Ν. Σβύνου: Οποιοδήποτε υπονοούμενο ή αμφισβήτηση ή μομφή για τη δέσμευση της περιφέρειας λειτουργεί στην κατεύθυνση της κάλυψης άλλων σκοπιμοτήτων

0
67
Το νοσοκομείο της Κω δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης, είναι θέμα ενώσης δυνάμεων, είναι θέμα ζωής για τους Κώους. Η ουσιαστική ενωση δυνάμεων όμως πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις ξεκάθαρες και στη βάση της αλήθειας…
Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου έχει δεσμευτεί με 15 εκ.Ευρώ μέσα από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια που διαχειρίζεται αρκεί να κατατεθεί ο σχετικός φάκελος εως 30/9, ημερομηνία για την οποία δόθηκε παράταση εως 31/10.
Οποιοδήποτε υπονοούμενο ή αμφισβήτηση ή μομφή για τη δέσμευση της περιφέρειας λειτουργεί στην κατεύθυνση της κάλυψης άλλων σκοπιμοτήτων.

Γ. Χατζημάρκος: Πρέπει να διαχωρίσουμε την διαφορετική άποψη από την ανακρίβεια

Στον δημόσιο διάλογο, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αυτό είναι και στοιχείο υγείας. Είναι και θεμελιώδες συστατικό της λειτουργίας της Δημοκρατίας. Πρέπει όμως σε αυτή την χώρα να διαχωρίσουμε την διαφορετική άποψη από την ανακρίβεια. Είναι άλλο πράγμα να έχουμε πολιτική αντίληψη που μας οδηγεί σε αντίθετη θέση και άλλο πράγμα να στηρίζουμε αυτή την θέση σε κάτι αναληθές που μάλιστα το εμφανίζουμε ως γεγονός. Αυτή είναι η διαφορά που σήμερα προσπάθησα να τονίσω στην δημόσια συζήτηση με τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά.
Είναι αναφαίρετο το δικαίωμα όλων στην δική τους άποψη, δεν είναι δικαίωμα κανενός η αλλοίωση της πραγματικότητας.
Κάποιοι θα το ονομάσουν αυτό αντιπαράθεση. Εγώ το θεωρώ χρέος στην αλήθεια.
Και ο σεβασμός στην δουλειά του καθενός, επίσης είναι υποχρέωση. Όπως ο κ. Δήμαρχος, σωστά, απαιτεί τον σεβασμό στην δουλειά που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν κάνει, έτσι πρέπει να σέβεται και την δουλειά των άλλων.
Απλά πράγματα.
Η δημοκρατία έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την αλήθεια. Επίσης, απλή προϋπόθεση μιας υγιούς δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ