Με συγκίνηση και περηφάνια, η γιορτή για την επέτειο του «ΟΧΙ», από τα παιδιά του 1ου Δημοτικού και του ΕΕΕΕΚ Κω

0
20
Με υπερηφάνεια και καμάρι οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Κω, απέδωσαν  τιμή στο ιστορικό γεγονός  της 28ης Οκτωβρίου, με αφηγήσεις και επετειακά τραγούδια και έδωσαν την ευκαιρία στους γονείς τους να τους καμαρώσουν!
Την επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο θέατρολόγος Γιώργος Παπαδάκης και τη μουσική επιμέλεια είχε η μουσικός Ειρήνη Πηνιάρη.
Λίγο πριν ξεκινήσει η συγκινητική εκδήλωση, έγινε η παρουσίαση της σημαιοφόρου και των παραστατών για την παρέλαση της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου.

Με συγκίνηση και περηφάνια, η γιορτή για την επέτειο του «ΟΧΙ», από τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Κω

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η σχολική γιορτή του ΕΕΕΕΚ Κω, με τους μαθητές να παρουσιάζουν  με περηφάνια  τη γιορτή που ετοίμασαν μαζί με τις δασκάλες τους για την επέτειο του «ΟΧΙ», παρουσία του Αρχιμανδρίτη π.Ιωακείμ Οικονομίκου, της αντιδημάρχου παιδείας Κατερίνας Χατζηθωμά, της προέδρου του ΒΑΚΟΥΦ Κω και αρκετών γονέων και κηδεμόνων.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τίμησαν τους αγωνιστές του 1940 παρουσιάζοντας θεατρικά δρώμενα από την εποχή της ιταλό-γερμανικής κατοχής, με τους εκπαιδευτικούς  δίπλα τους  να τους βοηθούν και να τους εμψυχώνουν.
Η χορωδία του ΕΕΕΕΚ έντυσε με επετειακά τραγούδια τη γιορτή και όλοι μαζί έκλεισαν την όμορφη γιορτούλα με τον εθνικό ύμνο.

Πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ