ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καταχειροκροτήθηκαν οι λαμπεροί πρωταγωνιστές & πρωταγωνίστριες της βραδιάς! Συγκίνηση & μεγάλο γλέντι στην χοροεσπερίδα τελειοφοίτων του Λυκείου Αντιμάχειας

1
4679

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια βραδιά που τα είχε όλα…

Λαμπερούς πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, δάκρυα, συγκίνηση, αναμνήσεις αλλά και πολύ κέφι και χορό ήταν η αποψινή στην καθιερωμένη χοροεσπερίδα των τελειοφοίτων του Λυκείου Αντιμάχειας, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο πρ. Δήμαρχος Ν. Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Α. Κρητικός, η Αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής και του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, ο Δημ. σύμβουλος και Διευθυντής του Γυμνασίου Αντιμάχειας Γ. Κρητικός, ο Εντεταλμένος Δημ. σύμβουλος Ν. Μυλωνάς, η Δημ. σύμβουλος Π. Κιαπόκα, Δημ. Σύμβουλος Σεβ. Παπαντωνίου, οι Πρόεδροι Αντιμάχειας και Καρδάμαινας, ο Αντιπρόεδρος Αντιμάχειας Η. Σαράγιας, τοπικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, και πολλοί γονείς συγγενείς και φίλοι των παιδιών.

Εκ μέρους των τελειοφοίτων μίλησε ο Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, Θεοδόσης Μαστόρος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «πλησιάζουμε στο τέλος μιας περιπέτειας 12χρόνων κατά την διάρκεια της οποίας μοιραστήκαμε καλές στιγμές αλλά και συμπαρασταθήκαμε ο ένας στον άλλο στις δυσκολίες. Μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς μας διασχίσαμε μια μεγάλη πορεία. Κάναμε ένα μακρύ ταξίδι, αυτό των γνώσεων και των εμπειριών που θα μας μείνουν αξέχαστες κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Ένα τέλος και μια νέα αρχή. Η αρχή μιας νέας ζωής, της δικής μας πορείας…»

Στην συνέχεια τα παιδιά ευχαρίστησαν θερμά τους συνοδοιπόρους τους σε αυτό το ταξίδι καθηγητές και γονείς, τον Σεβασμιώτατο που είναι πάντα δίπλα τους, τον π. Αντώνιο και την εκκλησιαστική επιτροπή για την παραχώρηση της αίθουσα και πρόσφεραν ανθοδέσμες στους καθηγητές τους, τους μάγειρες που ετοίμασαν τα εδέσματα της αποψινής βραδιάς και ευχαρίστησαν ονομαστικά ολους τους χορηγούς της πολύ όμορφης αυτής βραδιάς (ΒΙΝΤΕΟ).

Ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης στον χαιρετισμό του συγκινήθηκε διπλά μιας και θυμήθηκε την καταγωγή του από την Καρδάμαινα και τις δυσκολίες τότε των γονέων αλλά και των παιδιών που ήταν από χωριό και ήθελαν να σπουδάσουν. «Δεν ξέρω αν με φωνάζουν ακόμα ‘Καρδαμιώτη’ υποτιμητικά, αλλά σας λέω ότι πρέπει να είστε υπερήφανοι που προερχόμαστε από αυτά τα χωριά όπου αγωνίστηκαν τότε οι γονείς μας και οι δικοί σας τώρα, πάλι σε δύσκολες συνθήκες. Αξίζουν ένα παραπάνω σεβασμό κι αυτόν τον σεβασμό τον κατακτάται εσείς. Εύχομαι και στα επόμενα χρόνια να είσαστε αγαπημένοι και να νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο ώστε να ξεπερνάτε κάθε δυσκολία. Εμείς θα είμαστε εδώ και όσα μπορούμε για σας, θα τα κάνουμε. Είμαστε αδικαιολόγητοι γιατί δεν τρέξαμε κάποια πράγματα περισσότερο απ’όσο έπρεπε. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να μπορέσουμε να τα κάνουμε. Μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας. Στην εκδρομή σας να περάσετε όμορφα. Ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής όσο μπορεί και όπου μπορεί θα βοηθήσει για την εκδρομή…»

Τέλος εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Πανορμίτης Ζερβός εξέφρασε στην ομιλία του τον θαυμασμό και την περηφάνεια του στα παιδιά για τη διοργάνωση της αποψινής βραδιάς που ήταν αποκλειστικά δικό τους έργο. Ευχαρίστησε επίσης τους καθηγητές του και ευχήθηκε στα παιδιά να περάσουν υπέροχα στην εκδρομή τους και να προοδεύσουν σε ότι επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους.

Ακολούθησε η παρουσίαση εντυπωσιακών χορευτικών από τα παιδιά σε διδασκαλία του καθηγητή τους Πέτρου Μαστόρου, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από τις στιγμές που έζησαν μαζί στα θρανία τα τελευταία χρόνια (Δείτε ξεχωριστή ανάρτηση) και ακολούθησε μια βραδιά μεγάλου γλεντιού και διασκέδασης  με την ξεσηκωτική ορχήστρα των: Αλέκου Κρητικού (βιολόλυρα-τραγούδι) Νίκου Παριανού (λαούτο, τραγούδι), Γιώργου Καλμούτη (μπουζούκι-κιθάρα), Μανώλη Φραζή (πλήκτρα) και Λευτέρη Ανδρουλή (κρουστά).

(Οι τελευταίες 46 καλλιτεχνικές φωτό είναι από τον φίλο και συνάδελφο Μιχάλη Χατζηθέμελη, όπως και το πρώτο βίντεο κάμερα-μοντάζ)

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ . ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ