ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ με μέλι & λουκουμάδες όπως παλιά! Γ. Κυρίτσης: Υποκαταστήσατε επάξια… Έως το τέλος του χρόνου η νέα ΒΙΜΕΛ – «Απογείωσε» το κέφι ο Ν. Γιάννου – Χειροκροτήθηκαν τα νέα παιδιά

36
5043

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γ. Κιάρης

Mε εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου (θυμίζοντας παλιές καλές εποχές) πραγματοποιήθηκε η ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ με μέλι και λουκουμάδες, όπως επίσης με πολύ χορό και διασκέδαση, στον παραδοσιακό Μύλο Αντιμάχειας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ (πέρσι από τον Αντίμαχο και φέτος από το νεοσύστατο Αθλητικό Σύλλογος ΔΙ.ΑΣ), όπως φαίνεται στις εικόνες και τα βίντεο είχε μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει με τάξη και οργάνωση (όπως επεσήμανε στην ομιλία του και ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης) λουκουμάδες με ντόπιο μέλι και γιαούρτι με μέλι (στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ) με ντόπιο καρπούζι προσφορά του συλλόγου. Παράλληλα στο χώρο προσφέρονταν και ψητά σουβλάκια, ώστε να απολαύσει όποιος ήθελε το ποτό του μιας και η διασκέδαση κράτησε έως αργά.

Στην ομιλία του εκ μέρους του ΑΣ ΔΙ.ΑΣ ο Νεκτάριος Φωταράς ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την προσέλευση και την στήριξή του ώστε να κρατηθεί ζωντανή αυτή η γιορτή της Αντιμάχειας, ευχαριστώντας ιδιαίτερα την Κοινότητα, τον ΔΟΠΑΒΣ, τους εθελοντές και όλους όσοι πρόσφεραν και συνέβαλαν στην υλοποίησή της. Ο Δήμαρχος Κω αφού συνεχάρη τον νεοσύστατο αθλητικό σύλλογο που υποκατέστησε επάξια και πλήρως την παλιά γιορτή μελιού και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, αναφερόμενος στην ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η γιορτή της Αντιμάχειας έκανε μνεία και στη ΒΙΜΕΛ. Διαβεβαίωσε δε τους μελισσοκόμους ότι έως το τέλος του χρόνου θα ξεκαθαρίσει η υπόθεσή της θαπληρωθούν τα χρέη και θα ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά ώστε η να ξανασυσταθεί η εταιρία και η νέα ΒΙΜΕΛ να αναλάβει δράση.

Το κομμάτι της διασκέδασης της αποψινής εκδήλωσης ξεκίνησε με ένα νέο και πολλά υποσχόμενο παραδοσιακό συγκρότημα νέων παιδιών της περιοχής: Αντώνης Λύχνος (βιολί), Δημήτρης Σακέλλης (λύρα-τραγούδι), Σταμάτης Σακέλλης (λαούτο-τραγούδι) και Βαγγέλης Φούσκας (λαούτο) με τον κόσμο να συμμετέχει σε νησιώτικους και κρητικούς χορούς.

Το κέφι απογείωσε βέβαια έως αργά ο μοναδικός, Νίκος Γιάννου με το συγκρότημά του (φιλική συμμετοχή ο Γιάννης Γκιαούρης στο κλαρίνο) διασκεδάζοντας τον κόσμο -με αμεσότητα, πάντα φιλικός και αγαπητός- όπως μόνο εκείνος ξέρει…

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτοί είναι λουκουμάδες με μέλι όλο θυμάρι και τέσσερις σε κάθε κυπελλάκι. Και όσο θυμάμαι το ψυχικό στην Μαρίνα... ,

    Όμως να σταματήσουν μερικοί τζόβανοι που κάνουν δίαιτα να τους γλύφουν λαίμαργα γιατί θα ανεβάσουν ζάχαρο και τα νευράκια τους θα ξεθυμάνουν στην αντιπολίτευση και στην τιμημένη αγρότισσα …

  2. σας πιστεψαν, σας ψηφισαν, λουστηκαν τα ψεματα σας, για αυτο θα ειναι το τελος σας απερχομενοι

  3. ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ:ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ Ή ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Ή ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ , ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΗΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ. ΖΗΤΩ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΑ!!!!

  4. «υποκατέστησε επάξια και πλήρως την παλιά γιορτή μελιού». Καμία σχέση. Η «Γιορτή του Μελιού» ήταν μια εκδήλωση ανεπανάλειπτη.

  5. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    Τι άλλο μας περιμένει με τον της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον γρουσούζη που μπλέξαμε!

  6. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΙΧΙΟ ΣΤΗΝ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ.10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  7. Διανομή Ελληνικής Γης για μετανάστες 100 στρεμμάτων στον κάθε έναν δωρεάν και 100% επίδομα ενοικίου

    Μέσα από το πρόγραμμά που προωθεί η κυβέρνηση και θέλει να ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχει σκοπό να παραχωρήσει δωρεάν 200.000 στρέμματα στην περιοχή της Μακεδονίας σε 2000 μετανάστες με μία σειρά από προνόμια ώστε να μπορούν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία.Tα προνόμια που σκέφτεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση είναι:1) Αφορολόγητο μέχρι και 25.000 ευρώ εισόδημα για όλους του μετανάστες που δεχθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής2) Άτοκα δάνεια για την αγορά μηχανημάτων εώς και 300.000 ευρώ για τον κάθε έναν με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.3) Επίδομα ενοικίου εώς και 100% με κριτήρια εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης.4) Άδεια για λαϊκές αγορές..5) Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές για 2 χρόνια.
    Στο πρόγραμμα θα έχουν δικαίωμα ένταξης μόνο μετανάστες που είναι δηλωμένοι ώς προστάτες οικογένειας και μόνο όσοι δήλωσαν ως χώρες προέλευσης την Συρίας, Το Μαρόκο, Το Ιράν, Το πακιστάν και την Αίγυπτο.http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/100-100.html

  8. Αλεξίκακος: ΚΥΡΙΤΣΗ, θα σε πληρώσουμε ξανά, όμως να δεις τι σου `χω για μετά…

    Με άλλα λόγια θα στο πω,
    κι έναν ανάπηρο σκοπό,
    απ’ το ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ και μετά
    μας έχουν πνίξει η ΚΑΝΤΕΜΙΑ
    αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…
    Καβάλα πάεις ΔΕΞΙΑ
    καβάλα, ταξιδάκια όλο χαρά,
    με ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ και ΜΠΑΚΛΑΒΑ γεια σου βρε Γιώργο ΧΑΛΟΥΒΑ …
    Με άλλα λόγια θα στο πω
    κι έναν ανάπηρο σκοπό
    απ’ το ΔΕΚΑΟΚΤΩ και μετά
    θα γεμίσουμε πάλι ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ και ΣΚΑΤΑ
    αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…
    Εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή,
    μα πανταχού φρέσκοι τεμπέληδες αραχτοί…,
    λαϊκιστές από τα out και τα in
    βγήκανε γιάπηδες με φραπέ και τζην…
    Θεέ μου πως φτάσαμε ως εδώ
    με ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φασιστοαριστερούς, τον ΚΟΥΛΗ τον χαζοχαρούμενο χαλουβά,
    την ΡΟΥΦΑ, τον #ΓΙΑΝΝΑΚΗ#, και τον γερασμένο ΤΕΛΗ τοπικά, και τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ με τα Χρυσά Αυγά… στα σύνορα του κερατά…
    Με άλλα λόγια ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ
    κι έναν ανάπηρο όχι για σαλιάρηδες σκοπό
    απ’ το ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και μετά
    θα βλέπεις τα έδρανα από ψηλά και θα χολοσκάς,…
    αλλά θα δεις ότι τίποτα καλό δεν θα σου `ρχεται για μετά…

  9. Το σχέδιο είναι η συγκέντρωση όλου του πληθυσμού στις μεγαλοπόλεις Έτσι θα αρπάξουνε την γή όλη, θα ξεκάνουνε τον πληθυσμό τον ελληνικό.Και έχουν πολλούς τρόπους να το πετύχουν αυτό, με έναν στρατό διαλυμένο, με σώματα ασφαλείας επίσης διαλυμένα και με τις απρόσκοπτες ελληνοποιησεις που εχουν βάλει στον ελληνικό στρατό χιλιάδες αλβανούς να υπηρετούν. Θα πέσει πείνα θα προκαλέσουν πείνα στην Ελλάδα και θα ξεσπάσει αναταραχή με πογκρόμ. θα βαλουν τους λαθρό να σφάξουν τον ελληνικό πληθυσμό και θα τελειώσουν μία για πάντα με εμάς. Έπειτα την γή θα τήν δώσουν για μερικά χρόνια στούς λαθροπηθίκους. Μόλις ξεμπερδέψουν με εμάς, θα τους περιποιηθούν και τα μουσουλμάνια ανάλογα, θα κρατήσουν όσους θέλουν για δούλους και τους υπόλοιπους θα τους ξεκάνουνε. Μην κυττάμε τώρα, που φαίνεται ότι τους χαιδεύουν, θα φάνε καλά οι λαθρό.Μόλις τελεώσουν με εμάς θα περιλάβουν αυτούς .http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_171.html

  10. Τα τελευταία διακόσια χρόνια το μοναδικό ηρώο που στήθηκε για αμισθί υπηρεσίες προς τον ελληνικό λαό ήταν μια επιτύμβια πλάκα στην γέφυρα της Αλαμάνας υπέρ του Αθανασίου Διάκου. Τα υπόλοιπα ηρώα που ακολούθησαν, ήταν κάτι επιτύμβιοι τραπεζικοί λογαριασμοί με 25ψήφια IBAN στην ηρωική υπέρ πεσόντων περιοχή που καταλαμβάνει ο τραπεζικός κολοσσός της UBS στην Ελβετία.

  11. ΔΟΡΙΣΜΟΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά, διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο. Είναι, όμως, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και μπαμπάς υπουργού.

  12. ο γιωργος και ο σεβαστιανος.Αλα σε ενα χρονο θα κοπει αυτο,γιατι θα πατε στο χωριο. [σας]Φτανει-φτανει ως εδω,δεν σας αντεχει αλο η κως.

  13. ΑΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

  14. Δημαρχε,εαν δεν ερχοσουν στην αντιμαχια θα ειχαμε πολυ κοσμο.Με το που εμαθαν οι αντιμαχιτες οτι θα ερχοσουν ουτε απο διπλα δεν περασαν.Γιαυτο καλυτερα ειναι να μην ξαναπατησεις στο χωριο.Οπως σε εδιωξαν οι κεφαλιανοι και οι συγχωριανοι σου οι καρδαμιωτες.

  15. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,,,, ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ<>>!!!!!!

  16. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ….ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ?ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΘΑΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ….ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ…..ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ…….

  17. ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ!

    Τελικά, αποδεικνύεται ότι η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων έχει μεγάλη φαντασία για να μας τα παίρνει και δικαίως απολαμβάνει της προστασίας των διεθνών τοκογλύφων!Έτσι, θέσπισε τέλος ανταποδοτικού χαρακτήρα 3 λεπτών για το 2018 και 7 λεπτών από την 1.1.2019, σε όλες τις λεπτές πλαστικές σακούλες μιας χρήσης – των σούπερ μάρκετ. Πρόκειται βεβαίως για ευρωπαϊκή οδηγία, αλλά τέτοιου είδους οδηγίες έχουν δοθεί κι άλλες (π.χ. για τη διαχείριση των απορριμμάτων), πλην όμως δεν εφαρμόζονται.Ένα ακόμα δώρο στο αχόρταγο καρτέλ των σούπερ μάρκετ, που από την αρχή της κρίσης δεν έχει μειώσει τις τιμές των προϊόντων ούτε κατά ένα λεπτό – αντιθέτως συνεχώς τις αυγατίζει!

  18. Κάλεσμα Κουρουμπλή προς το κλεφτοΠασόκ: Ελάτε μαζί μας σύντροφοι, έχει υπουργεία για όλους!

    Ο υπουργός Ναυτιλίας του Σύριζα, παίρνοντας την σκυτάλη από την «Αυγή» στο διπλάρωμα του κλεφτοΠασόκ δήλωσε πως «όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν. Ο Λαλιώτης έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».Με αυτές τις δηλώσεις ο Κουρουμπλής και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τα πιο ταπεινά και «φιλοΑντρεϊκά» συναισθήματα των Πασόκων, κάνει κάλεσμα στους παλιούς του συντρόφους να μοιραστούν μαζί την κουτάλα της εξουσίας. Υπουργεία έχει για όλους!

  19. Οι οδοντίατροι αύριο θα ξεκωλοθουν στις επισκέψεις ,με αυτούς τους λουκουμάδες παίξαμε ping-pong χθες.

  20. Α ΒΡΕ ΨΕΥΤΑΡΟΙ ,,,,,Ε ΨΕΥΤΑΡΟΙ,,,,,Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ …..ΤΙΠΟΤΑ,,,,,ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!

  22. ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ…ΑΥΤΟ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ (ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ) ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ…ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΙΑΣ

    ΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑΤΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΜΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΔΙΑΣ

  23. ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ.
    ΠΛΕΡΩΝΕ ΛΑΕ,ΑΥΤΑ ΦΗΦΙΣΕΣ!
    ΥΓ ΒΙΜΕΛ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ…

  24. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΙΟΡΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ)ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΜ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ..ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΛΟΥΣΤΙΤΕΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ

  25. ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΖΟΥΣΕ ΤΟ’ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ‘ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ!!!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΑΝΩΜΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,,,,ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΛΙΟΥ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ!!!!!!

  26. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΗ RYAN AIR ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΤΕΛ ΤΟΝ
    ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗ ΒΙΜΕΛ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ,,,,,,,ΣΑΣ ΤΑΞΟΥΜΕ
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΤΜΕ

  27. Η ΓΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ!
    ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ….ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΕΤΕ!!
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

  28. Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ…..ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ!
    ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΓΙΟΡΤΗ….ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ-ΒΛΕΠΕ ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ-ΔΙΑΣ Κ.Τ.Λ-ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΗ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ η ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ!,,,,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!
    ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ! ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΦΑΣΗ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΘΗΚΟ,ΕΝΑΣ ΣΥΛΟΓΟΣ η ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ η ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ, ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΔΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ!

  29. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ///// ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ,ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΥΔΡΗΣΑΝ!
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΗΜ.ΑΡΧΗΣ!
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΤΕ!
    ΟΙΚΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ…ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΥΠΠΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!!

  30. ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ…..ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ!!
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ
    ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ…..ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΕΣ η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΥ…..ΚΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ!
    ΟΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ……Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ…..ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ!
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΙΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ,ΕΙΧΕ ΠΕΙ…ΠΩΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ…ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ!
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Π@Δ@ΜΑ!
    η ΔΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ!
    ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ -ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

  31. Xaxaxa esu pou epernes duo miniatika ti ekanes tosa xronia aplos tora exases tin masa kai sinexizis vlepoume mono esu grafis Kanenas den asxolite me esena alla eisai kompleksikos !!!!!ate kai tou xronou anavathmisi !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ