Φωτιά σε ξερά κλαδιά τα μεσάνυχτα στην οδό Εφέσου στο Ψαλίδι | Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής

9
12021

Φωτιά ξέσπασε στις 00:05 τα μεσάνυχτα στο Ψαλίδι στην οδό Εφέσου (κοντά στο ξενοδοχείο Denise) στο πρανές του δρόμου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σορούς από ξερά κλαδιά, ευτυχώς με την έγκυρη επέμβαση της Πυροσβεστικης με 2 οχήματα και 4 άνδρες η φωτιά δεν επεκτάθηκε.

Σε πολλά σημεία των δρόμων της πόλης παρατηρούνται αφημένα ξερά κλαδιά από κλαδέματα που είχαν γίνει και δεν μαζεύτηκαν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε όλη την Κω υπάρχουν αμάζευτα κλαδιά σε δρόμους και οικόπεδα και ο Δήμος δεν έχει κάνει τίποτα. Περνουμε τηλέφωνο και μας λένε δεν υπάρχει προσωπικό και από μέρα σε μέρα. Στο έλεος!!!!

  2. Καμπουρακη βάλε πρόστιμα στον εαυτό σου. Μια παραίτηση θα σε σώσει γιατί και μετά από 4 Χρόνια πρέπει να κυκλοφορείς. Προσωπικό δεν έχετε ενώ προσλάβετε 76 άτομα μέσω του οαεδ ψευτες

  3. Παντού χόρτα αμάζευτα, οι 3 πυροφυλακες που προσληφθηκαν από τον Δήμο που πήγαν μήπως μαζεύουν σκουπίδια; Στο έλεος του Θεού είμαστε, όλα στον αυτόματο!!!!

  4. που είναι τα άτομα βρε κοπροι ουστ από εδώ έχετε ριμαξι τους ανθρώπους στη δουλειά με 10 άτομα προσπαθούμε να καθαρίσουν όλο το νησί μέχρι και GPS τους έβαλαν χαχαχα τρομάρα σας ζωααα!!!!

  5. Εχει ένα κάρο τσουβαλιασμένα ξερά και πεταξαν και στρώματα! Δίπλα στο μεταξύ έχει δέντρα! Αν αυτός το έχει ασφαλίσει για φωτιά, οι υπολοιποι στα πέριξ δεν του φταίνε σε τιποτα! Εχουμε γεμίσει στρώματα πεταμένα! Να αρχίσει ο Δήμος να βάζει πρόστιμα να πάρει και κανα έσοδο μπας και φτιάξει τίποτα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ