ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το πνεύμα και η μαγεία των Χριστουγέννων κατέκλυσε την πλατεία του Αγ. Νικολάου στο Πυλί – Φαντασμαγορικό το άναμμα του δέντρου -Με επιτυχία το παζάρι

3
3345

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η μαγεία των Χριστουγέννων με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους κατέκλυσε σήμερα από το μεσημέρι την κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Πυλί, όπου πραγματοποιήθηκεαπό νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ,  με επιτυχία το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με διάφορα εορταστικά είδη και χειροποίητες κατασκευές από όλους τους συλλόγους της περιοχής (πολιτιστικό, αθλητικό, γυναικείο) την εκκλησία και τα σχολεία της περιοχής.

Την ίδια στιγμή τα παιδιά είσαν στήσει ένα δικό τους ζωηρό πάρτι σε απόλυτα Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με χορό, παιχνίδια και μπαλονοκατασκευές με τον μοναδικό στο είδος του Τζόκερ μπροστά σε μία γιγαντοοθόνη να δίνει το ρυθμό. Παράλληλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν επίσης με facepainting (το οποίο δκίμαζαν επίσης και αρκετά προσφυγόπουλα που βρίσκονταν στην πλατεία με τις μητέρες τους).

Ακολούθησε ένα πολύ ζεστό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με την υπέροχη παιδική  χορωδία του δημοτικού σχολείου Πυλίου συνοδεία πιάνου και αμέσως μετά την σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική της Κω υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού με δυναμικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

Λίγο πριν το πρόγραμμα φτάσει στα κάλαντα των Χριστουγέννων ο Τζόκερ έδωσε το σύνθημα και τα παιδιά άρχισαν να μετρούν αντίστροφα από το 10… για να ανάψει το δέντρο φαντασμαγορικά με βεγγαλικά και Φιλαρμονική, κάνοντας τη νύχτα μέρα στο Πυλί. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου Χ. Τσαμπουνιάρης, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, ο Τοπ. Σύμβουλος Πυλίου Γ. Κυπραίος, ο πρ. Έπαρχος Β. Ξυπολιτάς (με τη σύζυγο και τα εγγονάκια του) και πάρα πολύς κόσμος.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΛΕΟΣ !!! ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!! ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ