Γ. Κοκαλάκης: Χρειάστηκε να περάσουν 5 χρόνια ώστε να ψηφιστεί η 1η μελέτη έργου για το Χωριό μας

3
6637

10 Σεπτεμβρίου 2024.
Χρειάστηκε να περάσουν 5 χρόνια ώστε να ψηφιστεί η Πρώτη μελέτη έργου για το Χωριό μας.
Ως μέλος της Δημοτικής Επιτροπής είχα την χαρά να ψηφίσω αυτό το έργο το οποίο ζητάει η Κοινότητα εδώ και αρκετά χρόνια.
Όμως εξέφρασα και τους προβληματισμούς μου πάνω στην μελέτη που ψηφίστηκε:
🔹Στην Μελέτη για τον δρόμο από το Ikos έως το παλιό Αστυνομικό Τμήμα δεν συμπεριλαμβάνετε δίκτυο ομβρίων, κάτι το οποίο είχε ζητηθεί και θα έπρεπε να υπάρχει στην μελέτη αφού στον δρόμο αυτό διασχίζουν κάθετα 4 ρέματα και δυστυχώς τα ελάχιστα φρεάτια που υπάρχουν σήμερα δεν επαρκούν με αποτέλεσμα να έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα λίγα μέτρα μακριά από την θάλασσα.
🔻το φρεζάρισμα του δρόμου θα επρεπε να είχε προβλεφθεί να γίνει σε μεγαλύτερο βάθος από τα 6εκ.
▪️οι ισοπεδωτικές στρώσεις που προβλέπονται απλά για τα υπόλοιπα τμήματα της μελέτης δεν επαρκούν για να λύσουν τα προβλήματα, είναι προσωρινές λύσεις μιας και μιλάμε για τμήματα δρόμου που είναι σχεδόν κατεστραμμένα
Σε κάθε περίπτωση ευχή μου είναι να ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό σκέλος να αναδειχθεί ανάδοχος που θα υλοποιήσει το έργο χωρίς «παρατράγουδα» μιας και είναι ένα έργο σημαντικό.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατάλαβες τώρα κεφαλιανε οτι αυτη η δημοτική αρχή τρέχει για όλο το νησί;Να βγεις δημόσια και να ζητήσεις συγνώμη από τους κεφαλιανους,για τα χαμένα 9 χρονια που ξευτιλισες το χωριό τους.Ουτε μια πέτρα δεν έβαλες πάνω στην αλη.Καταντησες ένα χωριό κακόμοιρο.Μονο το συμφέρον σου κοιτούσες.Γνωριζει το νησί για τις πρακτικές σου,οτα ήσουν στην δύναμη αλλαγής.Να γιατί αυτή η δημοτική θα είναι για πολλά χρονια στην δημαρχεία.

  2. Η Κέφαλος Γιώργο δικαιούται πολύ περισσότερα. Την μεγάλη ζημια την έχει φέρει η μικροπολιτικη και οι αντιπαλότητες σε βάθος χρόνου. Γι’αυτό πρέπει την Κεφαλο ειδικά να την προσέξουμε όλοι μακρυά όμως από αλαζονικές συμπεριφορές. Με ενότητα επιτέλους σε αυτό το νησι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ