Με μεγάλο ενδιαφέρον η ημερίδα του Ιπποκράτη με θέμα το άγχος της διάκρισης στην παιδική και εφηβική ηλικία

0
4955

Mε την παρουσία ανθρώπων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο «Χάνι» η ημερίδα που διοργάνωσε ο Ιπποκράτης με κύριο θέμα το άγχος της διάκρισης στην παιδική και εφηβική ηλικιά σε συνεργασία με το Empower Forward by Stoiximan & Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χόνδρος καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, ανάμεσα τους και η αντιδήμαρχος, Κατερίνα Χατζηθωμά αλλά και η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού, Διονυσία Γιαννούλη.
Στην συνέχεια οι ομιλίες ξεκίνησαν με την Γεωργία Βελούδου που έκανε μια εκτενή αναφορά για το άγχος της διάκρισης με διαδραστικό τρόπο στην παιδική και εφηβική ηλικία ενώ ακολούθησε η ομιλία του εκπαιδευτική ειδικής αγωγής και επιστημονικού υπευθύνου της Αρωγής, Βησσαριώνα Ζωίδη σχετικά με την διάγνωση των μαθησιακών δυσκολιών ως μέσο ισορροπημένης ανάπτυξης της προσωπικότητας.
Μετά της ομιλίας ακολούθησε το βιωματικό εργαστήρι με συντονίστρια την ολιστική θεραπεύτρια και σύμβουλο ευζωίας, Μαρία Μπούσμπουλα με θέμα την παρουσίαση των τεχνικών πιεσοθεραπείας για την διαχείριση του άγχους ενώ δείχνοντας παράλληλα και στην πράξη κάποια παραδείγματα.
Συντονίστριες της εκδήλωσης ήταν οι καθηγήτριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Πηνελόπη Κατσαβού και Ευανθία Μπούσμπουλα.

πηγη: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ