκης και πουρο-τάκης, αμεσως αμεσως προσδίδουν ενα πιο αριστοκρατικο στατους.
      Το παραδέχομαι, είμαι σπίρτο.

      • Κατα τη γνωμη μου καλύτερο λογοπαίγνιο θα ηταν το Τα(σα)κης, επισης αν το Τάκης έρχεται απο το Παναγιώτης μπορείς να τον πεις γοπαναγιωτη, γενικά παντως καλή προσπάθεια ήσουν καλύτερος απο το Τσολιά της ελληνοφρενειας και το Σίλα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ