Ιωάννα Ρούφα: Ο χρόνος σας έληξε και σε λίγους μήνες θα αποτελείτε οριστικά παρελθόν – ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

26
1085

Τοποθέτηση της Επικεφαλής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ Ιωάννας Ρούφα για το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων έτους 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Κύριε πρόεδρε, κατά τη ψήφιση του πρώτου τεχνικού προγράμματος το 2014 για το έτος 2015 που κατέθεσε αυτή δημοτική αρχή ψηφίσαμε θετικά για δύο κυρίως λόγους:

– γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των έργων αφορούσε σε συνεχιζόμενα έργα που η δημοτική αρχή του Οράματος είχε ξεκινήσει, αποσπώντας και τις αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις.

Θυμίζω τα 4,5 εκ ευρώ για τις αστικές αναπλάσεις στην πόλη της Κω, τα 3 εκ ευρώ για τις κοινότητες, τα 4 εκατομμύρια ευρώ για την επέκταση του ΧΥΤΑ (έργο που καταφέρατε να απεντάξετε), τα 25 εκ. ευρώ του αποχετευτικού-βιολογικού της δημοτικής ενότητας Δικαίου, αλλά και δράσεις πρόνοιας όπως το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών στο Ζηπάρι (το οποίο καταψηφίσατε), το πρόγραμμα Εναρμόνισης Επαγγελματικής Ζωής στους παιδικούς σταθμούς για τη δωρεάν φοίτηση των παιδιών που αφορά σε εκατοντάδες εργαζόμενες μητέρες (το οποίο οικειοποιείστε)…

– η μακρά δημοτική περίοδος των 5 χρόνων μας υποχρέωνε σε πολιτικό και ηθικό επίπεδο να σταθούμε πέρα από παραταξιακές ιδιοτέλειες και να δώσουμε ένα δείγμα προτροπής να γίνουν πράγματα για το νησί.

Ήμασταν- θυμίζω- η μόνη παράταξη που συμμετείχε στις λαϊκές συνελεύσεις του 2014 χωρίς βέβαια να μας δοθεί ποτέ ο λόγος.

Πολύ γρήγορα, διαπιστώσαμε ότι αυτή η δημοτική περίοδος θα ήταν ένας μακρύς κατηφορικός Γολγοθάς για το νησί.

Μας στείλατε μόλις πριν από 24 ώρες το Π.Ε.Ε. δείγμα της προχειρότητας που αποδεικνύει ότι έχετε αποτύχει όχι μόνο πολιτικά αλλά και διαχειριστικά.

Πρόκειται για ένα τεχνικό πρόγραμμα εθισμένο στην επανάληψη, που έχει απολέσει τον ετήσιο χαρακτήρα του, ακριβώς για να μην αποφαίνεστε για τίποτα χειροπιαστό. Ακριβώς για να μην καταλαβαίνουν οι πολίτες τι είναι όλα αυτά τα εκατομμύρια ευρώ που τους αραδιάζατε. Άλλα ποσά είπατε στις λαϊκές συνελεύσεις, άλλα στην επιτροπή διαβούλευσης, άλλα ψηφίσατε στην εκτελεστική επιτροπή και άλλα μας στείλατε μόλις εχθές το απόγευμα.

Είναι μια πρόταση χωρίς κανένα πολιτικό στίγμα, χωρίς προσανατολισμό, φιλοσοφία και όραμα. Είναι μια πρόταση ΦΤΩΧΗ.

Αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι που ελαχιστοποιούν την άμεση κοινωνική προστιθέμενη αξία αλλά και την συμμετοχική διαδικασία. (βλέπε λαϊκές συνελεύσεις και επιτροπή διαβούλευσης… και που να καταλάβουν οι άνθρωποι τι ακριβώς κρύπτεται!)

Είναι ένα τεχνικό πρόγραμμα ανύπαρκτο για το λαό για τους νέους ανθρώπους, για το μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον αγρότη, τον εργάτη, τον άνεργο… Είναι δε το τελευταίο τεχνικό πρόγραμμα που θα προσπαθήσετε έστω να υλοποιήσετε γιατί επί της ουσίας με αυτό θα πάτε στις εκλογές.

Η απέλπιδα προσπάθεια σας, να πείσετε ως νέα δημοτική αρχή όπως ακόμα αυτοαποκαλείστε μετά από τέσσερα χρόνια απραξίας αγγίζει τα όρια της πολιτικής κοροϊδίας, αναξιοπιστίας και της γραφικότητας… ή μήπως ενός ακόμα ανέξοδου και συνειδητού ψέματος.

Ψεύτικες υποσχέσεις και αυταπάτες.

Δεν θα επιδοθώ σε επιμέρους ανάλυση κωδικών και ποσών χωρίς νόημα. Άλλωστε από τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε όλοι πλέον κατανόησαν την πλασματικότητα, τη σκηνοθεσία, το ευφάνταστο σενάριο, το πανηγύρι των εκατομμυρίων. Ίσως ο Σαββόπουλος να συμπλήρωνε καταλυτικά: «ο κόσμος υποφέρει και πεινά κι εμείς στα ίδια παραμύθια!»

Η ανθρωπιστική κρίση είναι διάχυτη. Η κοινωνική πολιτική κατέστη λαϊκή κατανάλωση με ξένα κόλλυβα.

Δωροεπιταγές από τα Lidl για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις και να χρυσώσουμε το χάπι της νομιμοποίησης των παρανομιών του πολυκαταστήματος εις βάρος των ντόπιων καταστημάτων που είτε υπολειτουργούν είτε κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Ένα αντιγριπικό εμβόλιο στα όρθια για να αμβλύνουμε τις εντυπώσεις και την απόλυτη, αισχρή, κατάντια του θεσμικού ρόλου του δημοτικού συμβούλου.

H ανθρωπιστική κρίση, δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τα αγάλματα, τα ταξίδια που παίρνουν τη διάσταση διακοπών, τα φαγοπότια, τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους χωρίς υποτυπώδη διαδικασία και με προκλητικά ξεκάθαρη εργολαβική διάσταση.

Κρίση περνάει και η καθημερινότητα του δημότη. Λακκούβες παντού. Σπασμένα πεζοδρόμια παραδομένα στην παράνομη στάθμευση και στην κατάληψη τραπεζοκαθισμάτων, εγκαταλειμμένες παιδικές χαρές , ελλειμματική η καθαριότητα. Ο ΧΥΤΑ κατέρρευσε και εσείς απτόητοι. Η επέκταση του ΧΥΤΑ απεντάχθηκε και εσείς απτόητοι. Όταν θέλατε να πείσετε για την επιλογή σας να πάτε το 7ο δημοτικό στο ΒΑΚΟΥΦ χωρίς το κτήριο να περάσει από επιτροπή καταλληλότητας μας φέρατε τον κο Κρούσκο στο δημοτικό συμβούλιο. Σας προκαλώ να φέρετε τον κο Καρκανιά σε μια συνεδρίαση να δούμε τι θα πει για την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Αλλά και παραδίπλα στο χώρο της ανακύκλωσης.

Το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Κω γέμισε τρένα χωρίς καμιά συγκοινωνιακή μελέτη. Η λειτουργία των δημοτικών τρένων μετά την ακινητοποίηση τους πέρασε σε ιδιώτη ως …Δούρειος Ίππος για τις προεκλογικές σας υποσχέσεις. Η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας «εφαρμόστηκε» στο δρομολόγιο Κω – Τιγκάκι. Στηρίχθηκε σε παράνομες αποφάσεις και επισείεται καταβολή 216.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη από την ΚΤΕΛ Α.Ε. Αλήθεια τις παράνομες αποφάσεις σας θα τις πληρώσει και αυτές ο Κωακός λαός;

Τα πολεοδομικά ζητήματα βαλτωμένα. Η νεκρανάσταση μιας ήδη ακυρωμένης από το ΣΤΕ σύμβασης που υπογράφτηκε από τον κο Κυρίτση το 2010 αποδεικνύει την σκοπιμότητα και την πρόθεσή σας να εγκαταλείψετε το νησί από τη Μεσαριά και πάνω. Η παράταξή μας προσέφυγε στη δικαιοσύνη δεδομένου ότι η ανάδοχος εταιρεία προχώρησε με τις πλάτες της δημοτικής αρχής στην έκδοση λογαριασμού ενώ γνώριζε ότι η σύμβαση δεν υφίστατο.

Τουριστική πολιτική εξαφανισμένη και παραδομένη στους μεγάλους tour operator… Οι low cost εταιρείες (βλέπε Ryanair) ακόμα έρχονται… ίσως δεν έχουν ψιλά να πληρώσουν τα διόδια της Αττικής οδού… Tα κρουαζιερόπλοια έρχονται (μόνο 8) και δεν συμπληρώνουν ούτε εντεκάδα τοπικού πρωταθλήματος όπως μου είπε νεαρός φίλος της παράταξης.

Υπέρογκες δαπάνες για δικαστικές υποθέσεις που δεν φτάνουν καν στις αίθουσες των δικαστηρίων καθώς η μόνη στοιχειοθέτησή τους είναι το ψέμα, η εμπάθεια και η ποινικοποίηση της πολιτικής άποψης.

Υπέρογκες δαπάνες για ταξίδια, ευαγγελίζονται την εξωστρέφεια χωρίς να κομίζουν τα αναμενόμενα: Μόλις 915.000 ευρώ τα νέα χρηματοδοτούμενα έργα για το 2018 με την δημοτική ενότητα Ηρακλειδών στο απόλυτο μηδέν.

Έχω ξαναπεί ότι αυτή η δημοτική αρχή απαιτεί από τον πολίτη όχι να κατανοεί και να γνωρίζει αλλά να ανέχεται.

Πιστώνετε με 5.717.000 ευρώ τον προϋπολογισμό του 2018 για συνεχιζόμενα έργα που έρχονται από το 2015 χωρίς να τα αποπληρώνεται. Ομολογείτε δηλαδή, ότι ήδη χρωστάτε για συμβασιοποιημένα έργα από ίδιους πόρους ότι υπάρχει διαθέσιμο στο ταμείο του δήμου και τάζετε νέα έργα 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Θυμίζω ότι τα νέα έργα για όλο το νησί το 2017 ήταν μόλις 1.242.000 ευρώ. Επίσης σύμφωνα με το προσχέδιο του προϋπολογισμού που καταθέσατε προβλέπετε 54 εκατομμύρια ευρώ έσοδα για το 2018. Δηλαδή από 23 εκατομμύρια ευρώ που ανήλθαν τα έσοδα για το 2017 μας λέτε ότι θα «βρέξει» επιπλέον 31 εκατομμύρια ευρώ;

Ο κος Κυρίτσης ομολόγησε ότι κάποιοι εργολάβοι δεν καταθέτουν τιμολόγια γιατί δεν θέλουν να πληρωθούν μέσα στο 2017 για να μην φορολογηθούν επειδή έχουν πάρει πολλά έργα. (Για την αποκατάσταση του 7ου δημοτικού σχολείου ο δήμος χρωστάει ακόμα 145.000 ευρώ στον εργολάβο παρότι έχει λάβει το σύνολο της χρηματοδότησης που το Όραμα εξασφάλισε. Αυτό το έργο για παράδειγμα λογίζεται ως συνεχιζόμενο…).

Άρα τα ταμειακά διαθέσιμα εξυπηρετούνται από τις τσέπες των δημοτών και από τις υπέρογκες αυξήσεις που επιβλήθηκαν στα τέλη και από την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους φίλους εργολάβους για να… φοροδιαφεύγουν.

Η πρόταση της δημοτικής αρχής ταυτίζεται με την άποψη ότι η ανάπτυξη έρχεται με κυβικά μέτρα τσιμέντο και μπετόν. Η άποψη αυτή αν και διατηρεί ακόμα την ψηφοθηρική της δυναμική πολιτικά έχει χρεοκοπήσει.

Όταν δε η διαχείριση του δημοτικού χρήματος τίθεται στη υπηρεσία των πελατειακών σχέσεων με στόχο τη διατήρηση της εξουσίας τότε ίσως το πιο αρνητικό δεν είναι η αδιαφάνεια αλλά πολύ περισσότερο η αποδοχή της, ο εθισμός σε αυτήν και η καθιέρωσή της ως πολιτική πράξη. Κανένας δήμος και καμιά κοινωνία υπό αυτές τις στρεβλές αντιλήψεις και πρακτικές δεν μπορεί να προοδέψει. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

Το μόνο παρήγορο είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο χρόνος σας έληξε και σε λίγους μήνες θα αποτελείτε οριστικά παρελθόν.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ.!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!

    • Δεν πάτε καλά, η Τζιοβάνα δεν θα κάνει ψηφοδέλτιο τώρα που βρήκε την ευκαιρία να έχει έστω τσόντα παράταξης;;;;

      Μην ξεχνάτε ότι μένει δίπλα στο στρατόπεδο προσφύγων, εάν τις λείψουν μερικοί για να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο είναι εύκολο να επιλέξει από εκεί 20-30 ΛΑΘΡΟ.

      • Περιμένει η ΡΟΥΦΑ, περιμένει ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΤΕΟ, περιμένει και ο ΔΧ μπας και τον φωνάξουν αλλά θα προκύψει Σταμάτης.

        Εσύ Φρ….με την ολιγομελή μίζερη ομάδα λάσπης το μόνο που καταφέρατε πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα είναι η απαξίωση μιας ιστορικής παράταξης, που στα χέρια της ΡΟΎΦΑ και των υπολοίπων υλικών κατεδάφισης σαν και εσένα κατάντησε η γραφική ΣΟΥΡΩΜΈΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ… Στα Δημοτικά ψήνετε ΝΕΑ Κέντρο-Δεξιά Δημ. Παράταξη με παλιά υπόλοιπα πολιτικής και νέους φιλόδοξους μνηστήρες αλλά πολιτικά λίγους …

    • ΚΙΑΡΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΠΑΛΙ ΡΟΥΦΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ; ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ. ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΜΗΤΣΑΤΑ-ΔΧ ΝΑ ΓΕΛΆΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΆΚΙ ΜΑΣ..

      ΑΡΚΕΤΑ με ΜΙΖΕΡΟΥΣ, ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ και ΕΡΙΣΤΙΚΟΥΣ που παντού βλέπουν κομπίνες και μόνο αυτές του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ στην ΒΙΜΕΛ και στην ΔΕΑΣ που ήταν υπεύθυνη αντιδήμαρχος και το παραδάκι που έκανε φτερά από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ, ιδρώτας των παραγωγών δεν το στραβωνότανε… Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

    • Βρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, γρήγορα για πατσά στην ταβέρνα του Αράπη ιδανικός για σαλεμένα μυαλά...

      Στο τέλος με την φόρα που πήρανε θα ξεράσουν από το μίσος και την κακία που έχουν στα σωθικά τους θα ξεράσουν ακόμα και τα άντερα τους…

      • ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΡΑΠΗΔΕΣ.ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ,ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΙΘΙΚΑΚΗ.

    • Βρε Τζοβάνα δεν σου έφτανε η παράταξη Χατζηγιακουμή που την πούλησες για του Χατζηκαλύμνιου και ψάχνεις άλλες για νέα πηδηματάκια;;;

      Κατάληξες στο σΟυΡΑΜΑ του Κωστούκου και κατάντησες μια διαχρονική παράταξη που ακόμα και τον λιγοστό Φάκκο τον έκανε δήμαρχο, σε άδεια παράγκα διαμαρτυρίας, λασπολογίας, ρουφιανιάς και μιζέριας… Γιατί κρύβεσαι αφού τα έχεις βρει σε όλα με τον Τριώροφο ΤΕΟ; Παριστάνεις την λαγούδα του μέχρι να βγεί από πηγάδι που κρύφτηκε ο προστάτης του περιβάλλοντος αλλά καταστροφέας του Ασώματου φτάνει να ξεπεράσει το ΣΟΚ από το μαύρο και δαγκωτό που εισέπραξε ακόμα και στο χωριό του και αποβάλει τον φόβο μιας ακόμα εκλογικής αποτυχίας …

      • Κάποιος να ενημερώσει ότι ακόμα και .......ς αναοικοδομούντε σε ιδικούς στην Κω.

        Φουσκώνουν τις ρυτίδες, ξεφουσκώνουν τις σακούλες στα μάτια και σε επιστρέφουν από τα …..ίντα στα…. άντα. Να έχουν και μια φρέσκια φωτογραφία για τα μελλοντικά ταξιδάκια στας Ευρώπας.

    • Θα τρελαθώ, μα είναι δυνατό σαλεμένοι ΜΙΖΕΡΟΙ και κουκουνάρες να φιλοδοξουν να γίνουν δήμαρχοι της Κω;;;;

      Πόσο χαμηλά μπορεί μνα πέσει η κοινωνία της Κω για να εκλέξει στην θέση του Δημάρχου κάτι τέτοιους;;;; Μας περνούν για ζωντανά στο αγρόκτημα;;;;

  2. εργα κυριτση τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου

    2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ

    • «Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά
      και τα σκατά λιβάνι
      οι γύφτοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι
      κι οι κλέφτες της ΒΙΜΕΛ καπετάνιοι»

  3. Βρε Τσαμπουνιάρη, καθάρισε τα καλάμια στο Αμανιού γιατί με την φόρα που πήρε η λέγκο τα καβάλησε για τις ιπποδρομίες...

    ΤΕΛΙΚΑ έχει σαλέψει για τα καλά… Μαρή κόρη μου και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ να πάει στα αζήτητα ποιους μουρλούς θα βρεις για να κάνεις ψηφοδέλτιο; 5-6 από το σΟύΡΑΜΑ δεν φτάνουν.

  4. Βρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, γρήγορα για πατσά στην ταβέρνα του Αράπη, ιδανικός για τα σαλεμένα σας μυαλά...

    Με το καλάμι που καβάλησν και την μεγαλομανία τους γρήγορα τους βλέπω να αρχίσουν προετοιμασία για τις μουρλοιπποδρομίες με χοντρά καλάμια.

  5. απο τα σχολια των κυριτσικων καταλαβαινεις οτι δεν εχουν επιχειρηματα και εχουν

    μονο βρισιες.ΧΑΣΑΤΕ

  6. Ο Δήμαρχος πήρε είδηση ότι φεύγει και αρχίζει να τιμωρεί…….Άρχισε να ειρωνεύεται και δεν τον νοιάζει τίποτα…..Δείτε δημ.συμβ…..Λέει…Είναι μεγάλη σας τιμή που ασχολούμαι μαζί σας…..Τα συμπεράσματα δικά σας…

  7. ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ..... ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΡΟΥΦΑ ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

    Βρε τι να την κάνει την παράταξη η Ρούφα μοναχή της τους κερδίζει
    Ακούστε τι του είπε η τύπισσα του Κυρίτση …. Αν είσαι πολιτικός άνδρας! ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ………………………. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ…..!

  8. Εάν εναλλακτικός δρόμος είναι των ανθρώπων που επί σειρά ετών διοικούσαν τον Δήμο και μας έφεραν μπροστά σε τόσα αδιέξοδα που ανάγκασαν το λαό της Κω να δώσει 70% σχεδόν σε αυτόν που πρίν τέσσερα χρόνια είχε μαυρίσει , τότε καλύτερα να ετοιμαζόμαστε για αλλού.

  9. στα αζητητα ο κυριτσης και η ρουφα δημαρχος !!!! γελανε οι πετρες οι αγελαδες τα κατσικια και οι σαυρες
    ειναι ευκολο να λες μπαρουφες οσο ευκολο ειναι να λες παπαριες καθε φορα οσο ευκολο ειναι να καυεβεις απο το καλαμι γιατι το μονο που θα κατεφεριες ειναι να γινεις και εσυ πτοεδρος σε κανενα νισακι που δεν σε ξερουν οι 35 κατοικοι

  10. Σοκαρισμένες είναι οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου που εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους!
    Δηλαδή ο «πατέρας» επιχείρησε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό του! Οι κάτοικοι του νησιού για άλλη μια φορά είναι αναστατωμένοι και οργισμένοι!
    Δεν αντέχουν πλέον την κατάσταση αυτή και την αναγκαστική συμβίωση με ανθρώπους οι οποίοι έχουν άλλα «ήθη» και άλλα «έθιμα» και τελείως διαφορετική αντιμετώπιση για το γυναικείο φύλο αλλά όπως φαίνεται και για τα παιδιά τους.http://www.pronews.gr/koinonia/647915_hio-afganos-viase-11-minon-paidi-toy-aprostateytoi-oi-katoikoi-toy-nisioy

  11. 2.500 ευρώ για τις βόλτες της κυρίας προέδρου με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο…στο βασιλικό καθεστώς!

    Δείτε πόσο μας κοστίζουν οι βόλτες της κυρίας προέδρου,μάλιστα έχει και το θράσος να παρκάρει και το αυτοκίνητο ακριβώς έξω απο το υπό ανακαίνιση σπίτι της…2500 χιλιάδες ευρώ θα πληρώσουν οι δημότες της Κω της εργασία και τα ανταλλακτικά που χρειάστηκε το όχημα ΚΧΕ 74.. που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της η κυρία …https://kosinfo24.wordpress.com/2017/11/23/2-500-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B2-%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%B5/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ