Η γιορτή μελιού και η συναυλία της Καίτης Κουλλιά με πολύ κόσμο στην Αντιμάχεια από την Πρόοδο

12
27283


Πλημμύρισε με κόσμο η Αντιμάχεια στη φετινή γιορτή του μελιού, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, την οποία διοργάνωσαν με επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού «Η Πρόοδος», το τμήμα πολιτισμού του Δήμου της Κω, η τοπική Κοινότητα και η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου.
Πλήθος συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε στο παραδοσιακό Σπίτι Αντιμάχειας για να διασκεδάσουν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την Καίτη Κουλλιλα.
Ο κόσμος σερβιρίστηκε λουκουμάδες και κρέπες με μέλι, γιαούρτι με μέλι και καρύδια, μαεριά και λοιπές λιχουδιές ενώ είχε την ευκαιρία να αγοράσει ντόπιο παραδοσιακό μέλι. Στην εκδήλωση συμμετείχε τι ΑΣ Αντίμαχος με τα παραδοσιακά σουβλάκια και το Λύκειο Αντιμάχειας με hot dog.
Η πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου «Η Πρόοδος», φρόντισαν για την παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι μια άψογη σε διοργάνωση εκδήλωση.
Την έναρξη της γιορτής του μελιού στην Αντιμάχεια σήμανε η πρόεδρος του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου »Η Πρόοδος», Ιφιγένεια Αλαβέρα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η έπαρχος Κω Νισύρου Ντίνας Σβύνου, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Φραζής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω για να παρέχουν βοήθεια, εφόσον απαιτηθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το χορό έσυραν τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου «Η Πρόοδος» και ακολούθησε πολύς κόσμος που χόρεψε με τη ψυχή του..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. είχε στο Κεφαλο. τη διαλυσατε κι αυτή τη γιορτή. κρίμα. αλήθεια, ποιος έβαλε τις φωνές στο δήμαρχο και σουρωσε;

  2. Δεν μπορεσα να παω στην γιορτη του μελιου αν και το ηθελα πολυ. την ειδα στην τηλεοραση.
    ομως εγινε ενα λαθος απο τον εικονοληπτη. εβαλε σταθερα την καμερα προς τον χωρο του χορου και της ορχηστρας.
    δεν επρεπε να την γυρισει λιγο προς τον κοσμο?

  3. Μπράβο στην Αντιμαχεια πολύ όμορφη γιορτή….Συγχαρητήρια ανέκαθεν ήταν η πιο πετυχημένη γιορτή μελιού……

  4. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥΡΩΣΕΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΟΥΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ….

  5. Γιορτή μελιού χωρίς πάγκους με παραγωγούς και μέλι πρώτη φορά βλέπω….μήπως ήταν γιορτη σουβλακιου; γιατί ετσι φαινόταν…εκτός και εάν ένας πάγκος με λουκουμάδες της κακιάς ώρας θεωρείται..?γιορτή μελιού….Τον άλλο μήνα θα κάνω γιορτή λουλουδιών, βέβαια θα έχω και 3 γλαστρες στην γωνία έτσι για τα μάτια του κόσμου ,αλλά σουβλάκια θα έχω και με απόδειξη εάν θέλετε και όχι μαύρα όπως εχθές….Το ΣΔΟΕ ακούει; ;;;Θα φωνάξω και την Σάσα Μπαστα για φωνητικά…

  6. αποδείξεις κόβονταν για τα λεφτά που εισέπρατταν;
    Υπάρχει ειδική φορολογική ρύθμιση για αυτά τα έσοδα;
    δε το γνωρίζω και επειδή τώρα τελευταία οι έλεγχοι είναι πολύ συχνοί για αυτό ρωτάω τι γίνεται με τα λεφτά που εισπράττουν οι σύλλογοι ή η εκκλησία στα πανηγύρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ