Γίνε Δημιουργός Παιχνιδιών και Εξερεύνησε τον Κόσμο της 3D Εκτύπωσης! Νέα εργαστήρια συνολικά 6 ωρών σε Κω & Αντιμάχεια!

0
17

 

Έλα κι εσύ να ανακαλύψεις τον κόσμο του προγραμματισμού και της 3D σχεδίασης! Στις 12-13 Οκτωβρίου και 19-20 Οκτωβρίου εντάσσουμε δυο Workshops που θα σε βάλουν στον ρόλο του δημιουργού παιχνιδιών και θα σε μυήσουν στη διαδικασία της 3D εκτύπωσης!

Workshop «Δημιουργία Παιχνιδιών» (3 + 3 ώρες)

Για παιδιά Γ’, Δ’, Ε’ Δημοτικού – Μέχρι 10 συμμετοχές

Σε αυτό το εργαστήριο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την τέχνη του προγραμματισμού μέσα από διασκεδαστική πλατφόρμα δημιουργίας παιχνιδιών! Μέσα από πρακτικά και διαδραστικά μαθήματα, θα μάθουν να δημιουργούν τους δικούς τους ψηφιακούς κόσμους, να προγραμματίζουν χαρακτήρες και να κατασκευάζουν τα δικά τους παιχνίδια, αναπτύσσοντας παράλληλα την αλγοριθμική τους σκέψη και την δημιουργικότητά τους.

3D Printing Workshop (3 + 3 ώρες)

Για παιδιά Ε’ – ΣΤ’ Δημοτικού και Γυμνασίου – Μέχρι 10 συμμετοχές

Το εργαστήριο 3D Printing θα φέρει τα παιδιά στον μαγευτικό κόσμο της τρισδιάστατης σχεδίασης και της εκτύπωσης! Θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν ψηφιακά αντικείμενα με εφαρμογή 3D σχεδίασης, και θα παρακολουθήσουν τη μετατροπή των σχεδίων τους σε πραγματικά αντικείμενα μέσω 3D εκτυπωτή. Μια μοναδική εμπειρία θα φέρει τα παιδιά κοντά στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Οι εγγραφές για τα εργαστήρια συνεχίζονται τόσο στην Κω όσο και στην Αντιμάχεια, με εφαρμογή πρότυπων εργαλείων και μοντέλων αξιολόγησης και εκπαίδευσης, στην προσπάθεια μας να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία μάθησης, με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις.

Το InStudies, προσφέρει σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά κάθε ηλικίας, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της Ρομποτικής, της Τεχνητής Νοημοσύνης, του Προγραμματισμού και πολλών άλλων σύγχρονων τεχνολογιών!

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματά μας στο www.instudies.gr

☎️ Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22420 29027, 6945959829

📍 Διεύθυνση: Μακρυγιάννη 8, Κως – Αντιμάχεια – Κέφαλος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ