Σε κλίμα κατάνυξης ο εσπερινός Αποτομής κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Ψαλίδι

0
11141


Με θρησκευτική κατάνυξη πραγματοποιηθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στο Ιερό παρεκκλήσι εντός του ξενοδοχείου Kipriotis Village στο Ψαλίδι.
Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε από τον αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Οικονομίκο συμπορευόμενος από τον π. Ιωάννη Βαγιανό Κώστογλου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στον βίο και στην αλήθεια την οποία υπερασπίστηκε, δίδασκε ο Ιωάννης ο Πρόδρομος ετοιμάζοντας την οδό Κυρίου που είναι ο Χριστός δηλαδή η Αλήθεια. Διαβίβασε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ, ο οποίος βρίσκεται στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως για τις υποχρεώσεις της Αγίας Ιεαράς Συνόδου & Συνάξεως.
Το παρών έδωαν αρκετοί πιστοί και το προσωπικό της ξενοδοχειακής μονάδας για να προσκυνήσουν και να ασπαστούν την εικόνα του Αγίου Ιωάννη. Μετά το πέρας του Μέγα Πανηγυρικού Εσπερινού προσφέρθηκαν εδέσματα από την οικογένεια του ξενοδοχείου Kipriotis Village στους προσκυνητές

Πηγη: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ