Στη δικαιοσύνη κατά της Χρ. Καραγιάννη ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου

0
4888

Στη δικαιοσύνη θα καταφύγει ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Σπύρος Αποστόλου, αναφορικά με τα όσα υποστηρίζει η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο», Χρύσα Καραγιάννη, για τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Σώματος.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Αποστόλου στη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, η κα Καραγιάννη ζήτησε, προ ημερών, να της αποσταλούν τα ηχητικά από τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, όμως, με βάση τον νόμο, έλαβε μόνο τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των συνεδριάσεων.

Η επικεφαλής της παράταξης, έκανε λόγο για παραποίηση των πρακτικών, καθώς υποστήριξε ότι είχε δεχθεί αήθη επίθεση από τον περιφερειάρχη, όμως η λεκτική επίθεση που δέχθηκε, δεν καταγράφηκε στα πρακτικά.
Όλα τα παραπάνω αποτυπώθηκαν σε επιστολή που έστειλε στον κ. Αποστόλου και κοινοποίησε και στις αρμόδιες διευθύνσεις της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η πράξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση τού προέδρου του Σώματος, που έκανε γνωστό, ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, λέγοντας, ότι δεν θα επιτρέψει να θιγεί η τιμή και η υπόληψη τού ίδιου και των υπαλλήλων της περιφέρειας.

Από την πλευρά της, η κα Καραγιάννη, παίρνοντας τον λόγο στη χθεσινή συνεδρίαση, αρνήθηκε ότι απευθύνει κατηγορίες σε βάρος των υπαλλήλων της περιφέρειας, αλλά όπως είπε, στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δεν υπήρχαν όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ