# Τέμπη έγκλημα: Συγκέντρωση και στην Κω την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 11πμ πλ. Ελευθερίας

9
4253

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κάτι σαίνια που προτρεπουν να μην παμε στην συγκέντρωση γιατί έχουν εμπιστοσύνη στην ..δικαιοσύνη .Σε πιο κομμα να ανήκουν?

  2. Θα πάτε επειδή θέλετε δικαιοσύνη;Έγινε κάποια δίκη και δεν το θυμάμαι;Ή υπόθεση είναι ακόμα στην ανάκριση,ναι ή όχι;Το δικαστήριο κρίνει εκεί παρουσιάζονται τα στοιχεία.Τωρα αν έχετε βγάλει ήδη απόφαση περαστικά.Η αλήθεια είναι ότι όσοι πάνε ,είναι για αντιπολητευση.Καμια δικαιοσύνη δεν τους ενδιαφέρει.Συσκοτιση θέλουν και να ρίξουν τον Μητσοτακη.Θα μιλήσουν οι καλοί άνθρωποι εκεί έτσι;Οι άλλοι που δεν θα είναι θα είναι κακοί ,σωστά;

  3. Ωραίοι τίτλοι.Αφου έχετε βγάλει την απόφαση,είναι έγκλημα και είναι συγκάλυψη τι ακριβώς πάτε να κάνετε;Για την χώρα ενδιαφέρετε κανείς;Αυτοί οι καραγκιοζηδες που βγαίνουν και λένε διάφορα βρίζουν και κατηγορούν τους μισούς Ελληνες τι σκοπό έχουν;Να διαλύσουν την χώρα σε μια εποχή που γύρω μας ο κόσμος έχει πάρει φωτιά και κανείς δεν ξέρει που πατάει.Μας χαλάει που η χώρα μας είναι μια όαση ηρεμίας .Ποιος θέλει αναταραχές στην Ελλάδα;Ποιος χρηματοδοτεί τους γραφικούς ψεκασμένους στη χώρα;Άντε να βγάλετε πρωθυπουργό την Κωνσταντοπουλου με το υπέροχο κυβερνητικό της πρόγραμμα να μας σώσει.Να βάλει και υπουργό εξωτερικών την Καριστισνου.Δυο χρόνια δεν έχει πει τίποτα για τον άνθρωπο που έστειλε τα παιδιά στο θάνατο ,έχει ομολογήσει,κυκλοφοράει ελεύθερος ,ο σταθμάρχης και αυτή ασχολητε με την κυβέρνηση.Τραγικο.

  4. Να κάνετε και έρανο.Τα λεφτά που μάζεψε η πονεμένη μάνα από τη συναυλία τι έγιναν;Ξέρετε;Οι άλλες οικογένειες ρωτούν και δεν περνούν απάντηση.

    • ναι να δώσουν και στο παιδάκι που έχασε την δουλειά του στον δήμο και τα 2.500 € τον μήνα.

  5. Εσύ δηλαδή αλήθεια πιστεύεις όπως γράφεις ότι: «η χώρα μας είναι μια όαση ηρεμίας»; 😀 Εντάξει, τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί συνεχίζετε εσείς οι …..αψέκαστοι να ψηφίζετε ΝΔ. Βγάλτε τις παρωπίδες και κοιτάξτε τι γίνεται γύρω σας. Ανοίξτε τα αυτιά σας να ακούσετε και άλλες απόψεις. Ψαχτείτε με άλλες πηγές ενημέρωσης εκτός του Πορτοσάλτε και Ευαγγελάτου και σταματήστε να τρώτε τον σανό που σας σερβίρουν αυτοί που ψηφίσατε. Όταν τα κάνετε όλα ή κάποια από αυτά, θα αλλάξετε γνώμη και άποψη για την κυβέρνηση σας όπως άλλαξα και εγώ. (αλήθεια ρε σείς….. τι παίρνετε εκτός από τα εμβ0λια;;;)

  6. Ακριβώς αυτό, θα πάμε επειδή θέλουμε δικαιοσύνη. Αν εσύ πιστεύεις μετά από όλα αυτά που διαβάζεις και ακούς από επίσημες πηγές και υπηρεσίες και όχι από τον κάθε άσχετο ή συστημικό ότι δεν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης των κομματόσκυλων δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ προσωπικά φυσικά και θέλω να «πέσει» ο Κούλης όπως και οποιοσδήποτε άλλος οποιασδήποτε ιδεολογίας και κόμματος που θα έρθει να κυβερνήσει με τις ίδιες προθέσεις. Ειδικά ο συγκεκριμένος που προέρχεται από οικογένεια πολιτικών και διδάχτηκε πως να μας χειρίζεται, πολύ θα ήθελα να μπει στην φυλακή για αυτά που κάνει στους Έλληνες. Για τον Σαρκοζί στην Γαλλία διάβασε κάποιος από εσάς; Με βραχιολάκι εντοπισμού κυκλοφορεί σε κατ’οίκον περιορισμό και εκκρεμεί δεύτερη καταδικαστική απόφαση για διαφθορά κ.λ.π. Οι Γάλλοι όμως δεν είναι σαν εμάς. Όταν καταλάβουν ότι τους κοροϊδεύουν αυτοί που ψήφισαν τους τιμωρούν δεν τους χαϊδεύουν. Άντε, καλή λευτεριά και σε εμάς !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ