ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Αποθεώθηκαν τα χορευτικά μας στον 1ο Χορευτικό Μαραθώνιο Αγάπης Κω από τον Ροταριανό Όμιλο, με πολύ κόσμο στη Νέα Φαντασία

19
5213

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο στη Νέα Φαντασία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι ο 1ος Χορευτικός Μαραθώνιος Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλος Κω, με την συμμετοχή του συνόλου των σχολών χορών του νησιού (τα χορευτικά του Θεόκριτου και της Προόδου δεν κατέστη εφικτό να συμμετάσχουν φέτος, αλλά θα συμμετάσχουν του χρόνου) σε ένα παραδοσιακό αλλά και παγκόσμιο χορευτικό ταξίδι.

Η τιμή πρόσκλησης ήταν 20 ευρώ  (με φαγητό και ποτό) και 5 ευρώ για τα παιδιά.

Τα  έσοδα θα διατεθούν για την δεύτερη φάση  επέκτασης του χώρου επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Κω.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω Γ. Μαστρογιώργης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω Ν. Γεωργαντής, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και όλους τους παριστάμενους για την ενίσχυση της προσπάθειας.

Την εκδήλωση παρουσίασε άψογα και πολύ κατατοπιστικά η καλή συνάδελφος Σάντυ Λαδικού από το Ράδιο ΠΡΩΤΟ.

Σε δύο διαλείμματα του χορευτικού μαραθωνίου οι παραδοσιακοί μας καλλιτέχνες: Δημήτρης Πέτρου (βιολί-τραγούδι), Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης (λαούτο-τραγούδι) και Ζαχαρίας Ιτσινές (τραγούδι) διασκέδασαν τον κόσμο που σηκώθηκε για χορό.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!! (Αν ο μαραθώνιος ήταν πιο σφιχτός με 3-4 χορευτικά από κάθε σχολή θα ήταν ιδανικός, έτσι ώστε να μην κουράζεται ο κόσμος και φεύγει δίχως να τα έχει παρακολουθήσει όλα).

Ακολουθούν τα ΒΙΝΤΕΟ με τις ομιλίες και τα χορευτικά (τα δύο χορευτικά που παρουσίασε η σχολή χορού «Μπαλαρίνες & Όνειρα» λόγω του ότι θα παρουσιαστούν στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού στην Ισπανία, όπου θα πάρει μέρος το καλοκαίρι του 2018, δεν μπορούμε να τα ανεβάσουμε στο Youtube κι έτσι παρουσίαζουμε μόνο κάποιες φωτογραφίες).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό, το να πληρώνουν κάθε φορά τις φιλανθρωπίες των Ροταρο-λάιονς οι απλοί άνθρωποι, ούτε στο Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος δεν αρέσει!

    • Σιγά... στο άλλο ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΟ της πλατεία οι φτωχές κυράτσες και οι Σουραματιστές ήπιαν και γλέντησαν εις υγεία των κορόιδων...

      Που θα πάει, δεν θα βγει η απόφαση για το ποινικό της παράνομης λειτουργίας του δημοτικού καταστήματος από τις κυρίες με την ταμειακή μηχανή του Δήμου με τα 200 χιλιάρικα πρόστιμο από το ΣΔΟΕ;;; Τότε θα δείτε γλέντια που θα κάνετε και ζεϊμπεκιές που θα ρίξετε στον Πάριο βδέλλες της δημοτικής περιουσίας…

      • Ευχαριστω τον μεγαλοδυναμο που δεν ειδα τον......... στην χοροσπεριδα

        Και γιαυτο πηγαν όλα περιφημα.Οπου δεν ενεφανιζεται αυτος θα υπαρχει ομονοια,αγαπη και δεν θα υπαρχει κακια διχονοια που προκαλει αυτος ο ανθρωπος.Συγχαριτηρια για την μεγαλοπρεπη διοργανωση.Και να μην ξεχναμε μακρια από κακους,ψευτες,διπροσωπους,κ.λ.π.τυπου αιρατου

      • ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΠΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ AEGEANWES.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΥΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΦΙΔΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΤΟΜΑΡΙ.

    • Μια συμβουλή στις «κυρίες» της ΑΙΓΛΗΣ-ΑΜΒΡΟΣΙΑ που θριαμβολογούν και στους Σουραματιστές για μια απόφαση που δεν έχει καθαρογραφεί...

      Αφήστε τα πρόσκαιρα γλέντια εις υγεία των κορόιδων… ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ… Και μην ξεχνάτε ότι η σημερινής δημοτική αρχή σέβεται την δημοτική περιουσία και το δημοτικό παραδάκι, δεν θα αφήσει καμιά από τις παρανομίες που εκκρεμούν στα ποινικά και αστικά δικαστήρια να ξεχαστεί. Η παράνομη διαχείριση που άρχισε με την χρησιμοποιώντας την ταμειακή μηχανή δημοτικής επιχείρησης, πολύ πριν την ψήφιση του νόμου και την παραχώρηση στις φτωχές κυρίες, το πρόστιμο 200.000 Ε από το ΣΔΟΕ και η δωρεάν παραχώρηση των δημοτικών ακινήτων σε φίλες, κουμπάρες και εξαρτημένους συνέταιρους-ψηφοφόρους ΕΚΡΕΜΕΙ και ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ. Έχουν μνήμη καμήλας ο Κυρίτσης και οι συνεργάτες του, δεν θα ανεχτούν αίολες αποφάσεις …

      • Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε και δέχεται την προσφυγή της Αιγλης και της Αμβροσιας κατά της απόφασης του Δ.Σ Κυριτση . Δηλαδή ακυρώνει την απόφαση και δέχεται ότι η παραχώρηση είναι νόμιμη. Τι θα αλλάξει ρε μακακες αν καθαρογραφει. Θα αλλάξει η απόφαση; εκτός και αν νομίζετε ότι μέχρι να καθαρογραφει μπορείτε να την αλλαξετε! !!! Όλα δε τα δικαστήρια στηρίζονται πάνω στην μακακια του Κυριτση οτι η παραχώρηση είναι παράνομη. Τώρα αυτο καταρρέει. Όλα τα δικαστήρια περίμεναν την απόφαση αυτού του δικαστηρίου ως ανώτατο διοικητικο δικαστήριο. Σε ποιο ανώτατο θα πάτε, αυτό είναι το ανώτερο . Όσο κοροιδεψατε τον κόσμο κοροιδεψατε τέλος.

      • ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΊΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗ-ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΈΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΉΔΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΊΑΣΕ! !!!!!!

    • Κάντε λίγο ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΔΕΛΕΣ της ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ. Θα τα πληρώσετε όλα βολεμένες εκμεταλλεύτριες και «ο συνέταιρος σας»... όλα μέχρι δεκάρας.

      Πόσα τελικά σούφρωσαν οι κυρίες χρεώνοντας στον Δήμο φόρους , ΙΚΑ, ΔΕΗ, Κοινόχρηστο χώρο, νερό, πρόστιμα από το ΙΚΑ και το ΣΔΟΕ;;; 500, 600, 800 χιλιάδες με το τζάμπα με πλήρη εξοπλισμό μαγαζί;;; Η ζημιά για τον Δήμο θα ξεπεράσει από αυτά που ακούσαμε το εκατομμύριο… Τις βόλεψες και προίκισες τις φιλενάδες του ο Κωστούκος αλλά γρήγορα θα έρθει και το σκαμνί για όλες τις παρανομίες στα ποινικά και αστικά δικαστήρια σε όλους , όλες και για όλα….Δικαίωση ΔΕΝ είναι να νέμεσαι ακίνητο που ανήκει στο Δήμο χωρίς να καταβάλλεις ενοίκιο, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι επαγγελματίες…

      • Ξύδι Τόπ φασιστάκο!Χώνεψε το,φάε και την φάπα από το δικαστήριο τώρα και γρήγορα πίσω στο λαγούμι σου!ΦΦΦΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠ!Κερνάμε αφιλοκερδώς εγκεφαλικά στα τσιράκια της αΔύναμης ΦΑΠαλλαγής!

      • ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

        ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΝΑ ΒΡΩΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΟΠΩΣ ΒΡΩΜΑΣ ΤΩΡΑ.

  2. ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΧΟΡΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  3. Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε και δέχεται την προσφυγή της Αιγλης και της Αμβροσιας κατά της απόφασης του Δ.Σ Κυριτση . Δηλαδή ακυρώνει την απόφαση και δέχεται ότι η παραχώρηση είναι νόμιμη. Τι θα αλλάξει ρε μακακες αν καθαρογραφει. Θα αλλάξει η απόφαση; εκτός και αν νομίζετε ότι μέχρι να καθαρογραφει μπορείτε να την αλλαξετε! !!! Όλα δε τα δικαστήρια στηρίζονται πάνω στην μακακια του Κυριτση οτι η παραχώρηση είναι παράνομη. Τώρα αυτο καταρρέει. Όλα τα δικαστήρια περίμεναν την απόφαση αυτού του δικαστηρίου ως ανώτατο διοικητικο δικαστήριο. Σε ποιο ανώτατο θα πάτε, αυτό είναι το ανώτερο . Όσο κοροιδεψατε τον κόσμο κοροιδεψατε τέλος.

  4. Γιατί δεν λετε και το αλλο δικαστήριο που χασατε την αγωγή εξωσης κατα της ΑΙΓΛΗΣ ….Που πήγατε σε λάθος δικαστήριο .;και πείτε πόσα χρεώσατε τον κωακό λαό .Δικηγορος από την Αθήνα πήγαινε έλα πεντοχιλιαρο,συν τα παράβολα, συν τα δικαστικα,συν τα δικαστικά έξοδα της ΑΙΓΛΗΣ που ο δήμος πρέπει να πληρωσει.

  5. Ήμουν, είμαι και θα είμαι αντικυριτσικός, αυτός ο άνθρωπος με την αμετροέπεια, την αλαζονεία και τις εμμονές του απλά δεν κάνει για οποιαδήποτε θέση ευθύνης, όμως οι κυρίες της Αίγλης πρέπει να σταματήσουν να πανηγυρίζουν για ένα θέμα που έχει καταδικάσει όλη η κοινωνία. Αρκετή ζημιά έκαναν σε μια ολόκληρη παράταξη, φτάνει πια! Όλη η κοινωνία ξέρει ότι χαριστικά, χωρίς κανένα αντίτιμο εκμεταλλεύονται το καλύτερο μαγαζί της Κω. Όλοι οι άλλοι επαγγελματίες δηλαδή είναι κορόιδα? Σε οποιαδήποτε δημοσκόπηση πέρα από τις συγκεκριμένες που εκμεταλλεύονται την Αίγλη κανείς άλλος δεν θα τους έδινε δίκιο. Ας σταματήσουν τους πανηγυρισμούς επιτέλους. Το σκάνδαλο της Αίγλης μαζί με τη Βιμέλ και την Ryan Air καταπόντισαν μια παράταξη και ένα δήμαρχο που ποτέ του δεν είχε χάσει εκλογές. Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό!

  6. Παιδιά, μπερδευτήκατε! Αυτή η δημοσίευση αφορά τον 1ο χορευτικό μαραθώνιο αγάπης! Έγινε κάτι πολύ όμορφο,για την Αίγλη θα λεμε και εδώ;

  7. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την εκδήλωσή σας αλλά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι αξιόλογοι με πλούσιο βιογραφικό οι οποίοι ξεχάστηκαν. Γιατί;;;;;;;;;;;;

  8. Προς Κωο πολιτη
    το Δ.Σ του ομιλου επικοινωνησε με τους προεδρους ολων των συλλόγων, καποιοι δεν απαντησαν, καποιοι δεν μπορουσαν να παρουν μερος και καποιοι επικοινωνησαν με το Δ.Σ τελευταια στιγμη.
    Και οπως θα διαβασατε ποιο πανω θα υπαρξει και επομενος μαραθωνιος

  9. Όταν οι Μασόνοι φορούν τον μανδύα της φιλανθρωπίας…. κάνουν χοροεσπερίδες! Γιατί σε ένα νησί που ο Δήμος καυχιέται για τα εκκατομύρια που έχει στα ταμεία του, χρειάζεται οι Ροταρο-λαϊονς να κάνουν συνέχεια δωρεές; Ο Σεβασμιότατος γιατί δεν κάνει κάτι; Ή θα μας πει και αυτός ότι δεν πρόκειτε για ΜΑΣΟΝΟΥΣ…Ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ