ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χριστουγεννιάτικη μαγεία η ζωντανή Φάτνη στην θέση «Ποριά» στην Αντιμάχεια!

3
2952
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η απεικόνιση της ζωντανής φάτνης στη θέση «Ποριά» στην Αντιμάχεια από τον Πολιτιστικό σύλλογο Αντιμάχειας Η ΠΡΟΟΔΟΣ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ και την δημοτική κοινότητα Αντιμάχειας.

Για άλλη μια χρονιά παιδιά, γονείς και όχι μόνον ευχαριστήθηκαν μια πολύ όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θαυμάζοντας παράλληλα το πανέμορφο φυσικό τοπίο και την πηγή της περιοχής, ενώ τα παιδιά ζωντάνεψαν για άλλη μια φορά την Φάτνη όπου γεννήθηκε ο Χριστός με την Παναγία, τον Ιωσήφ, τους μάγους με τα δώρα και τα ζώα που ζέσταιναν με τα χνώτα τους το Θείο Βρέφος.

Παράλληλα ο Χορωδία Ιεροψαλτών Ηρακλειδών υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Αντώνη Σαράγια, η Χορωδία Δήμου Κω και  η φιλαρμονική Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα  έντυσαν μουσικά και μελωδικά την υπέροχη εκδήλωση.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!

  •  Η πρόεδρος της κοινότητας Αντιμάχειας, Μαρία Σκουφεζή σε δηλώσεις της στη Δημοτική τηλεόραση Κω αναπόλησε  τα χρόνια που ήταν κι αυτή ένα από τα παιδιά που βρίσκονταν στην αναπαράσταση της γέννησης του θεανθρώπου στην φάτνη της περιοχής Ποριάς στην Αντιμάχεια. Ένας χώρος ιδιαίτερος που προσελκύει πολύ κόσμο κάθε χρόνο (ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση/dhras.gr):

Αναλυτικά ΒΙΝΤΕΟ από Κατερίνα Χατζημανώλη:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ 7 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ. ΤΥΧΑΙΟ;

    Όταν προ ημερών, συμμορία αναρχοκομμουνιστών «δηλητηρίασε» (;) συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία αποσύρθηκαν αμέσως από τα ράφια των σούπερ-μάρκετ, εξηγήσαμε το φαινόμενο ως εξής: τα κόκκινα σκυλιά, λειτουργώντας μαφιόζικα, κάνουν «εράνους» μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών κι όποιος δεν τους «σκάει» το παραδάκι τον «τιμωρούν» με διάφορες δήθεν «ακτιβιστικές» ενέργειες.Οργανωμένες επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ, πραγματοποίησε συμμορία αναρχοκομμουνιστών, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα της Ηλιούπολης, των Πατησίων, της Νέας Σμύρνης, του Αγίου Δημητρίου, του Ζωγράφου, των Πετραλώνων και της Κυψέλης. Προσοχή! Δεν επρόκειτο για επιθέσεις γενικώς κατά των σούπερ–μάρκετ (που θα μπορούσαν να εξηγηθούν με κάποια «ιδεολογικά» επιχειρήματα), αλλά για επιθέσεις σε υποκαταστήματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ αλυσίδας. Ο ιδιοκτήτης της οποίας, προφανώς δεν έδωσε τον «οβολό» του για τις μαφιόζικες «συλλογικότητες»!Τέτοιοι είναι οι αναρχοκομμουνιστές! Συμμορίες μαφιόζων, με… ιδεολογικό περίβλημα!

  2. Μας έχουν ζαλίσει αυτές τις μέρες τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, με την «σούπερ λοταρία», με έπαθλο ένα χιλιάρικο.
    Με τον τρόπο αυτό, το αδηφάγο μνημονιακό ψευδοκράτος επιστρέφει σε κάποιους λίγους «τυχερούς» Έλληνες φορολογουμένους κάποια ψίχουλα απ’ αυτά που αρπάζει απ’ όλους!
    Πολλά γράφονται, με λεπτομέρειες, για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, για το πώς κάποιος θα διαπιστώσει αν είναι ανάμεσα στους «τυχερούς», πότε και πως θα εισπράξει το χιλιάρικο, κ.τ.λ.
    Αλλά, πουθενά δεν διευκρινίζεται το πώς εξασφαλίζεται το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν εξασφαλίζεται κι όλα είναι μια ακόμα απάτη;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ