Eπέτειος νίκης της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου

0
13

 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024- ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

 

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από τη νίκη της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία, οι Νισύριοι μας εμπιστεύονται, αναγνωρίζοντας τις κοινές αξίες που μας ενώνουν: την αγάπη για τον τόπο μας, την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη και τη συμμετοχική δημοκρατία. Η πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει ότι πορευόμαστε με καθαρές προθέσεις, ανοιχτό πνεύμα και βαθιά αφοσίωση. Η δύναμή μας πηγάζει από τις ιδέες και τα έργα μας, αλλά κυρίως από την αμέριστη αγάπη μας για τη Νίσυρο.

Με οδηγό το έργο που έχει επιτελεστεί, συνεχίζουμε με όραμα και συνέπεια, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας. Τα έργα υποδομών που ολοκληρώθηκαν, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και τα όσα έπονται, αποδεικνύουν ότι η Νίσυρος βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου:

  • Η επέκταση του αγωγού ύδρευσης στον Εμπορειό και στα Νικειά.
  • Το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού, σε πλήρη εξέλιξη.
  • Η αντικατάσταση του δικτύου Ύδρευσης και Αποχέτευσης, που δημοπρατείται άμεσα.
  • Η ανακαίνιση των Δημοτικών Ιαματικών Λουτρών Μανδρακίου.
  • Η επέκταση του κεντρικού Λιμένα Μανδρακίου, με έτοιμες μελέτες για την υλοποίησή του.
  • Τα μεγάλα έργα οδοποιίας που βελτίωσαν σημαντικά το οδικό μας δίκτυο.

Παράλληλα, προχωράμε δυναμικά σε νέα έργα που αφορούν την αντιστήριξη της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιανής, την ανακαίνιση ιστορικών κτιρίων και τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών για τη νεολαία μας.

Με συγκεκριμένο σχέδιο και προσεκτικά βήματα, εργαζόμαστε για να καταστήσουμε τη Νίσυρο έναν παγκόσμιο πόλο έλξης, αξιοποιώντας το γεωλογικό, πολιτιστικό και επιστημονικό της πλούτο. Η προσπάθεια για την ένταξη του Γεωπάρκου της Νισύρου στην UNESCO και οι επιστημονικές και πολιτιστικές δράσεις είναι κομβικά σημεία αυτής της πορείας.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δεν ξεχνάμε την καθημερινότητα των Νισύριων. Προχωράμε παράλληλα στην υλοποίηση προγραμμάτων που στηρίζουν όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντας παροχές σε ευάλωτες ομάδες, καταπολεμώντας την ανεργία και προωθώντας την κοινωνική ισότητα.  Προχωράμε σε έργα που ενισχύουν την οικονομία την απασχόληση. Παλεύουμε συνεχώς για ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Κω.

Επιπρόσθετα, διασφαλίζουμε την υγειονομική φροντίδα για όλους και ενισχύουμε την συμμετοχή και την κοινωνική συνοχή μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων δωρεάν για όλους τους δημότες.. Παράλληλα, δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία των πολιτών, με δράσεις για την ασφάλεια, τη στήριξη των οικογενειών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί μας.

Η πορεία μας συνεχίζεται με ήθος, σεβασμό και υπερηφάνεια για τη Νίσυρο, το νησί μας.

 

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ