«Ταξίδεψαν» το κοινό της Κω στην κατάμεστη Μαρίνα ο Παντελής Θαλασσινός και η Φιλαρμονική Δήμου Κω υπό την διεύθυνση του Ν. Γκαναβούρα

33
14313

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Θερινών «Ιπποκρατείων» 2024 από Τμήμα Πολιτισμού. Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στην γεμάτη από κόσμο Μαρίνα, ο δημοφιλής τραγουδοποιός προσέφερε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.
Η συναυλία ξεκίνησε με τη μοναδική ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού, ενώ στη σκηνή τον συνόδευε η Φιλαρμονική του Δήμου Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα, προσδίδοντας μια ξεχωριστή μουσική διάσταση στις συνθέσεις του. Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, τραγουδώντας μαζί με τον καλλιτέχνη αγαπημένα κομμάτια και γεμίζοντας το χώρο με ένα θετικό κλίμα.
Η βραδιά αποτέλεσε μία ξεχωριστή στιγμή στα φετινά Θερινά «Ιπποκράτεια» ενώ οι ερμηνείες του Παντελή Θαλασσινού σε συνδυασμό με την εκτέλεση της Φιλαρμονικής, κέρδιζαν διαρκώς το χειροκρότημα του κοινού, καθιστώντας την εκδήλωση μία από τις πιο αξέχαστες του καλοκαιριού.

πηγη: https://www.kostv.gr

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γραφείο δημάρχου αναλαμβάνει τις διοργανωσεις; φοβερη ομάδα δήμαρχε. οι εξέδρες ποσο χρήμα πια

  2. ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΊ ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ.
    ….. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Η ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    • Εκτίθενται και φωτογραφίζονται όσο πιο πολύ μπορούν ως είδος που βαδίζει προς εξαφάνιση,μπορεί
      Και ως τσίρκο….

  3. αντί να σχολιάσετε πόσο υπέροχη φωνή και πόσο μαγικά μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του ο κ.Θαλασσινος ασχολείστε με άλλα.τι να πω;το καλλιτεχνικό επίπεδο σας σε αυτό το νησί είναι χάλια..

  4. Καλή η εκδήλωση αλλα ο χωρος ακατάλληλος.Λιγες οι καρέκλες πολυς ο κόσμος.Μηπως στον χώρο εκει που εγινε η εκδήλωση και υπαρχει παρατημενο και ετοιμοροπο ενα παλιο κτιριο να το γκρεμιζανε και να φτιαχνανε ενα θεατρακι οπως εχουν τοσες αλλες πολεις στην υπολοιπη ελλαδα με λιμανια ωστε εκει να πραγματοποιουνται τετοιες εκδηλωσεις?πχ Θεατρακι Μαρινας Πατρας

    • πας καλά … αυτοί δεν φτιάχνουν σχολεία. θα φτιάξουν θεατρακια??? δεν είναι του πολιτισμού και της παιδείας, είναι της μάσας μεχρι αηδιας.

  5. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ…… ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

  6. Ευτυχώς που πλαισίωσαν επαγγελματίες μουσικοί τη συναυλία..και τα πνευστά δεν ακούγονταν καθόλου..😂
    Διαφορετικά θα ήταν άκρως ντροπιαστικό το αποτέλεσμα και φιάσκο για τον Θαλασσινό..

    • Έχει γιατρούς ΩΡΛ το νησί, πήγαινε να σου κάνουν ένα τσεκ στα αυτιά. Αλλά μάλλον ο συνταξιούχος σας βούλωσε με κερί τα αυτιά και το μυαλό για να ακούτε και να γράφετε αυτά που θέλει. Α και μη ξεχάσω, τρέξτε να πληρώνετε συνδρομές για να μη στερέψει η τσέπη ..

  7. Φοβερή η συναυλία ο κ. Θαλασσινός, ο κ. Γκαναβούρας και η ορχήστρα μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

  8. Ωραίος ο Θαλασσινός,ωραία η φιλαρμονική του δήμου μας υπό τη διεύθυνση του άξιου Νίκου Γκαναβούρα,ωραίοι οι μουσικοί που ήρθαν από αλλά μέρη όπως η Λέρος αλλά νισάφι πια ….το καταλάβαμε ότι η κ. Β.είναι αντιδήμαρχος πολιτισμού ..σε κάθε εκδήλωση το αναφέρει.
    Ας πρόσεχε λίγο το πρόγραμμα που φέτος ήταν ιδιαίτερα φτωχό και ας λείπουν οι τίτλοι.

  9. Είδα τη Φιλαρμονική να στέκεται επάξια. Ο Π.Θαλασσινός ενθουσιασμένος, οι μουσικοί του, οι συνεργάτες του μαέστρου και όλα τα παιδιά έβγαλαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Εύχομαι τα καλύτερα!

  10. ΕΥΤΥΧΩς που δεν ηταν ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗ οι κυριτσικοι…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ..ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….να σας βαλω καμια 500αρια βιντεο επι ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗ …ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΒ?????η δεν θελετε….χαχαχαχαπεριμενω απαντηση…Ν ΟΥΜΕΡΑ

  11. Ωραία βραδιά. Μπράβο στον Καίσαρλη που μας έφτιαξε την Μαρίνα για να βγάζουν φωτογραφίες οι σημερινοί.

  12. πόσο πήγε το μαλλί? Δεκαπέντε λένε χωρίς ορχήστρα οι κοιλαραδες πενήντα ,καλά πάμε η Κως του μέλοντος ξεδιπλώνει τις πολιτικές της προτεραιοτητες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ