Κως: Συνέντευξη για θέματα επικαιρότητας με τον Γιώργο Νικητιάδη

14
5992

Την Κω επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο 1 Μαρτίου 2025 ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο kos Divine, για θέματα επικαιρότητας και ευρύτερα για το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας.
Ο κ. Νικητιαδης απάντησε και τοποθετήθηκε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν για μια σειρά ζητημάτων της περιοχής, όπως η αδράνεια της Νομαρχιακής ΒΣΔ του κόμματος, η ανανέωση του ψηφοδελτίου στην περιοχή, θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, όπως η πορεία του κόμματος, οι τοποθετήσεις του στη Βουλή σε θέματα ακρίβειας και η ανάληψη των καθηκόντων του ως τομεάρχης Ανάπτυξης κ.α

πηγη: https://www.kostv.gr

Η συνάντηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Γ. Νικητιάδη, με τα τοπικά ΜΜΕ

Ρεπορτάζ  Ξανθίππη Αγρέλλη                Κως  1/2/2025

Κάλεσμα στους εργαζόμενους και συνεργάτες, των τοπικών μέσων, έκανε ο συμμαθητής μου και κάλος φίλος, πρώην Υπουργός Τουρισμού και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,   κ. Γιώργος Νικητιάδης.  Ανάμεσα   σε  ζεστό καφέ και βουτήματα, στο Ξενοδοχείο Κως,  η συζήτηση το απόγευμα του Σαββάτου,  κατέληξε σε Συνέντευξη Τύπου. Ο κ Νικητιάδης απάντησε σχετικά με το αν  επίκεινται σύντομα εκλογές, λέγοντας πως θα πρέπει να περιμένουμε  περίπου τέσσερα χρόνια, για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Αλλά  για τις Εθνικές, η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.   Με  την  λαοθάλασσα των συλλαλητηρίων, για την δικαίωση, των  αδίκως  χαμένων ψυχών των Τεμπών,  πολλά έχουν  αλλάξει  στο πολιτικό σκηνικό. Θεωρεί   ότι  η ΝΔ, που έχει την εξουσία με  τέσσερις Βουλευτές, ένα Περιφερειάρχη,  μια Έπαρχο, δυο Αντιπεριφερειάρχες,  τοπικούς προέδρους, όπως στο Δικηγορικό Σύλλογο και στο ΤΕΕ,   έπρεπε να δώσει μεγάλη σημασία στα Δωδεκάνησα.          Αν  δεν υπάρχουν χρήματα, υπάρχει το Ταμείο Ανάκαμψης. Επίσης  μίλησε για εγκατάλειψη  και υπό- στελέχωση του Νοσοκομείου, θεωρώντας τον αρμόδιο υπουργό κ Γεωργιάδη, υπεύθυνο.  Ακόμη   θεωρεί ότι ο Δήμαρχος Κω κ.  Θ. Νικηταράς, που αρχικά υποστηρίχτηκε  από την  ΝΔ, τώρα βρίσκεται   εγκαταλειμμένος από αυτήν.    Σε ερώτησή μας για το ‘Βήμα της Κω,’ αν θα προωθήσει υποψήφιο Δήμαρχο της Κω το  ΠΑΣΟΚ,  απάντησε ότι μόνο σε δυο μεγάλες περιοχές, στην Αθήνα και στη Βόρειο Ελλάδα,  στήριξαν υποψήφιους  Δημάρχους.  Επίσης σε άλλη ερώτησή μας, είπε ότι ο προέδρους του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης, κατάφερε να συσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα  ετοιμάζονται να  ξαναζωντανέψουν, τις τοπικές οργανώσεις και τον θεωρεί ικανό, ώστε  να ανεβάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ  ψηλότερα. Στις επόμενες εκλογές,  θα μπουν και νέα πρόσωπα, στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου.   Τέλος   είπε ότι του έχει ανατεθεί ο τομέας Ανάπτυξης, στην θέση του κόμματός του.

Ξανθίππη Αγρέλλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που οι Ευρωπαίοι θα συναντηθούν στο Λονδίνο για την Ουκρανία, μου θυμίζει λίγο την απόφαση των ποντικιών να κρεμάσουν την κουδουνα στο λαιμό του γάτου, πλην όμως δεν ήξεραν πως. Εμείς στην απέξω και μου θυμίζει λίγο το στρίβειν δια του αρραβώνος. Του Μητσοτάκη μάλλον του ψιθύρισαν κάτι αμερικάνικα εκεί στις ΗΠΑ και τώρα κιχ.
    Τι θα κάνουν οι ευρωπαιοι? Θα χρηματοδοτήσουν την Ουκρανία? Με τι λεφτά?
    Θα στείλουν οπλικά συστήματα ικανά να σταματήσουν τους Ρωσους? Δεν φτάνουν ούτε για τους ίδιους, αλλά ούτε εχουν συστηματα που μπορούν να σταματήσουν τους ρωσικούς πυραύλους νέας γενιάς. Θα φτιάξουν καινούργια? Μπορούν. Πλην όμως μετά από καμιά πενταετία και βάλε.
    Μέχρι τότε ολόκληρη η Ουκρανία θα έχει σβήσει από τον χάρτη.
    Ποιους θα στείλουν να πολεμήσουν?
    Μήπως θέλουν να ξεκινήσουν έναν τρίτο παγκόσμιο?
    Γιατί παίζει να είναι τόσο ηλίθιοι.
    Από ενα virtue signalling πάντως, πάσχουν

    • Εσύ είσαι πρόθυμος να στείλεις στρατό εκεί;Πως θα σε πάρουν στη συνάντηση;Οσοιηταν εκεί είναι έτοιμοι να στείλουν κόσμο εκεί.Εμεις απλά θα κρίνουμε και θα μας έχουν πρώτη θέση στο τραπέζι;

  2. κυριε νικητιαδη.
    ειπες οτι στις εκλογες η νεα δημοκρατια στηριξε νικηταρα.
    αυτο δεν ειναι ακριβες,
    γιατι αν ριξεις μια ματια, η πλειοψηφια των εκλεγμενων στην παραταξη κυριτση, ειναι νεοδημοκρατες, και ουτε δοθηκε χρισμα απο κανεναν.
    ο νικηταρας πηρε 60% γιατι ειχε ενα ανεξαρτητο ψηφοδελτιο, οπου υπηρχαν στελεχη της νεας δημοκρατιας, του πασοκ του συριζα και αλλων κομματων.
    ηταν μια παραταξη που ενωσε την κοινωνια πανω και περα απο κομματικες τοποθετησεις. και να γνωριζεις αγαπητε γιωργο, οτι ο κοσμος στα τοπικα θεματα, εχει ως κυριο κριτηριο, το συμφερον του τοπου, την προσωπικοτητα και την συμπεριφορα του καθε υποψηφιου δημαρχου.
    στοιχεια που και εσεις οι πολιτικοι θα επρεπε να βλεπετε και να τοποθετειστε αναλογως.

    • και στα κεντρικά της νέας Δημοκρατίας τον πήγε ο αβριθης για να πάρει τη στηριξη. ας μην ήταν ν.δ. και θα βλέπαμε πού θα βρισκόταν. ψεύτη.

      • μηπως βλεπεις ονειρα?
        ξεχασες πως εβγαλαν ανακοινωσεις καποιες παραταξεις οτι ο νικηταρας ειναι υποψηφιος του συριζα?
        γιατι δεν καταλαβαν τι σημαινει ανεξαρτητος υποψηφιος.

    • Καημένε κότη…
      Ποιο συμφέρον του τόπου;;;
      Ποια συμπεριφορά;;;
      Ποια προσωπικότητα;;;
      «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΟΜΑΤΟ»»
      Καταστρέψατε το νησί μας!!!!

  3. Βουλευτής είναι ένας τύπος που με το πρόσχημα του σωτήρα της χώρας προσπαθεί , όχι και τόσο πολύ, να πείσει κάποιους ηλίθιους να τον ψηφισουνε. Αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του δεν σκέπτεται τίποτα άλλο από την ΔΟΞΑ και το ΧΡΗΜΑ. Και με το πρόσχημα ότι υπάρχουν κάποιοι κακοπροαίρετοι βγάζουν νόμους περί ασυλίας και μετά από δύο βουλές διαγράφονται πάσαι νόσοι και πάσαι μακακίαι που διέπραξαν κατά την θητεία τους. 300 άχρηστες γλάστρες μέσα σε ένα κτήριο που δήθεν τσακώνονται για το ποιος θα σώσει την ΕΛΛΑΔΑ μας. Τουλάχιστον να ήταν 52 όσες και οι νόμοι. Το 10χιλιαρο στάνταρ κάθε μήνα την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες με το ζόρι τους φθάνουν για 15 μέρες. Και στο τέλος του πετάνε ένα .. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ και ο μακάκας ψηφοφόρος καμαρώνει.
    Άντε θύμα άντε ψώνιο… κλπ κλπ κλπ

    • 76+4=80 Τι φρέσκο μπορεί να προσφέρει;;; ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

      ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑΤΖΗ ΓΙΔΟΒΟΣΚΌ, που μας έχει πρήξει για την ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ του, την ίδια ώρα που ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ για μαύρο παραδακι ΜΗΝ ΕΛΠΊΖΕΤΕ ΣΕ 2ο βολευτή…

  4. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΚΥΝΗΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  5. Ο άνθρωπος σε δύο μέρες θα καταθέσει πρόταση μομφής στη κυβέρνηση που συμφωνεί θέλει εκλογές.Τι είπε γιαυτο ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ