ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση προσκυνητών στο πανηγύρι της Παναγίας στο Λαγούδι – Απίστευτα πολύς κόσμος & μεγάλο γλέντι

5
7390

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό προσκυνητών από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ (κάποια στιγμή η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε σχεδόν μέχρι τη Νέα Φαντασία) πραγματοποιήθηκε απόψε το πατροπαράδοτο παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας (Γέννηση της Θεοτόκου) στο Λαγούδι.

Τον εσπερινό τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Χρυσόστομος Πίτσης και αρκετοί Ιερείς. Ο π. Χρυσόστομος μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου μιλώντας για το θαυμαστό γεγονός της Γέννησης της Θεοτόκου που έφερε τη χαρά και το μεγαλύτερο δώρο του Θεού σε όλο τον κόσμο (βίντεο).

Ακολούθησε το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι με πολλούς παλιούς και νέους μερακλήδες με τον Λευτέρη Μάμμη στο βιολί (μετά από αρκετό καιρό-κάνοντας δυναμική επανεμφάνιση -βίντεο), τον Δημήτρη Κεφαλιανό (βιολί), τον Νίκο Μάμμη (λαούτο-τραγούδι) και τον Στέφανο Κώστογλου (λύρα).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτση (έφτασε αμέσως μετά τον Εσπερινό και τη λιτανεία που έγινε στην Καρδάμαινα), η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, ο Πρόεδρος Ασφενδιού Σ. Μαλιλής, οι Δημ. Σύμβουλοι: Βάσω Πη, Πόπη Κιαπόκα, Σωτήρης Μαραγκός και Σταμάτης Πης, οι Τοπ. Σύμβουλοι: Άννα Βρόντου και Μιχάλης Γιωργαλλής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Κοκορόσκος και πάρα πολύς κόσμος.

Οι φωτό και τα βίντεο τα λένε όλα…

Τον χορό έσυραν ο παπά Βαγγέλης Μυλωνάς με τον παπά Κυριάκο:

Βίντεο από Μιχάλη Χατζηθέμελη:

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση:

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βοήθεια σας και του χρόνου με υγεία. Παναγιά στο Λαγούδι, Παναγιά στην Καρδάμαινα μπλέχτηκαν οι Μαυρογιαλούροι...

    αλλος έφευγε για την Καρδάμαινα κι άλλος έφτανε στο Λαγούδι

  2. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ. ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ

  3. ΛΑΓΟΥΔΙΑΝΗ .Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.

  4. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο,η Παναγία να μας φυλαει υπο την σκεπη Της.Και του χρόνου με υγεία.

  5. Ε Ο Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΑΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ