Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Θα παρέμβει η δικαιοσύνη; Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Ζίου Ζίτσου καταγγέλλει: «Καταστράφηκε...

Θα παρέμβει η δικαιοσύνη; Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Ζίου Ζίτσου καταγγέλλει: «Καταστράφηκε η ζωή μου από το εμβόλιο της Pfizer»

1
71

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος, έσπασε την σιωπή του, μετά την περιπέτεια της υγείας, που ξεκίνησε μετά από τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer.

Ο 33χρονος αθλητής όπως καταγγέλλει στο zougla.gr, πείστηκε να κάνει το εμβόλιο προκειμένου να ενισχύσει την θωράκιση του συνόλου της κοινωνίας, ενώ την ίδια στιγμή ένιωθε ότι δεν μπορούσε να το αποφύγει με όλες τις απειλές και τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση.

Τα προβλήματα που προκλήθηκαν μετά το εμβόλιο

Συγκεκριμένα, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου τον Ιούλιο και μετά την πρώτη εβδομάδα, ενώ προπονούνταν στο γυμναστήριο, ξαφνικά αισθάνθηκε ότι τα πόδια του δεν τον κρατούσαν, είχε τρέμουλο, βραδυκαρδία και τάση λιποθυμίας. Ο αθλητής επικοινώνησε αμέσως με καρδιολόγο, ο οποίος τον ρώτησε εάν είχε εμβολιαστεί. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Γιάννης Νάκος δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του και ένιωθε έντονη αδυναμία.

Ο 33χρονος πρωταθλητής Ελλάδος υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και τελικά αποδείχτηκε ότι ο οργανισμός του είναι θρομβοφιλικός και ότι κινδυνεύει να υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό ακόμα και πνευμονική εμβολή.

Μετά από δύο μήνες σχεδόν, ο αθλητής εξακολουθεί να υποφέρει από τρέμουλο στο αριστερό του πόδι κάτω από την γάμπα, όπως περιγράφει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, γεγονός που τον εμποδίζει να συνεχίσει την άθληση και τις προπονήσεις του.

Νεκρή από «τούρμπο» καρκίνωμα 62χρονη εργαζόμενη στον Δήμο Λαμιέων

Ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, ένας εξαίρετος χαρακτήρας, όσοι την γνώριζαν μόνο καλά λόγια έχουν να λένε.

Το όμορφο χαμόγελο της όπως αναφέρουν συνάδερφοι της δεν θα το ξαναδούμε.. Ο χαμός της βυθίζει στο πένθος την τοπική κοινωνία της Λαμίας και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων όπου εργαζόταν…

“Είναι οι στιγμές που …παγώνουν τον χρόνο.
Η Εφη Χριστοπούλου, έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με το καρκίνο.
Ενας ξεχωριστός άνθρωπος, που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες. Που υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια το κοινό καλό.
Μια ξεχωριστή φίλη, λαμπρή συνεργάτιδα, που ήταν πάντα πρόθυμη και ήξερε να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα όλων μας, όλων των πολιτών, πάντα με ευγένεια και ηπιότητα.
Έφη μου…
Βιάστηκες…
Φεύγεις πολύ νωρίς…
Θα μας λείψεις πολύ.
Σε όλους μας θα λείψεις. Για την αγάπη σου, για το γέλιο σου, για τις κουβέντες μας, για το πάθος στην εργασία σου.
Θα μας λείψει το γνήσιο που αντιπροσώπευες.
Σε αποχαιρετώ με αισθήματα αγάπης, σεβασμού και θαυμασμού.
Θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτά που μας έδωσες, αλλά κυρίως για την αμέριστη φιλία σου, χωρίς ανταλλάγματα.
Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες.
Σε ευχαριστούμε που ομόρφυνες τη ζωή μας.
Με το χαμόγελό σου, τη ζεστασιά της ψυχής σου, την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου.
Θανάση, Θύμιο, Χρήστο… να θυμάστε όλες τις υπέροχες στιγμές μαζί της και να παίρνετε κουράγιο για να συνεχίσετε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια !

Καλό ταξίδι Έφη μου…”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άρθρο του 2021 εμφανίζεται τώρα ;;;;; Αν τον ψάξετε θα δείτε ότι έγινε και μπαμπάς πρόσφατα και μια χαρά φαίνεται με την γυναίκα του, το παιδάκι τους και τα σκυλιά τους.

    https://www.instagram.com/johnny_nak/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ