Μίσθωση κτηρίου για να στεγαστεί το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΖΗΠΑΡΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ την ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος- 11 Σεπτεμβρίου 11πμ ο Διαγωνισμός

6
2356
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ

Έπειτα από την με αριθμό    288/2017  απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (με ΑΔΑ ΨΦΗΥΩΛΕ-ΚΥ7) με την οποία καθορίστηκαν οι όροι της δημοπρασίας. καθώς και το γεγονός ότι ο Δήμος Κω δεν διαθέτει ιδιόκτητο κτίριο, όπου θα μπορούσε να στεγαστεί το Λύκειο Ζηπαρίου.

ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕΙ ΟΤΙ: Θα διενεργηθεί φανερή, προφορική, μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση κτιρίου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου και καλούμε τους ενδιαφερομένους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσα σε προθεσμία είκοσι  (20)  ημερών από την δημοσίευση της διακήρυξης.

Περιγραφή του ακινήτου:

Το κτίριο, κατά προτίμηση αυτοτελές, θα πρέπει να βρίσκεται εντός του Σχεδίου Πόλεως Ζηπαρίου ή σε ακτίνα 1,5  χλμ. περιμετρικά του Σχεδίου Πόλεως Ζηπαρίου, να πληροί όλες τις προδιαγραφές της σχετικής νομοθεσίας για τα σχολικά τα κριτήρια καταλληλότητας σχετικά με την ασφάλεια, την υγιεινή και την ευχάριστη διαμονή των μαθητών. Το κτίριο θα πρέπει να είναι μέχρι τριών ορόφων και η συνολική του επιφάνεια να είναι από 500,00  τ.μ. έως 700,00 τ.μ., να διαθέτει αύλειο χώρο, αποκλειστικής χρήσης από το σχολείο και ομαλής κλίσης φυσικού ή διαμορφωμένου εδάφους ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητών. Αναλυτικά οι προδιαγραφές του κτιρίου αναγράφονται στην Τεχνική Έκθεση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού &  Αθλητισμού του Δήμου Κω, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας διακήρυξης (βλ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ).

  Τρόπος Διενέργειας της Δημοπρασίας:

Η δημοπρασία διεξάγεται σε δύο φάσεις ως εξής:

Α. Εκδήλωση ενδιαφέροντος (1 η φάση). Οι προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος (πλην της τιμής) κατατίθενται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου Δήμου Κω, στο Δημαρχείο επί της Ακτής Κουντουριώτη 7  μέχρι την 11η του μήνα Σεπτεμβρίου   2017,  ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00π.μ. και στη συνέχεια η αρμόδια δημοτική υπηρεσία τις αποστέλλει στην Επιτροπή Καταλληλότητας, η οποία κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης και συντάσσει έκθεση. Η έκθεση της Επιτροπής Καταλληλότητας γνωστοποιείται στους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα ένστασης. Στη συνέχεια οι φάκελοι των προσφορών για τα κτίρια που κρίθηκαν κατάλληλα αποστέλλονται στην Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων του Δήμου. Αυτή με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης. Η επιτροπή συντάσσει σχετική έκθεση κατά τα αναφερόμενα στο άρθρο 8  του Π.Δ. 270/81.  Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση. Η έκθεση αξιολόγησης, μαζί με τις προσφορές ενδιαφέροντος, αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, με ευθύνη της οποίας θα κοινοποιηθεί σε όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Β. Διενέργεια δημοπρασίας (2 η φάση) .  Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ορίζει ημέρα, ώρα και τόπο διεξαγωγής της δημοπρασίας, καλώντας από τους ενδιαφερομένους, να λάβουν μέρος μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα κρίθηκαν κατάλληλα κατά τη διαδικασία της πρώτης φάσης. Κατά τη διεξαγωγή της διαδικασίας υποβάλλονται από τους μετέχοντες διαδοχικές προφορικές μειοδοτικές προσφορές. Η δημοπρασία διενεργείται από την αρμόδια επιτροπή, όπως αυτή έχει ορισθεί με απόφαση Δ.Σ. Κατά τη διενέργεια της δημοπρασίας, οι προσφορές θα δίνονται αποκλειστικά σε τιμή ανά τ.μ. και μειοδότης αναδεικνύεται αυτός που θα προσφέρει τη μικρότερη τιμή ανά τ.μ. (μέσα στα όρια της επιφάνειας όπως αυτή έχει καθοριστεί στο άρθρο  1).  Κατά τη διενέργεια της δημοπρασίας συντάσσεται πρακτικό το οποίο μετά τη λήξη της δημοπρασίας υπογράφεται από τον μειοδότη και τον εγγυητή. Αν κάποιος μειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να το δηλώσει στην επιτροπή δημοπρασίας, πριν την έναρξη του συναγωνισμού, παρουσιάζοντας και το αντίστοιχο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό. Κατακύρωση δημοπρασίας. Στη συνέχεια το πρακτικό διαβιβάζεται στην Οικονομική Επιτροπή, η οποία λαμβάνει απόφαση για κατακύρωση της δημοπρασίας.

Δικαίωμα Συμμετοχής στη Δημοπρασία:

Στη δημοπρασία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε εταιρικής μορφής ημεδαπά ή αλλοδαπά.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/08/ΩΝΑ7ΩΛΕ-2ΙΟ.pdf»]

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΠΑ: ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ «ΑΛΛΟΙ»

    Η Σχολή του San Domenico (Αγίου Δομήνικου), ένα καθολικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στο San Anselmo της Καλιφόρνιας, έχει αφαιρέσει τη συντριπτική πλειονότητα των χριστιανικών αγαλμάτων και εικόνων του ως μια προσπάθεια να γίνει πιο «inclusive» (περιεκτικό) και να «συμπεριληφθούν όλες οι θρησκείες».
    Η εικονομαχική αυτή απόφαση έρχεται ενώ μαίνεται στις ΗΠΑ ο πόλεμος για να σβηστεί από τους δημόσιους χώρους κάθε ιστορικό σύμβολο που κάποιοι βρίσκουν «προσβλητικό». Η διεύθυνση του SanDomenico δήλωσε ότι το στρατηγικό τους σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την κατάργηση της λέξης «Καθολική» από τη δήλωση της αποστολής του σχολείου…
    Διαβάστε περισσότερα στο redskywarning.blogspot.gr

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΣΤΗΝ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΚΑΝΟΥΝ

    ΜΕΛΕΤΕΣ!!!!ΑΚΟΜΑ!!!!ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ!!!ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!!!

  3. Παρακαλώ όσοι έχετε γνωστούς με κτίρια, που ίσως είναι κατάλληλα, ειδοποιήστε τους ιδιοκτήτες να ενημερωθούν. Λόγω καλοκαιριού πολλοί δεν έχουν το χρόνο να διαβάσουν τα ΜΜΕ και ίσως δεν το μάθουν ποτε. Χρειαζόμαστε αυτό το σχολείο, αλλά να μην τα περιμένουμε όλα απ΄τους άλλους, πρέπει να κινητοποιηθούμε ΟΛΟΙ! Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε, ας αφήσουμε τα κομματικά συμφέροντα έξω από όλο αυτο.

    • ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ειναι «γιατροι» οι απερχομενοι σε αυτα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ