Γ.Νικητιάδης : Από τις 14 Οκτωβρίου αλλάζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας

0
81

Γ.Νικητιάδης : Από τις 14 Οκτωβρίου αλλάζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τέως Υφυπ. Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Σε μία περίοδο συσσωρευμένης απογοήτευσης με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την μεγάλη αποχή στις πρόσφατες ευρωεκλογές, οι 300.000 ψηφοφόροι που συμμετείχαν στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του Κόμματος μας έδειξαν ότι για το Λαό μας μοναδική ελπίδα διεξόδου από τα προβλήματα του αποτελεί το ΠΑΣΟΚ. Ελπίδα για το Λαό μας και ευθύνη για εμάς.

Από τις 14 Οκτωβρίου, ξεκινάει ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Η ΝΔ, θα έχει αντίπαλο έτοιμο να αποτελέσει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Την ευθύνη αυτή είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε. Με ενότητα και δουλειά θα αποδείξουμε ότι για την Πατρίδα μας και το Λαό μας, υπάρχει ένας άλλος δρόμος και μία άλλη πορεία.  Πορεία και δρόμος που θα υπηρετούν τη μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας και όχι την ολιγαρχία.

Στη Δωδεκάνησο, οι 5.777 συμπατριώτες μας, που έλαβαν μέρος στις εκλογές μας αποτελούν για μας ένα τεράστιο στήριγμα για να αλλάξουμε την τύχη των νησιών μας. Για να αναστήσουμε το ΕΣΥ που καταρρέει, για να αμβλύνουμε τις τεράστιες διαφορές μεταξύ ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, να επαναφέρουμε τη νησιωτικότητα  στα νομοθετήματα, να βελτιώσουμε τις συγκοινωνίες, να εκπονήσουμε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό.  Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Λαού μας.» 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ