Φωτογραφίες: Άνδρας στην Αχαρνών απειλεί ότι θα ανατινάξει μπουκάλα υγραερίου – Εκκενώθηκαν κτήρια

10
5711

Αχαρνών: Πατέρας δύο νεκρών παιδιών ο 30χρονος που απειλεί να αυτοκτονήσει

Ο 30χρονος φώναζε «πεινάω» στον διαπραγματευτή και αναμένεται να του πάει η ΕΚΑΜ φαγητό για να ανοίξει την πόρτα στην Αχαρνών

Αχαρνών: Πατέρας δύο νεκρών παιδιών ο 30χρονος που απειλεί να αυτοκτονήσει
Newsbomb.gr

Αναταραχή έχει προκαλέσει στο κέντρο της Αθήνας ο 30χρονος που απειλεί να πέσει από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αχαρνών.

Αχαρνών: Πατέρας δύο νεκρών παιδιών ο 30χρονος

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος με καταγωγή από τη Συρία έχασε τα δύο του παιδιά και κατέφυγε στα ναρκωτικά και… την αυτοκτονία. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, κρατούσε στα χέρια του μαχαίρια και φιάλη προπανίου και φώναζε στα συριακά: «Θα σας ανατινάξω όλους».

Φίλος του που βρίσκεται στο σημείο ανέφερε στο Newsbomb.gr πως βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών αλλά και πως έχει ξαναεπιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Αχαρνών: Πατέρας δύο νεκρών παιδιών ο 30χρονος

O 30χρονος είναι σε κατάσταση αμοκ και όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, φωνάζει στο μπαλκόνι και φτύνει στο έδαφος. Μπήκε μέσα πήρε και δεύτερο μαχαίρι και στη συνέχεια βγήκε ξανά έξω.

Ο άνδρας που έχει βγει σε μπαλκόνι έχει καταγωγή από τη Συρία – Στην περιοχή η ΕΚΑΜ – Εκκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  και το κτήριο στο οποίο βρίσκεται ο Σύρος

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛΑΣ και πυροσβεστική μετά από ενημέρωση για έναν άνδρα σε κατάσταση αμοκ που έχει βγει σε μπαλκόνι κτηρίου δίπλα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας λέει ότι έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου και φέρεται να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο.

Δείτε βίντε από την οδό Αχαρνών

Δείτε φωτογραφίες

axarnwn-andras__2_
ekam
axarnwn-2__2_
axarnwn-xr-2

Αρχικά ο άνδρας με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών, απειλούσε να πέσει στο κενό.

Στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της ΕΚΑΜ.

«Λόγω της κατάστασης μας είπαν να εκκενώσουμε το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο σύμφωνα με τον οποίο είχε εκκενωθεί και το κτήριο που βρίσκεται ο άνδρας.

Λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν πήγαν καλά οι επενδύσεις; Δεν είναι αρκετό το επίδομα; Δεν του αρέσει η γειτονιά και θέλει να πάει κάπου αλλού; Κάτι χαρτιά κρατάει και τα δείχνει.

    • Να τι εννουμε βοιδοπτηνα. Ο καθε πονεμενος που εμεις δεν φταιμε σε τιποτα ερχεται και βγαζει τα αποθημενα του στις γειτονιες μας.
      Αν σκοτωθει η τραυματισθει βαρια η ελαφρα ενας δικος σας μοσχαρια, τι θα λεγατε κοπροι που το παιζετε ανθρωπιστες?
      Δεν εχουμε να κανουμε με απλους ανθρωπους. Αυτοι οι περισσοτεροι με ψυχολογικα και δικαιως προβληματα νομιζουν οτι μπορουν να ξεσπασουν και σε εμας προσπαθωντας να εκτονοθουνε απο τα βασανα τους.
      Ολοι αυτοι θελουν τεραστια προσοχη εκτος απο τον οικτο μας και την προσωρινη βοηθεια μας γιατι θα μεταφερουν και σε εμας τα δικα τους προβληματα.

  2. «Σε μεγάλο βαθμό έχουμε αντιμετωπίσει την παράνομη μετανάστευση».
    Κυριάκος Μητσοτάκης, 08.09.2024

  3. >Μαχαίρι ✅
    >Κοράνι ✅
    > Ισλαμιστικές κραυγές ✅
    > Απειλεί να κόψει κεφάλια ✅
    >Απειλεί να ανατιναχθεί ✅

    Ναι πρέπει να είναι ένα από τις μωρομάνες της Τήλου και ταλαιπωρημένος ξάδερφος της Σάττι

  4. Πιστεύω πως κακώς έστειλαν τα ΕΚΑΜ στον ταξικό αδερφό του Κυριακου του Μητσοτάκη του αντινατιβιστή.
    Αν τον άφηναν λίγες ώρες μόνο του να διαλογιστεί μπορεί και να είχε ενσωματωθεί ήδη.

  5. Μάλιστα έχουν μπουκαρει στον κουλισταν Σύριοι που αποδεικνύονται Παλαιστίνιοι και απ’ ότι διαβάζουμε και ναρκομανείς που δήθεν χάσανε τα παιδιά τους φορτωμένοι με του κόσμου τα προβλήματα.Και πρέπει τώρα εμείς να κοιμόμαστε ήσυχοι και να ευχαριστούμε τον άγιο Κούλη τον ευεργέτη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ