Νεκρός 46χρονος στην Αιτωλοακαρνανία τον καταπλάκωσε το τρακτέρ μπροστά στα μάτια του αδερφού του | Λάρισα: 25χρονη έχασε τη ζωή της σε μηχάνημα εκκοκκιστηρίου

0
133

Μία απερίγραπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αιτωλοακαρνανία, συγκεκριμένα στην περιοχή της Μακρυνείας.

Τραγικό δυστύχημα στην Αιτωλοακαρνανία

Ένας 45χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη σε ανηφορικό δρόμο στην τοποθεσία Μελισσοχώρι Αρακύνθου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το agriniopress.gr.

 

Δυστυχώς, ο άνδρας υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς το όχημα τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι και στο σώμα. Σημειώνεται ότι στο συμβάν παρίστατο και ο αδερφός του, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του την ώρα του ατυχήματος.

Αμέσως μετά το περιστατικό, στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ανέλαβε τη μεταφορά του θύματος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ ενισχυτική δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν επίσης παρούσα για την υποστήριξη και τη διαχείριση της κατάστασης.

Η κηδεία του αδικοχαμένου άνδρα έχει προγραμματιστεί για αύριο, 7 Οκτωβρίου 2024, στις 16:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, που βρίσκεται στο ομότιτλο χωριό της Μακρυνείας.

Φρίκη στη Λάρισα: Νεαρή κόπελα έχασε τη ζωή της σε μηχάνημα εκκοκκιστηρίου

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα εκκοκκιστηρίου στις 3.51 σήμερα τα ξημερώματα.

Φρίκη στη Λάρισα: Νεαρή κόπελα έχασε τη ζωή της σε μηχάνημα εκκοκκιστηρίου

Τη ζωή της έχασε σήμερα τα ξημερώματα μια 25χρονη γυναίκα σε εργατικό δυστύχημα σε εκκοκκιστήριο που βρίσκεται στον οδικό άξονα της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου στον δήμο Κιλελέρ.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα στις 3.51 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία μετέβη με 3 οχήματα και 10 άνδρες.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εκπνεύσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ