Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την πίσσα στις ακτές της Κω

5
13961
Από Λιμιώνα έως και Μαρμάρι…
Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Καρδάμαινας του Λιμεναρχείου Κω, για τον εκβρασμό διάσπαρτων ψηγμάτων πίσσας διαμέτρου έως και 0,02μ. στις ακτές από το Μαστιχάρι και δυτικότερα έως τον λιμενίσκο Λιμνιώνα απόστασης περίπου 10 χλμ..
Παράλληλα, διενεργήθηκε έλεγχος από ιδιωτικά σκάφη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κω και της Καλύμνου με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κω για τις δικές της ενέργειες, αναφέροντας ότι οι εργασίες καθαρισμού πρόκειται να ξεκινήσουν τις πρωινές ώρες σήμερα.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε ο Λιμενικός Σταθμός Καρδάμαινας του Λιμεναρχείου Κω, για τον εκβρασμό διάσπαρτων ψηγμάτων πίσσας διαμέτρου έως και 0,02μ. στις ακτές από το Μαστιχάρι και δυτικότερα έως τον λιμενίσκο Λιμνιώνα απόστασης περίπου 10 χλμ..
    Παράλληλα, διενεργήθηκε έλεγχος από ιδιωτικά σκάφη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κω και της Καλύμνου με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κω για τις δικές της ενέργειες, αναφέροντας ότι οι εργασίες καθαρισμού πρόκειται να ξεκινήσουν τις πρωινές ώρες σήμερα» ;;;;;!!!!!

  2. το φορτωμενο με πετρελαιο πλοιο που βρισκεται στο λιμανι της καλυμνου ποτε θα το μεταφερουν? περιμενουν πρωτα να γινει τεραστια οικολογικη καταστροφη?

  3. ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ