Προσωρινά κλειστή η Ακτή Κουντουριώτη Κυριακή βράδυ λόγω της συναυλίας αδελφικής αλληλεγγύης Κω – Μπόντρουμ

0
388

Προσωρινά κλειστή στην κυκλοφορία οχημάτων θα παραμείνει η παραλιακή οδός Ακτή Κουντουριώτη, αύριο βράδυ, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, από τις 19.30 έως 23.30, από το ύψος του Επαρχείου,

λόγω της προγραμματισμένης ανοιχτής συναυλίας με τίτλο

«Συναυλία αδελφικής αλληλεγγύης Κω – Μπόντρουμ. Τα τραγούδια μας»

που διοργανώνεται στο πλαίσιο των καθιερωμένων πολιτιστικών ανταλλαγών των Δήμων Κω και Μπόντρουμ.

Ως εκ τούτου, από τις 19.30 έως 23.30, δεν θα επιτρέπεται η πορεία των οχημάτων προς το εσωτερικό λιμάνι και θα εκτρέπεται η κυκλοφορία:

  • από την παραλιακή οδό Βασιλέως Γεωργίου Β΄ προς Κοραή (στο ύψος του BELLA VISTA καφέ) και
  • από το τέρμα της οδού Ιπποκράτους προς Β. Γεωργίου και Κοραή.

Παράλληλα, θα μεταφερθεί η αφετηρία των ΤΑΞΙ, από την Ακτή Κουντουριώτη στην Ακτή Μιαούλη, στο σημείο στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων του Επαρχείου.

Οι οδηγοί, για την ασφαλή μετακίνησή τους, καλούνται να ακολουθούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης, για όσους είναι εφικτό, να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, προκειμένου να  αποφευχθούν φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης.

 

Η συναυλία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ιπποκράτεια 2024”, στο πλαίσιο ανάπτυξης πολιτιστικών ανταλλαγών και τουριστικών σχέσεων των δύο Δήμων.

Θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια και στις δύο γλώσσες, από τους τραγουδιστές Λευτέρη Στεφανόπουλο, Didem Kasal Esentürk και Söylev Ezgi Uludağ.

Θα παίξουν οι μουσικοί: Τσαμπίκος Καματερός – πλήκτρα, Γιώργος Χατζηαντωνίου – μπουζούκι, Αντώνης Αυγουλλάς-κιθάρα, Σάκης Πιλάτος – μπάσο, Γιάννης Μαυρουδής – τύμπανα, σε μουσική διεύθυνση Τσαμπίκου Καματερού.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ