Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 7μ.μ.
Το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει τη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης!
61.000 νεκροί – 119.000 τραυματίες
Οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι, με ξεδιάντροπο τρόπο και αποθρασυμμένοι από τους συμμάχους τους, την ΕΕ και τις ΗΠΑ, κάνουν λόγο ξεκάθαρα για κατοχή του συνόλου της περιοχής. Αρνούνται να επιτρέψουν οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια προκαλώντας λιμό, προσπαθούν να διώξουν τους παλαιστίνιους από τα σπίτια τους.
Η ελληνική κυβέρνηση αλλά και όσοι έκαναν λόγο για δήθεν «δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ» έχουν τεράστια ευθύνη για την ουσιαστική στήριξη αυτής της γενοκτονίας.
Όμως παλαιστινιακός λαός δεν είναι μόνος του στην γενοκτονία που υφίσταται, με σφαγές και με λιμό που θέτει σε κίνδυνο 2 εκ ανθρώπους ανάμεσά τους και 14.000 μωρά.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού
Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ
Τώρα δυναμώνουμε την αλληλεγγύη
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Κως 23/05/2025
΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
belmedwd@gmail.com αρ. πρωτ: 12/23-5-2025
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΗ , 7 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ
Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού.
Καταγγέλλουμε το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που έπειτα από πολύμηνους σφοδρούς και πολύνεκρους βομβαρδισμούς και πολεμικές επιχειρήσεις και αφού έχει σφαγιάσει πάνω από 61.000 ανθρώπους , στην συντριπτική πλειοψηφία άμαχο πληθυσμό, κλιμακώνει την επίθεση στην Λωρίδα της Γάζας με νέα επιχείρηση με το όνομα «Άρμα του Γεδεών». Με ξεδιάντροπο τρόπο και αποθρασυμμένοι από τους συμμάχους τους, την ΕΕ και τις ΗΠΑ, ισραηλινοί αξιωματούχοι, κάνουν λόγο ξεκάθαρα για κατοχή του συνόλου της περιοχής. Μάλιστα με την άρνηση να επιτρέψουν οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια, προκαλούν λιμό και προσπαθούν να διώξουν τους παλαιστίνιους από τα σπίτια τους.
Εδώ και καιρό έχουν πέσει οι μάσκες για την ελληνική κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που έκαναν λόγο για δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ. Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι εδώ, στον αγώνα για το δικαίωμα όλων των λαών να ζουν ειρηνικά στον τόπο τους και όχι με τα σφαγεία για τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών όλου του κόσμου.
Εδώ και τώρα απαιτούμε:
- Λευτεριά στην Παλαιστίνη
- Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.
- Να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη επιχείρηση που στόχο έχει την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας, τον αφανισμό του Παλαιστινιακού λαού.
- Αλληλεγγύη στους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τους ξεριζωμένους.
- Άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές.
- Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτος στα σύνορα του 1967 με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ! Ο λαός της Παλαιστίνης δεν είναι μόνος!