Κ. Καΐσερλης: «Ιδού ο «νυμφίος» Χατζημάρκος ήλθε εν τω μέσω της νυκτός

8
205

Χατζημάρκος: Ιδού ο «νυμφίος» έρχεται εν τω μέσω της νυκτός

Είπα να σταματήσω και ο αγαπητός μας κ. Χατζημάρκος, ξέρετε εσείς, δεν μαφήνει ναγιάσω! Εγώ, μας λέει, πήγα στην ώρα μου! Άλλοι δεν ήρθαν!

Όχι για να σώσουν τις ψυχές τους, αλλά για να σώσουν τη ζωή τους με ένα νέο νοσοκομείο! Δηλαδή φοβερό και τρομερό να μην πάνε…. Τρία χρόνια περιμέναμε… Ιδού λοιπόν ο «νυμφίος»! Έρχεται! Αλλά εν τω μέσω της νυκτός, όχι μέρα μεσημέρι για να δούμε όλοι τι φέρνει μαζί του. 15? 8? Παραπάνω? Τίποτα?

Και ο Δήμαρχος μας την πάτησε! Βλέπετε ήταν νύχτα. Τι νύχτα! Μαύρα μεσάνυχτα! Ανάξιος λοιπόν ο δούλος που ο «νυμφίος» φίλος της Κω κ. Χατζημάρκος τον βρίσκει ραθυμούντα!!!

Ήταν νύχτα και έχασε τον δρόμο ο δούλος του περιφερειάρχη? Δεν είχε φανάρι μαζί του και ξεστράτισε? Πήγαινε αλλού κάθε βδομάδα? Δεν του είπε ο πρωθυπουργός που να πάει? Μήπως δεν είχε μαζί του τους χάρτες και άργησε? Και όχι τίποτα, φίλε δήμαρχε, με την ραθυμία σου την πατήσαμε και εμείς που περιμέναμε τρία χρόνια τώρα να σωθούν οι ζωές μας με το νέο νοσοκομείο!

Βλέπετε τα ιερά κείμενα δεν κάνουν λάθη. Αλληγορικά προβλέπουν όλες τις πτυχές της ζωής μας και μας προειδοποιούν για τα λάθη μας και δυστυχώς ο δήμαρχος δεν τα διαβάζει! Και δούλος λοιπόν και ράθυμος!

Και ο περιφερειάρχης εκτός από μάγος, μας προέκυψε και «νυμφίος» και μακάριοι όσοι από μας τρέξουν να το προσκυνήσουν! Αλλά στην ώρα τους. Και ας είναι και μεσάνυχτα..….

Αυτά τα ωραία αγαπητοί μου φίλοι συμβαίνουν στην χώρα της Δανημαρκίας όπου ζούμε ευτυχισμένοι όλοι μας.

Κ.Καϊσερλης π. Δήμαρχος Κω

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που τον καιρό του ΠΑΣΟΚ που το χρήμα δι όταν για χίλια δυο..και η Κως φημίζονταν για έναν απ τους πλουσιότερος δήμους…πως δεν έγινε κανένα νοσοκομείο.ποιος ναταν δήμαρχος άραγε τότε?και ποιος υφυπουργός???ποιος?

  2. Έλεος.Κούρασες.Ούτε καν διάβασα τι γράφεις.Σαν τι μιλάς για εκλεγμένους;Ο λαός σε έστειλε σπίτι σου να απολαύσεις τις τρεις συντάξεις που περνεις.Έχουμε και δουλειές.Μπαίνουμε στα τοπικά sites,να διαβάσουμε καμία είδηση να ενημερωθούμε για το τι γίνεται στο νησί μας και πέφτουμε καθημερινά πάνω σε αθρα σου.Ναι είσαι ο γίγαντας,ο όλα τα ξέρω και έχω δίκιο.Ωραία το καταλάβαμε.Έλεος πια.

  3. Παπου σε πάω.Αν έτσι καταπολεμάς την άνοια συνέχισε.Απλά μην μπερδευτείς και πιστεύεις ότι απασχολεί τον κόσμο τι λέει κάποιος που περσυ τα είχε βάλει με μια επιγραφή.

  4. Στα ΠΑΓΚΑΚΙΑ του ΚΑΣΤΡΟΥ ο Δημήτρης ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ μου είπε…ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΧΑΘΕΙ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ;;;

    ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ και εσύ κρυβόσουνα… Έπαιρνε κάθε μέρα ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, για τρις μήνες, ΕΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του και εσύ χαμένος στην κοσμάρα σου… Είδα κι αποείδα και στο τέλος ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ, λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια…
    Και αναρωτιέμαι γιατί ήρθε και έκατσε δίπλα μου, δεν κατάλαβε ποτέ ότι ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ, να μοιράσω δημοτικό παραδάκι στην παρεούλα μου, το ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩ, για το Νοσοκομείο θα έτρεχα τώρα;;;;;;;
    Αυτό είναι μια καραμπινάτη πολιτική απάτη ΚΩΣΤΟΥΚΟ!!!!

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ