Ντίνα Σβύνου: Το 7ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα «Άννα Σαρρή- Καραμπεσίνη» το Σαββατοκύριακο, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου

22
8446

Το 7ο Μουσικοχορευτικό Αντάμωμα «Άννα Σαρρή- Καραμπεσίνη» θα λάβει χώρα το  Σαββατοκύριακο, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου, από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής «Αρίων» με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μουσικοχορευτικά σχήματα από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας, όπου θα παρουσιάσουν τις ιδιαίτερες παραδόσεις του τόπου τους.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει έμπρακτα  δράσεις που συμβάλλουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας παράδοσης  και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και σε δράσεις που συμβάλλουν στη διάχυση και στον εμπλουτισμό συνεργιών με σχήματα  από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 

Κωνσταντίνα Σβύνου

Έπαρχος Κω-Νισύρου

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • MIN KANEIS TON KOPO NA KSANAKATEBEIS.THA SE MAYRISOYMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.AYTO PATHAINOYN OI PRODOTESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    • εξευμενίζω < ελληνιστική κοινή ἐξευμενίζω < ἐξ- + αρχαία ελληνική εὐμενίζομαι < εὐμενής < εὖ + μένος
      Ρήμα
      εξευμενίζω (παθητική φωνή: εξευμενίζομαι)

      κάνω κάτι σε κάποιον που έχω εκνευρίσει για να τον ηρεμήσω, τον καλοπιάνω
      εκφράζω κάτι αρνητικό με ευχάριστο τρόπο ιδεοληπτικά αποφεύγοντας αρνητικές μνήμες ή συναισθήματα

  1. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΣΑΡΡΗ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗ ….ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ,ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ………ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ

  2. Να που πάνε τα λευτα των πολιτών.Εδω το νησί χάνεται με τις λακουβες,και τους χυταδες που θέλουν να πασάρουν στην κω,έπαρχος και περιφερειαρκης,και εδώ θέλουμε και γλέντια.Στο τέλος θα σας γλεντήσουμε και εμείς.Υπομονη.

  3. ντινακι με τα σκουπιδια της καλυμνου μας πουλησες.
    Σε ψηφισαμε, και την πατησαμε. Αποδειχτηκες δουλικο και υποταχτικη του Χατζημαρκου. Πηγες κοντρα στα συμφεροντα του νησιου και θα το πληρωσεις, μαζι με τους αλλους δυο, ναβροζιδη και κρητικο.

    • Κοτη πατριώτη με τον τραγικό δήμαρχο σου που ψήφισες την πάτησες…
      Εκείνος συμφώνησε και υπόγραψε τα πάντα..
      Εσαεί Ανεύθυνος!
      Άγνοια.αναίδεια,λαϊκισμός και ψέμα αυτά σας πουλαει!,

      • Ανωνυμε, ο δημαρχος παρουσιασε τα στοιχεια και σας ταπωσε. Ποτε δεν υπογραψε για τα σκουπιδια. Υπογραψε για τα υπολειμματα μετα την κατασκευη των δυο εργοστασιων. Ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι τι προδοτες και δουλικα ειστε εκει στο επαρχειο.

      • Ενω η δική σου κι όλοι οι υπόλοιποι της περιφέρειας είναι πατριώτες και μη δουλικοι του χαζημαρκου.Ρε πάτε καλά ή σας ξεφεύγουν αυτά που λέτε;;;Για πείτε μας τότε,ο άλλος ήταν είναι και θα παραμείνει ανίκανος τα δικά σας τα μπουμπούκια τι κάνανε σ ένα τόσο σημαντικό θέμα;;;τι κάνανε;;;το …. αρμ όπως θα λέγε κι ένας απ’ αυτούς που λακισανε

    • Δίκιο έχεις. Μην την ξαναψηφίσεις. Χάρη θα της κάνεις να φύγει από όλα τα σκουπίδια σαν και εσάς που της πετάτε λάσπη. Ζήσε με το Νικηταρά και τα ψέμματά του. Αυτά σου αξίζουν.

      • κακομοιρε γραφεις και ξαναγραφεις υποστηριζεις την προδοσια σου στο νησι.
        Δεν φταιει αλλος , φταιει ο Αβριθης και η παρεα του που σε υποστηριξαν για να βγεις για 20 ψηφους.

  4. που γεννήθηκες που μεγάλωσες.που ζεις?Α ναι στη Ρόδο Ε?η στην Κάλυμνο?γιατί τόσο μισος για την Κω δεν δικαιολογειται.η μήπως δεν είναι μισος είναι ηλιθιότητα?πίσω έχει η αχλάδα την ουρά Ντινακι

  5. Ψηφίζουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι για την Μεταφορά; ΟΧΙ Υπουργράφουν; ΟΧΙ Γνωμοδωτούν ; ΟΧΙ. Ήταν απλά η ευκαιρία. επικοινωνιακά ο Δήμαρχος σου να απαλλαχθεί φυτεύοντας την ρετσίνα στην επόμενη αντίπαλο του Σβύνου ενώ ο ίδιος ΨΗΦΙΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ!! ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ = ΠΡΟΔΟΤΗΣ!! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    • ΕΥΛΟΓΗΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
      ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΚΑΛΑ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
      ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ.
      ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    • Γιατί δεν μας λες τότε ρε μάγκα για ποιον λόγο ψηφίζουμε περιφερειακούς συμβούλους και επαρχους όταν μαζεύουν την ουριταα τους και κοφτουνε από αποφάσεις που ζημιώνουν το νησί;;;;Τι τους θέλουμε,μόνο για να μας ανακοινωνουνε γλέντια και ανόητες τεχνολογικές προσθήκες(λες και δεν θα τα κάνε κάποιος άλλος)αλήθεια πόσο χαζοί μπορείτε να στε μερικοί αλλα και μεις που τους ψηφίζουμε;;Ανδρείκελα μ όλη τη σημασία της λέξης.

  6. Η Αντιμάχεια πέφτει μακριά τώρα με τα 50 χμ και τα κολωνάκια στη λίμνη που να πάει εκεί πάνω

  7. μόνο τα σκουπίδια είναι τα σκ __α στο Πυλί από το χοτ σποτ δεν μιλάει κανένας ούτε έπαρχος ούτε δημαρχος έχουν εξαφανιστει ολοι αν πεις για τους συμβούλους τίποτα σαν να μην έχει γίνει τίποτα έτσι θα κάνουν τα 4 χρόνια θα περάσουν ας ξανά εμφανιστούν για ψιφακακια .ο δήμαρχος πήγε είπε Αθήνα για αυτό το θέμα γιατί δεν βγάζει ανακοίνωση τι είπαν με τον υπουργό?????

  8. φιλαράκι δεν πειράζει πολύ που είσαι ηλιθιος.Υπαρχουν χειρότερες ….βλαβες.Την ψυχούλα σου σκέφτομαι μόνο.Γιατι η ηλιθιότητα σου βλάπτει και μας αλλά προπάντων το μέσα σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ