Aρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Τ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου στις 30 Σεπτεμβρίου 2024

0
18
Την 30ή Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 μετά από πρόσκληση του απερχόμενου προέδρου αντιπροσωπείας κ. Γεωργίου Χρυσουλάκη θα συνέλθουν σε ειδική συνεδρίαση τα 37 εκλεγμένα μέλη της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου προκειμένου να αναδείξουν τα νέα όργανα διοίκησής του.
Η ειδική συνεδρίαση απαιτεί απαρτία των 2/3 του όλου αριθμού των μελών της αντιπροσωπείας και σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2024 την ίδια ώρα.
Πιο συγκεκριμένα, θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή του προέδρου, αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα της αντιπροσωπείας, εκλογή των 9 μελών της διοικούσας επιτροπής και την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα της διοικούσας επιτροπής
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως επικρατέστεροι για την θέση του προέδρου φέρονται ο κ. Γεράσιμος Παρασκευάς, γιός του αείμνηστου Τιμόθεου Παρασκευά, επικεφαλής της παράταξης «ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ.» και η κ. Ελευθερία Άθενα – Βασιλειάδου, επικεφαλής της παράταξης «Μηχανικών Ένωσις».
Ο κ. Γιώργος Σάββενας που πλειοψήφισε στις εκλογές πρόκειται, όπως έγραψε η «δημοκρατική», να είναι ομοίως υποψήφιος, ενώ πρόθεση για να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου έχει εκδηλώσει και ο κ. Ιάκωβος Γρύλλης, τονίζοντας μάλιστα ότι θα επιδιώξει την εκλογή των συναδέλφων του προκειμένου να πάει τον Οκτώβριο στην δίκη που άνοιξε ενώπιον του ΣτΕ για την ακύρωση της κοινής υπουργικής απόφασης για την νέα μαρίνα της Ρόδου ως πρόεδρος, αλλά και ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου ως εναγόμενος μετά την αγωγή της εταιρείας εις βάρος του.
Η κατανομή των εδρών έχει ως εξής:
-Γιώργος Σάββενας (ΔΚΜ) – 12 έδρες
-Ιάκωβος Γρύλλης (Ανεξάρτητη Κίνηση Μηχανικών Δωδεκανήσου) – 11 έδρες
-Γεράσιμος Παρασκευάς (ΔΩΠΡΩΜΗ) – 7 έδρες
-Ελευθερία Άθενα – Βασιλειάδου (Μηχανικών Ένωσις) – 6 έδρες
-Αρμονία Διακολαμπριανού (Πανεπιστημονική) – 1 έδρα.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ