Επιστολή-διαμαρτυρία μελών τοπικής οργάνωσης Καμείρου ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. προς την επιτροπή δεοντολογίας

0
27

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΕΔΕΚΑΠ

Έχουμε φτάσει δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές και ακόμη δεν έχουν φθάσει τα τάμπλετ στο νησί της Ρόδου.Σήμερα πραγματοποιείται η τρίτη εκπαίδευση χειριστών και μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με τις κάλπες. Με έκπληξη πληροφορήθηκαμε ότι η ΕΔΕΚΑΠ επέλεξε να μην ανοίξει κάλπη στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου.

Προς όλες και όλους εσάς που θεωρείτε ότι το Κίνημα μας σας ανήκει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο νησί της Ρόδου υπάρχουν πέντε τοπικές οργανώσεις. Κρίνατε πως είναι λογικό να υπάρχουν κάλπες σε έξι διαφορετικά σημεία του νησιού αλλά να μην υπάρχει στην Δημοτική Ενότητα Καμείρου, όπου υπάρχει τοπική οργάνωση.

Για ποιο λόγο αφαιρέσατε την κάλπη από τη Δημοτική Ενότητα Καμείρου, ενώ υπήρχε στις εκλογές για την ανάδειξη νομαρχιακών οργανώσεων το 2022, ακυρώνοντας τους κόπους μίας τοπικής οργάνωσης; Για ποιο λόγο, ενώ υπήρξαν αποφάσεις των τοπικών οργάνων του κόμματος μας, δεν υπάρχει μία κάλπη ανά δημοτική ενότητα, όπως είχε πράξει η αείμνηστη Πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά το 2017;

Έστω και αργά, σας προτρέπουμε να  αφήσετε τους τακτικισμούς στην άκρη και να πράξετε το αυτονόητο. Επειδή στη Χαριλάου Τρικούπη μάλλον έχετε άγνοια, να σας θυμίσουμε ότι σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου καταγράφηκε πρωτιά του κόμματος μας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, όταν δίναμε μάχη για να κερδίσει το Κίνημα μας στα  Δωδεκάνησα, ξανά, βουλευτική έδρα.

Να θυμάστε, είστε απλοί διαχειριστές του Κινήματος μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή και όχι ιδιοκτήτες του. Το Κίνημα μας έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και δεν του αξίζει να αποκόβετε περιοχές και κάλπες λόγω της φοβικότητας σας.

Τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Καμείρου

Διακοδημητρίου Αναστάσιος (Γραμματέας)

Λαού Ελένη

Καρακόπουλος Σιμος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ