ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καταχειροκροτήθηκαν ο Β. Χατζηβασιλείου & η σχολική γιορτή του ΕΠΑΛ Κω για την 28η Οκτωβρίου, παρουσία του Επάρχου & του Προέδρου της Σχ. Επιτροπής

3
1685

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή επετειακή σχολική γιορτή για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Κω, με προσκεκλημένο ομιλητή τον ιστορικό – ερευνητή και συγγραφέα, Βασίλη Χατζηβασιλείου, παρουσία του Επάρχου Κω Γ. Χαλκιδιού, του Προέδρου των σχολικών επιτροπών Μανώλη Ζερβού, του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κω Φ. Παπανικολάου, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών/τριών.

Αρχικά έγινε ο ορισμός σημαιοφόρων και παραστατών. Στην συνέχεια έγινε προβολή χρονικού, παρουσίαση θεατρικού και χορωδίας από τα παιδιά, για να ακολουθήσει η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Χατζηβασιλείου με θέμα: «Πως προετοίμασε η Ιταλική φασιστική διπλωματία την επίθεση κατά της Ελλάδας», με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, παράθεση διαλόγων και ντοκουμέντων από την «πορεία προς τη Ρώμη» της φασιστικής τετρανδρίας, μέχρι την 28η Οκτωβρίου.

Τέλος, έγινε η απονομή αριστείων και βραβείων.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΚΑΛΙ-ΣΚΑΛΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ