ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΦΕΤ
Νέα προγράμματα κατάρτισης «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ», θα υλοποιήσουν το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Δ.ΕΤ.Α.Π. τον Απρίλιο 2017 σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν επιχειρηματίες και υπάλληλοι που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα κατόπιν ελέγχου.
Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη Ρόδο κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ.
Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) κι έχει κόστος 80€ (συμπεριλαμβανομένου του παράβολου εξέτασης ΕΦΕΤ που είναι 30 €).
Ημερομηνίες για παρακολούθηση του σεμιναρίου στη Ρόδο:
Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Απριλίου πρωί
Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Απριλίου πρωί
Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Απριλίου απόγευμα
Δευτέρα 24 & Τρίτη 25 Απριλίου απόγευμα
Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν την αίτηση και την προκαταβολή 50€, από την Τετάρτη 8 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρες 9:00–15:00. Θέσεις περιορισμένες. Σε περίπτωση συμπλήρωσης των τμημάτων θα δημιουργηθούν νέα σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.
Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων & προκαταβολής:
- Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – ΔΕΤΑΠ, Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (κτήριο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Α’ όροφος), Ρόδος, τηλ: 2241044280, 2241044288
- ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς, Πάρκο Ροδίνι, τηλ: 2241070615
[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/03/ΦΕΚ-1616_Β_17.08.07.pdf» title=»ΦΕΚ 1616_Β_17.08.07″]