Με απόλυτη επιτυχία η ημερίδα ενημέρωσης του Φοίβου με ομιλήτρια την Γεωργία Βελούδου

0
57
Mε την παρουσία αρκετών γονέων της ομάδας του Φοίβου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ευαγόρα Παλληκαρίδη» στο 1ο Γυμνάσιο Κω η ημερίδα ενημέρωσης που είχε να κάνει κυρίως με τον γονέα και πως διαχειρίζεται τις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παιδί του μαθητή – αθλητή.
Το θέμα της ομιλίας ήταν συγκεκριμένα «Ο Υποστηρικτικός Γονέας – Προαγωνιστικό Άγχος – Διαχείριση Ήττας και Αποτυχίας» με ομιλήτρια την εξαιρετική για ακόμη μια φορά, Γεωργία Βελούδου που ως αθλήτρια αλλά κυρίως ως κλινική ψυχολόγος ήταν απόλυτα κατανοητή και εξωστρεφής κάνοντας μικρούς και μεγάλους να ακούσουν με προσοχή τα όσα τους είπε.
Η συζήτηση είχε να κάνει κυρίως με το πως έχουν μάθει να συμπεριφέρονται οι γονείς σε ενδεχόμενες αποτυχίες των παιδιών και χρησιμοποίησε παραδείγματα για τα λάθη που κάνουμε καθημερινά στην σχέση μας με εκείνα και πως τους δημιουργούμε πίεση και άγχος για να πετύχουν στο απόλυτο τα πάντα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ημερίδα ενημέρωσης έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Empower Forward by stoiximan & Γιάννης Αντετοκούνμπο.

πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ