Σοκαριστική καταγγελία: 5χρονα έσπασαν τα δόντια 4χρονου με αυτισμό σε σχολείο – Δε θα μπορεί να φάει για 2 χρόνια

0
561

Μια μητέρα κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της, απόρροια bullying, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο σχολείο.Σύμφωνα με τη σοκαριστική καταγγελία, που έβγαλε στη δημοσιότητα το Live News, 5χρονα έσπασαν τα δόντια του 4χρονου παιδιού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει για δύο χρόνια.Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα και ο μικρός αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα 4 μπροστινά δό…

Μια μητέρα κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της, απόρροια bullying, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο σχολείο.

Σύμφωνα με τη σοκαριστική καταγγελία, που έβγαλε στη δημοσιότητα το Live News, 5χρονα έσπασαν τα δόντια του 4χρονου παιδιού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει για δύο χρόνια.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα και ο μικρός αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα 4 μπροστινά δόντια του, ενώ για 3 χρόνια θα ακολουθεί ειδικές θεραπείες.

Διαβάστε επίσης: Σάλος στην Ηλεία: Έδειρε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους, τους χώρισε η κόρη τους – «Θα τα πάρεις στην κάσα σου»

Η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε αρχικά ότι «έτσι όπως μου το παρουσίασαν δε μου φάνηκε τόσο σοβαρό. Και γι’ αυτό δεν έφυγα από τη δουλειά μου. Όταν παρέλαβα το παιδί μου, τα ούλα του ήταν κατάμαυρα και είχε ροή αίματος».

«Το παιδί όταν έφτασε στο σπίτι μου είπε ότι τον χτύπησαν δύο μεγαλύτερα παιδάκια. Πέντε χρονών μέσα στο σχολείο την ώρα του διαλείμματος. Είναι μικρότερος και επειδή έχει και αυτισμό, υποτίθεται ότι υπάρχει παράλληλη υποστήριξη, η οποία ακόμα δεν ξέρω πού ήταν», ανέφερε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ