Αβάσταχτος ο πόνος, η Κάρπαθος πνίγεται στο κλάμα για τον αιφνίδιο θάνατο του 25χρονου Γιώργου Εμμ. Παναγιώτου

0
89

Τα μαύρα συναισθήματα σκέπασαν σα σύννεφα την Κάρπαθο. Ο χαμός του νέου και ιδιαίτερα αγαπητού παιδιύ αφήνει το σημάδι ενός ανεξίτηλου άγριου πόνου. Πρώτα απ΄όλα στη φαμίλια του κι έπειτα σε όλο το νησί, αφού ίσως να μην υπάρχει συμπατριώτης που να μην τον γνώριζε ή έστω να μην είχε ακούσει μια γλυκιά μελωδία βγαλμένη μέσα από τα χέρια του.

Οι λέξεις, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, λίγες, φτωχές και κυρίως άσημες, αδυνατούν να περιγράψουν όλα εκείνα που νιώθει σήμερα το νησί στο σύνολο του.

Κουράγιο στη μάνα, στον πατέρα, στους συγγενείς και σε όλους τους φίλους του άτυχου νέου. Ο χρόνος λένε ψέματα πως γιατρεύει, απλά μας κάνει περισσότερο σιωπηλούς, μα ίσως περισσότερο ικανούς να αναπολούμε τις τρυφερές στιγμές μας που χάθηκαν, έσβησαν για πάντα.

Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάπαυση να έχεις παλικάρι μου
 Είναι σίγουρο ότι θα λείψεις σε όλους μας.
9.10.2024
Καρπαθιακά Νέα

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπόων «Η Πρόοδος» εκφράζει θερμότατα συλλυπητήρια στους χαροκαμένους γονείς, αδέλφια, θείους, θείες και εξαδέλφια

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπόων "Η Πρόοδος" εκφράζει θερμότατα συλλυπητήρια στους χαροκαμένους γονείς, αδέλφια, θείους, θείες και εξαδέλφια

ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΟΝ

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπόων “Η Πρόοδος” πληροφορηθείς γιά τόν αιφνίδιον και απροσδόκητον θάνατο του αγαπημένου συγχωριανού μας Γεωργίου Εμμ. Παναγιώτου το γένος Ευδοξίας Γ. Διακομανώλη, 25 ετών, εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στούς χαροκαμένους γονείς, αδέλφια, θείους, θείες και εξαδέλφια.
Λόγια Παρηγοριάς δέν υπάρχουν τέτοιες ώρες αλλά να γνωρίζεται οτι οι προσευχές και σκέψεις όλων μας ειναι κοντά σας.
Η Παναγία Μάνα όλων μας και Η Αγία Τριάδα της γειτονιάς και οικογενείας του,καθώς Η Οσία Πελαγία πού έφυγε την ημέρα της γιορτής Της να τον κατατάξουν στην γειτονιά των Αγγέλων και να έχει Καλή Ανάπαυση η ψυχούλα του και να δίνη σέ όλους τους οικείους του την εξ’ύψους παρηγοριά και δύναμη να ανταπεξέλθουν το κακό που τούς βρήκε.
Αιωνία του Η Μνήμη και Καλό του Παράδεισο.
Εκ του Δοικ. Συμβουλίου

 

Καρπαθιακά Νέα

Βασίλης Υψηλάντης: Με πόνο αποχαιρετώ τον Γιώργο Παναγιώτου

Βασίλης Υψηλάντης: Με πόνο αποχαιρετώ τον Γιώργο Παναγιώτου

«Με πόνο αποχαιρετώ τον Γιώργο Παναγιώτου. Τον λαμπρό νέο συμπατριώτη, από το Όθος Καρπάθου, που τόσο πρόωρα και άδικα χάσαμε.

Δραστήριος, διακρίθηκε για την αγάπη του για την παράδοση και τη μουσική του τόπου μας. Για τον χαμό του τα λόγια περιττεύουν και τα δάκρυα στερεύουν.

Εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στους γονείς και την οικογένεια του. Ο Γιώργος θα είναι πάντα στις καρδιές μας.»

Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Α’ Κοσμήτορας

Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

10.10.2024

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ