ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης και πλακόστρωσης από την εκκλησία Ασωμάτου μέχρι τον επαρχιακό δρόμο

12
1575

ΘΕΜΑ : “Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης και πλακόστρωσης από την εκκλησία Ασωμάτου μέχρι τον επαρχιακό δρόμο.”

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού κ. Σταμάτη Μαλιλή επισκέφθηκε το έργο της πλακόστρωσης από την εκκλησία Ασωμάτου μέχρι τον επαρχιακό δρόμο.

Είναι ένα ακόμα έργο που εκτελείται από ίδιους πόρους του Δήμου Κω, ο οποίος είναι από τους λίγους δήμους σε όλη την Ελλάδα που μπορεί να χρηματοδοτεί έργα με δικούς του πόρους, κάτι που οφείλεται στη χρηστή διαχείριση και στην ανάταξη των οικονομικών του Δήμου Κω την τελευταία τριετία και παρά τις δυσμενείς εξελίξεις και συγκυρίες.

Το έργο περιλαμβάνει τις τμηματικές εκσκαφές του οδοστρώματος, την σκυροδέτηση του τμήματος της εκσκαφής και τέλος την πλακόστρωση της οδού με ακανόνιστες πέτρες λατομείου.

Είναι ένα έργο ανάπλασης και αναβάθμισης ολόκληρης της περιοχής, το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του επόμενου μήνα.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το

    παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΛΤ? 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ

    • ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΑ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΑ ΕΡΓΑ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ….ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ….ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ.

      • ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΡΙΜΑΞΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΤΩΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ..
        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.

    • και εσυ το χαβα σου.οπως παραμελεις το νησι ετσι και οι κωοι θα σε παραμελησουν.βγαινεις μπροστα στο φακο με την μπετονιερα,και ριχνουν λασπη σε σημειο ενα επι ενα και μας παραμυθιαζεις οτι κανεις εργο.Μπουταλαδες δεν ειναι οι κωοι να μην το εχουν καταλαβει.Τον εαυτο σας κοροιδευετε εκει στον δημο.

  2. ΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΟΦΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΔΩ ΠΑΠΠΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΠΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΠΑΣ

  3. οι εκσκαφές πήγαν υπέρ πατρίδος (εργολαβίας). το ίδιο υλικά και εργασίες για την τάχα επανεπίχωση μετά τις εκσκαφές….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ