ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Kos Summer Festival» – Ένα μαραθώνιο πολυθέαμα στην πλ. Κονίτσης με εξαιρετικούς ντόπιους & επισκέπτες καλλιτέχνες – Ο τυχερός της βραδιάς

6
3495

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα όσους βρέθηκαν από τις 4 το απόγευμα έως αργά το βράδυ στην πλ. Κονίτσης, στο κέντρο της Κω. Ένα μαραθώνιο φεστιβάλ με την επωνυμία Kos Summer Festival, με την συμμετοχή ντόπιων και ξένων καλλιτεχνών κατενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους που το παρακολούθησαν (ολόκληρο ή απλά ένα μέρος του). Στο κλείσιμο μάλιστα κληρώθηκε και μια ηλεκτρική vespa την οποία κέρδισε παριστάμενος συμπολίτης μας.

Την ιδέα της όλης διοργάνωσης είχε μια νέα κοπέλα φίλη της Κω, η Τερέζα Ράιτερ από την Αυστρία, η οποία και απευθύνθηκε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για τις Δημόσιες σχέσεις του Δήμου Κω, Νίκο Κανταρζή τονίζοντας ότι η Κως δεν έχει μόνο ωραίες παραλίες και αξιοθέατα αλλά ένα πλούσιο καλλιτεχνικό δυναμικό από ντόπιους και επισκέπτες που πρέπει να βγει προς τα έξω και να αναδειχθεί, έχοντας την πλήρη στήριξή και  ενθάρρυνσή του (ΒΙΝΤΕΟ Δηλώσεις).

Παρόλο που δεν έγινε κατορθωτό φέτος για διάφορους λόγους να ενταχθεί στο πρόγραμμα των Ιπποκρατείων 2017 και να προβληθεί καταλλήλως, στόχος είναι -μετά την αποψινή επιτυχία της διοργάνωσης από την ιδιωτική πρωτοβουλία με χορηγούς (οι οποίοι αναφέρονται από την Τερέζα Ράιτερ στο βίντεο)- του χρόνου να ενταχθεί από νωρίς πιο συντονισμένα και οργανωμένα.

Ειδικότερα το αποψινό πρόγραμμα του Kos Summer Festival περιελάμβανε:

Αρχικά παρουσίαση και εκμάθηση χορών Zumba (από τον Ντένις και την Φραντζέσκα) & Salsa (από την Ζαχαρένια), Huge bubble show, Yoga lesson.

Χορευτική παρουσίαση από την σχολή χορού Αγγελικής – Εκθέσεις ζωγραφικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Ελληνικούς χορούς από το εντυπωσιακό χορευτικό του Πέτρου Μαστόρου (ΧΟΡΟΚΩΣ)

συναυλία από συγκρότημα παιδιών που ήρθαν ειδικά για αυτό το event από Αθήνα και Ρόδο

και εντυπωσιακά χορευτικά νούμερα από εξαιρετικούς χορευτές απ’ όλη την Ευρώπη (φωτό-βίντεο για να πάρουμε μια ιδέα).

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν ως το τέλος, όταν έγινε η κλήρωση με δώρο μια ηλεκτρική βέσπα. Τους λαχνούς τράβηξαν δυο μικρά παιδιά με τυχερό της βραδιάς τον συμπολίτη μας Λευτέρη Σαλαχώρη (φωτό-βίντεο)

Πολλά συγχαρητήρια και μακάρι να έχει συνέχεια… (Παρ’ότι Κυριακή απόγευμα η αγορά της περιοχής -όπως μας τόνισαν περίοικοι- ζωντάνεψε αρκετά με όσα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά…)

Η Κλήρωση στο 16ο λεπτό:

Kos SummerFestival!!!!☆Έναρξη στις 17.00 στην Πλατεία Κονίτσης! ♡♡

Geplaatst door Νίκος Κανταρζής op zondag 13 augustus 2017

Kos Summer Festival! Τώρα στην πλατεία Κονίτσης! ♡♡♡♡♡♡

Geplaatst door Νίκος Κανταρζής op zondag 13 augustus 2017

Kos Summer Festival! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ!

Geplaatst door Νίκος Κανταρζής op zondag 13 augustus 2017

Kos SummerFestival!!!!☆Έναρξη στις 17.00 στην Πλατεία Κονίτσης! ♡♡

Geplaatst door Νίκος Κανταρζής op zondag 13 augustus 2017

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. επρεπε να ερθει η αυστριακη και να τελειωσει το καλικαιρι για να κανουν το αυτονοητο

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΙΤΣΗΣ!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ!!!!!!! ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ