ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : Ενότητα και Ομοψυχία μαζί με το εθνικό συναίσθημα και την αγάπη για την πατρίδα | Ισχυρό μήνυμα απέναντι σε εθνομηδενιστές & ακραίες φωνές

36
1897

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : ‘’ Ενότητα και Ομοψυχία μαζί με το εθνικό συναίσθημα και την αγάπη για την πατρίδα.’’

O Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Το εθνικό συναίσθημα αλλά και η αγάπη για την πατρίδα, εξακολουθούν να αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Το απέδειξαν σήμερα και οι πολίτες της Κω.

Όποιος αγνοεί αυτή την πραγματικότητα, θα υποστεί τις συνέπειες.

Η χώρα μας αντιμετωπίζει κινδύνους και επιβουλές, βρίσκεται μπροστά σε ασύμμετρες απειλές.

Η Κως, που αποτελεί τμήμα του πιο ευαίσθητου εθνικού χώρου, οφείλει να εκπέμπει ενότητα και ομοψυχία.

Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα: ένα μήνυμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας.

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης στα 93 του χρόνια, αποτελεί τη φωνή της πατρίδας περνώντας πάνω από τις ήδη ξεθωριασμένες και δυσδιάκριτες κομματικές γραμμές, αυτό αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα προς όλους, τόσο απέναντι στους εθνομηδενιστές όσο και απέναντι στις ακραίες φωνές.’’

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα μεγάλο τμήμα του λαού που είσαι εκπρόσωπος,είναι υπό καθεστώς δουλείας

    σε μια μερίδα αδίστακτων κερδοσκόπων και καιροσκόπων,στους ολιγάρχες των Αll Inclussives.Μακαρι να έκανες το 1/10 απ αυτά που κάνεις για τα Hot Spots και στο θέμα της εργατιάς τόσων συνανθρώπων μας ,που σε συνθήκες σκλαβιάς παλεύουν για επιβίωση.Εδω κ τώρα έλεγχο κ καταγγελίες για καταπατήσεις χιλιομέτρων δημοσίου χώρου.Ειναι ντροπή να αντιμετωπίζονται σαν σώβρακα συμπολίτες σου κ να μην καταγγέλλεις τα εγκλήματα.

    • ΛΑΪΚΙΣΜΌΣ, δεν είμαστε λιγότερο πατριώτες εμείς που δεν πήραμε. Κάποιοι γραφικοί έψαχναν εξέδρα και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ συμβούλους.

      Ζητά ο οργανισμός του Έλληνα νταβαντούρι, παλληκαράδες, μπόλικο κουτόχορτο, υποσχέσεις και ξαφνικά κάποια άνθρωπάκια από ανύπαρκτοι γίνονται πρωθυπουργοί, βουλευτάδες, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι…….

    • ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΒΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΑΔΟΥΛΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΜΗΧΑΝΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    • ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

      ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΕΣ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΤΕ.ΔΕΙΛΟΙ,ΨΕΥΤΕΣ,ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

    • Ειναι σχεδον απιστευτο με ποση ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ φανηκε το επιπεδο ΟΛΩΝ σας. Παπαδες, «Πολιτιστικοι Τοπικοι Συλλογοι», Αυτοδιοικητικοι, διαμαρτυρομενοι» πολιτες» του ΤΙΠΟΤΑ, γκαου χρυσαυγητες και τελος ο πρωην γραμματεας του ΠΑΣΟΚ και σημερινος δημαρχος της Κω.!!! ΟΛΟΙ σας μου θυμησατε σχολικη γιορτη της 25ης Μαρτιου πριν πολλες δεκαετιες !! Σε συγκριση ο Τσιπρας ειναι …ΑΙΩΝΕΣ μπροστα σας. Αυτος κανει ΠΟΛΙΤΙΚΗ σαν ΕΛΛΗΝΑΣ και εσεις κανετε σχολικες γιορτες του ’50!! Λετε τα ποιηματα σας, τις βρισιες σας – το μονο νεο στοιχειο- και μετα καλειτε τον 94χρονο ΜΙΚΗ να σας αναλυσει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ κατασταη του…. κατω κοσμου!!! Γιατι με τον επανω κοσμο εχει μηδενικη επαφη,,,, Αν αυτη ειναι η Ελλαδα τοτε ….καηκαμε ι!! Αλεξης και ξερο ψωμι, γελοιοι

      • Εθνομηδενιστή, βολεμένε φασιστοαριστερέ της «Κυβέρνησης μειοψηφίας ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» με τις ανάποδες αριστερές κωλοτούμπες….

        Τώρα δεν σας κάνουν οι αγανακτισμένοι πολίτες και το κίνημα δεν πληρώνω που σας έκαναν κυβέρνηση με δεκανίκι τον συγΚΑΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑ Μπούλη των ΑΝΕΛ… Πολύ γρήγορα γυρνάτε στο πηγάδι της ανυπαρξίας και στην απαξίωση του 3% . «Είμαι πατριώτης διεθνιστής και μάχομαι συνάμα τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο επικίνδυνη μορφή του, την αριστερόστροφη» επισήμανε ο Μίκης Θεοδωράκης….

      • αριστερουλη ρουφα τοξυδακι σου εσυ και πανε να γραψεις κανενα συνθημα σε κανενα ντουβαρι για τις καταληψεις και για τον καταλγψια πρωθυπουργο σου προδοτες

  2. Κυρίτση νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε βλάκες και κοροϊδεύεις το κόσμο. Υπηρετείς μεγάλα και μικρά συμφέροντα σε βάρος των Κώων και απο πάνω μας πουλάς πατριωτισμό. Καλά σου κάναν και σε έκραξαν

    • Αυτήν την φορά ο ψεύτης, λαϊκιστής, ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ την πάτησε. Δεν περίμενε να ξεσηκωθεί ο λαός μετά τα μνημόνια...

      Ψήφισαν οι φασιστοαριστεροί της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χωρίς να ανοίξει μύτη μνημόνια, περικοπές μισθών και συντάξεων, φόρους, φόρους, φόρους χωρίς να καεί η Αθήνα, χωρίς να βγουν στο δρόμο οι αγανακτισμένοι πολίτες που έτρωγαν κουτόχορτο, υποσχέσεις και κοροϊδία…..

    • για να σε στειλουμε από εκει που ηρθες.Καλα σου είναιΟταν σας ειδα στην συγκεντρωση,εγω φωναξα πρωτος ,αλητες,προδοτες,κλευτες,ψευτες,πολιτικοι,και μετα πηραν θαρος ολοι και φωναξαν.Αυτο θα συνεχυστει μεχρι τελοςΕαν ειχατε λιγη ανθρωπια θα ειχατε φυγει από μονοι σας.και όχι να πολεμαμε για να σας διωξουμε.Εχετε καταντησει γραφικοι ολοι σας

  3. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Ο Ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου: Η Μακεδονία είναι αδιαπραγμάτευτη. Το όνομα μας είναι η ψυχή μας!

    ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΓΩΓΟΣ Ο ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.Σάββας Καλεντερίδης στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97: Υπόθεση Οτσαλάν (με πρόσβαλε δημόσια ο Δήμαρχος Κω)
    Δέχθηκα επιθέσεις και από τον τότε Δήμαρχο Κω.Με κάλεσε ο σύλλογος Ποντίων να με βραβεύσει, και ο Δήμαρχος σας με πρόσβαλε δημόσια. Ήταν και ανάγωγος. Πρέπει να ντρέπεται.Δεν μου ζήτησε κανείς συγνώμη, ούτε και ο Δήμαρχος σας (19-22 λεπτό).
    http://www.aegeanews.gr/news/fimes/152375/savvas-kalenteridis-ston-ekfrasi-97-eipe-gia-imia-apoleia-ethn-kyriarchias-syllalitirio-prospathoun-tromokratisoun-ypothesi-otsalan-me-prosvale-dimosia-dimarchos-ko/

  4. ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ? ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 7.500+2.500 ΕΞΤΡΑ=10.000 ? Η 24 Δεκ 2017
    ΕΥΡΟΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000+5.000 ΕΞΤΡΑ=25.000 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ? ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

    • μισθο 3000 χιλιαδες ευρω και εκατοντάδες απευθειας αναθεσεις σε κολλητούς και φιλους συν όλα τα εργα του νησιου σε φιλικες εταιρειες…..τυφλοι ειστε?

  5. Κατεχάκη: Εύελπις δέχθηκε χτύπημα με σφυρί από αγνώστους.ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΥΠΗΣΑΝ.

    Νεαρός Εύελπις δέχθηκε επίθεση με σφυρί στο κεφάλι από αγνώστους και διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.Υπενθυμίζεται ότι ο σπουδαστής της ΣΣΕ βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής σε στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Κατεχάκη.Πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού έλεγαν ότι ο νεαρός Εύελπις δεν φορούσε στολή αλλά ήταν με πολιτική περιβολή και δεν είχε καμμια ανάμιξη με την σφοδρή αντιπαράθεση που λάμβανε χώρα πλησίον του.

  6. την απαντηση την πηρατε Αλητες-προδοτες-πολιτικοι!!!! Όπου κοψει κοψει εφυγες….

  7. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΣ… ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ??

  8. μερικοι αρχοντες της οκας και της μασας, μερικοι παραπλανημενοι, μερικοι αμορφωτοι

    μερικοι σουβλακοκαβαλημενοι προσφυγομάχοι, μερικα χρυσαύγουλα υμνητές των ναζί, μερικοι χρησιμοι ηλιθιοι για να κουνάν σημαιακια, μερικοί φαρισαίοι….. μερικοι επιδοξοι ψηφοκυνηγοί, κάτι δεξιοί σε παράκρουση και εσωτερικό διχασμό και λίγοι ευσυγκινητοί πατριωτες που δεν εχουν καταλαβει οτι το ονομα δοθηκε πριν δεκαετιες από αυτους που επι δεκαετιες κατεστρεφαν την χωρα… ένας συρφετός αχρείων και γελοίων.

  9. η χρυση αυγη δεν εχει σχεση με τους πολιτικαντηδες κλεφτες του κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου συριζα,νδ,ανελ,ποταμι,πασοκ κλπ

    θεσεις της χα.Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

  10. ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΤΡΕΝΑΚΙΑ, ΑΚΤΑΙΟΝ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ, ΑΓΟΡΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!ΤΗΣ MASAS.

  11. Κόλαφος για τον Μητσοτάκη. 1) Από αριστερά Ο Τσίπρας για πρώτη φορά εκεί που τον έφτυναν κατόρθωσε να πάρει μαζί του όλους εκτός της ναζιστικής αυγής και του Λεβέντη. Στρίμωξε τον Κούλη που κρύβεται και δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση. Από δεξιά την τελευταία στιγμή βγήκε μπροστά ο Σαμαράς με τους δικούς του και άφησε πίσω τον Κούλη να κάνει σκι στο βουνό.
    Και βεβαίως όλοι αυτοί που το έπαιξαν πατριώτες για να εκμεταλλευτούν την αγνή συμμετοχή του λαού κατά βάθος είναι οι προδότες διότι στο λεπτότερο σημείο των διαβουλεύσεων με τα Σκόπια τράβηξαν το χαλί από την Ελληνική Κυβέρνηση και τους έλληνες διαπραγματευτές. Έτσι τώρα επιστρέφει ο ακροδεξιός Γκρουέφσκι που δεν δέχεται διπλή ονομασία. Πάντα έτσι προδοτική και δωσίλογη ήταν η ακροδεξιά.
    Πρέπει όλη να καταλάβουμε ότι τα συλλαλητήρια και οι συναισθηματισμοί για εσωτερική πολιτική μόνο ζημιά κάνουν και αυτό αποδεικνύεται και με τα συλλαλητήρια και το εμπάρκο που έγιναν στο παρελθόν είχαν σαν αποτέλεσμα να αναγνωρίσουν όλοι τα Σκόπια σαν Μακεδονία και εμείς να φάμε και καταδίκη από το διεθνές δικαστήριο. Ξυπνάτε έλληνες.

  12. ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΠΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ.Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.Ο ΔΕ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΕΚΛΑΣΑΝ ΜΑΛΛΙ.ΠΟΥΦΟΥ ΒΡΩΜΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

  13. τα καρβέλια σας τελειωσαν.Ο κοσμος εχει ξεσηκωθεί γιαυτα που κανετε στο νησι.Ο φασισμος σου εχει παρει τελος στο νησι.Ολοι οι εργαζόμενοι αυτό συζητάμε.

  14. ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ ΧΘΕΣ ΕΠΑΘΑΝ Μ…ΟΠΛΑΚΑ.ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Κ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ Κ ΠΗΓΕ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  15. Είστε όλοι προδότες με τα συλλαλητήρια και τις μεγαλοστομίες προσπαθείτε να δίωξετε την κυβέρνηση που αυτή την στιγμή διαπραγματεύεται για το εθνικό θέμα. Τι προτιμάτε σκέτο Μακεδονία όπως τους αναγνώρισαν όλοι?
    Είστε ανθέλληνες και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πως να κυβερνήσετε. Το ίδιο κάνατε στο Βενιζέλο και συνέβη η Μικρασιατική καταστροφή. Η ιστορία έβαλε ακόμη ένα λιθαράκι στον μαύρο τοίχο της ακροδεξιάς.

  16. Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες συμφώνησαν να μην έχει η Ελλάδα δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία»!

    Το σχέδιο της «λύσεως» που αποφασίστηκε στην Αθήνα ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε ο Νίμιτς με Κουμουτσάκο (από ΝΔ) και Κοτζιά (από Σύριζα) και το οποίο παρουσιάστηκε στους Σκοπιανούς αποκάλυψε η εφημερίδα «Το Βήμα» με δημοσίευμά της.Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις που διαπραγματεύτηκαν με τον Νίμιτς στην επίσκεψή του στην Αθήνα, δηλαδή ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία, αποφάσισαν και πρότειναν το «Άνω Μακεδονία» ως όνομα των Σκοπιανών.Ακόμα χειρότερα, συμφώνησαν «ρήτρα μη αποκλειστικής χρήσης». Δηλαδή, ούτε η Ελλάδα, ούτε τα Σκόπια έχουν δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία» και «μακεδονικός» και καλεί την Ελλάδα να σεβαστεί την «πολιτιστική κληρονομιά» των Σκοπίων.

  17. Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες συμφώνησαν να μην έχει η Ελλάδα δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του όρου «Μακεδονία»!

    Κοινώς, η Ελλάδα θα δώσει «μετρητοίς» το όνομα της Μακεδονίας μας και τα παράγωγά του όσον αφορά «εθνικότητα» και «γλώσσα» και θα περιμένει να εισπράξει «σε δόσεις» τα όσα άλλα απαιτούνται, γεγονός που φυσικά δεν θα γίνει ποτέ, αφού εφόσον μπουν οι Σκοπιανοί σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. θα ξεθάψουν και πάλι τους «Ήλιους της Βεργίνας» και τους «χάρτες», χωρίς πλέον να υπάρχει δικαίωμα βέτο από πλευράς Ελλάδος.
    Είναι σαφές πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει ήδη ξεπουλήσει την Μακεδονία μας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ταράχτηκαν από το χθεσινό παλλαϊκό συλλαλητήριο, μέσω του οποίου ο Ελληνικός Λαός τους δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν αποδέχεται την «λύση» τους

  18. ανέθεσε στην Αγγελοπούλου να διαχειριστεί τους Ολυμπιακούς, στον Τσοχατζόπουλο τις αγορές όπλων, στον Βενιζέλο την Συνταγματική αναθεώρηση, στον Λαλιώτη όλα τα μεγάλα Δημόσια Έργα, στη Ρεπούση και τη Δραγώνα τα θέματα Παιδείας, στον Λιάπη το Υπουργείο Συγκοινωνιών, στον Μπόμπολα τις εθνικές εργολαβίες, στον Κόκκαλη τον εθνικό τζόγο και τις τηλεπικοινωνίες, στον Αθανασόπουλο τη ΔΕΗ , στην ξαδέρφη του Παπακωνσταντίνου το ΤΑΙΠΕΔ , στον Βερέμη τον ΟΤΕ στον Λοβέρδο την Υγεία και στον Παπαντωνίου ήτον Στουρνάρα την Εθνική Οικονομία … Δεν χρειάζεται να απορούμε καθόλου πως φτάσαμε ως εδώ. Η καταστροφή της Ελλάδας …δεν ήταν κάτι που έτυχε …αλλά κάτι που σχεδιάστηκε και πέτυχε. Και η Δικαιοσύνη όχι μόνο δεν καταδίωξε αλλά προστάτεψε με αδιανόητη σπουδή όλα τα λαμόγια που ασέλγησαν στο πτώμα της χώρας και που σήμερα κυκλοφορούν ελεύθερα απολαμβάνοντας τους καρπούς των εγκλημάτων τους…. Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2015/07/blog-post_303.html#.Wniz7qhl_IU

  19. ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΚΛΗ Α ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ …. ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ …ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ …ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ …….ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ