Δύναμη Αλλαγής: Ο κ. Νικηταράς βρίσκεται σε ένα ανεξέλεγκτο κατήφορο. Επιτέθηκε με υβριστικές φράσεις στον Γιώργο Κοκαλάκη και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του

17
5523

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: ‘’ Ο κ. Νικηταράς βρίσκεται σε ένα ανεξέλεγκτο κατήφορο. Επιτέθηκε με υβριστικές φράσεις στον Γιώργο Κοκαλάκη και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του .’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Ο κ. Νικηταράς στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού σχολείου επιτέθηκε με πρωτοφανείς ύβρεις στο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μας κ. Κοκαλάκη ενώ κινήθηκε απειλητικά και εναντίον του.

Αυτό που πετυχαίνει, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, είναι να αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό , να αντιλαμβάνονται όλοι τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Αυτό είναι το πραγματικό του πρόσωπο: δεν ανέχεται τη διαφορετική άποψη, δεν ανέχεται ανθρώπους που αποκαλύπτουν τα ψέματα και την ανεπάρκειά του.

Και υιοθετεί μια βίαιη και υβριστική συμπεριφορά.

Ο κ. Νικηταράς κινείται ανεξέλεγκτα σε ένα κατήφορο σε όλα τα επίπεδα. Και δυστυχώς σε αυτό τον κατήφορο παίρνει μαζί του και την Κω.’’

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

    • Εάν ήμουν εκεί θα ……και εγώ του κακομαθημενου .Βριζει από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί τον δήμαρχο.Και έρχεστε τώρα εσείς να πείτε για τον δήμαρχο τι; ο πρώην αρχηγος σας έχει κάνει σαν τα μούτρα σας.Επρεπε να εριχνε καμια ψιλη ο δήμαρχος,μόνο για τον παλιοχαρακτηρα σας.Αλά να μου πεις,εσείς είστε χειρότεροι απο όλους.Να γιατί θα μείνετε στον πάγο για χρονια.Ειστε άσχετοι.Ουτε αντιπολίτευση δεν ξέρετε να κάνετε.

    • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ,ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ.ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟΚΟΚΑΛΑΚΙ ΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!!!!ΚΥΡΙΕ ΣΙΦΑΚΗ,ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    • Ανθρωπε μου δεν κουράζεσαι να το γράφεις δυο εκατομυρια,εκατον μία φορές την ημέρα;το έχω μάθει απέξω και ανακατωτά.Σε ψυχίατρο θα με στείλεις,γιατί με το που το βλέπω συνέχεια,απο τα νευρα μου ρίχνω μπουνιές στο λαπτοπ.Κοφτο κιγο μπας και συνέλθω.Χαρη στο ζητω.

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ακουσον ακουσον ο δήμαρχος πήγε να ορμηξει τον κοκαλακη,την στιγμή που αυτό το ατομο

      βγαζει φωτογραφιες εργαζομενους της καθαριοτητας και καταγγέλλει,κυνήγησε εργαζομενους στην κέφαλο που έφτιαχναν τον φωτισμό της κεφαλου,ΠΑΡΑΚΑΛΩ,βρίζει ασύστολα τον δήμαρχο συνεχώς,είχε τα αμάξια του δήμου για προσωπικο ωφελος,και τώρα,νομιζουν οτι με αυτό τον τρόπο θα χαλάσουν το χαρακτήρα του δημάρχου.Η κούνια που σας κουναγε δεν ήξερε τι κούναγε.Ξυπνάτε και αντιπολιτευτειτε για το νησί σας κύριοι.Για την ταμπακιέρα των σκουπιδιών της Καλύμνου;;; κάνουμε ΜΟΚΟ;Εδώ πρέπει να βγείτε και να πάρετε το μερος του νησιου.Ο περιφερειαρκης κανει πολεμο στο νησί σας.Ετσι καταδίκασε και τον κυριτση,και έχασε τις δημοτικές.Αλά ο δημαρκος βγαίνει μπροστα και τους τα χώνει.Αλα και όλοι οι κωοι ακολουθουν τον δήμαρχο,γιατι πανω απο ολα ειναι ο τοπος που ζούμε και πρέπει να υπερασπιζομαστε.

  2. Θα πληρώσουμε ακριβά τον «καλό άνθρωπο»Νικηταρά και τον χαβαλέ κάποιων.Ακομα τις μαφιόζικες τακτικές των συμφερόντων του κατεστημένου.

  3. Το Δημοτικο Συμβουλιο συμφωνα με την Πρόσκληση που αναρτήθηκε στην ιστοσελιδα του Δημου θα γινόταν χθες 18/10/24 ,όμως ως δια μαγείας αναβλήθηκε…..Γιατί άραγε????
    Χάλασε το καταγραφικό στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είπαν …….
    Χάλασε ή το χάλασαν προσωρινά για να σβηστούν όλα όσα είπε ο Δήμαρχος στον Κ. Κοκκαλακη?
    Σήμερα που το πρόβλημα λύθηκε πάλι ως δια μαγείας το Δημοτικο Συμβούλιο έγινε….
    Τα συμπεράσματα δικά σας

  4. : Ο κ. Γεώργιος και η παρέα του, επί 5 χρόνια. Και άλλα τόσα μετά, τα χρόνια επί δικτατορίας του Βρισκόταν σε ένα ανεξέλεγκτο κρεσέντο κατήφορο..μπορεί να πει κανεις υβριδικών Καθημερινων λεκτικων υβριστικων προσβλητικων , μειωτικων προσωπικων επιθέσεων επί προσωπικού, επί πολιτικού επί παντος .πολιτικού συμβούλου, δημάρχου, προέδρου, πόλιτων….. υβριστικές φράσεις κατέβασμα …….με απειλητικές κινήσεις, μιμήσεις, διώξεις κατά πολιτών, δημάρχων, πολιτικών συμβούλων…. καληνύχτα κοκκαλακη.

  5. ντροπή σου κοκαλακη να επιτεθεί έτσι φασιστικά όπως έκανε και ο Κυρίτσης ντροπή σου δεν το περιμέναμε αυτό από εσένα ίδιος του

  6. πεςτην αληθεια σιφακη τι ειπε ο κοκκαλακης. ετσι τους μαθες να συμπεριφερονται? να τους χαιρεσαι.αν ηταν αλλος θα ειχε ασχημα ξεμπερδεματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ